aneczka_wisnia 24.06.05, 11:59 mam pytanko: dysponuje ktoś informacjami na temat wydatków, tzn. za co płaci panna młoda a za co pan młody, jeśli zakłada się że ma to być podział tradycyjny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfa156 Re: podział wydatków 24.06.05, 12:06 pan mlody wodka i orkiestra, obraczki i bukiet, panna mloda reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka_wisnia Re: podział wydatków 24.06.05, 12:12 ha, no właśnie że pan młody ponoć jeszcze wszystkie formalności? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: podział wydatków 24.06.05, 12:26 moze i tak. chyba rzadko sie teraz stosuje taki tradycyjny podzial. u nas za wiekszosc placil maz, tak sie finanse poukladaly. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: podział wydatków 24.06.05, 17:48 Narzeczony • pierścionek zaręczynowy • garnitur ślubny plus dodatki • obrączki • zespół muzyczny, limuzyna • ślub cywilny • wiązanka ślubna • przyjęcie weselne - napoje i alkohole • podróż poślubna Narzeczona • suknia plus dodatki • zaproszenia ślubne • fotograf, kamerzysta • ślub kościelny • przyjęcie weselne - bez napojów i alkoholu znalazłam na jakiejś stronie. Nie wiem ile w tym prawdy bo my placimy po połowie Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara2501 Re: podział wydatków 24.06.05, 21:46 My płacimy wszystko po połowie.Tradycyjne podziały wydają nam sie bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś