marta.osiecka 29.07.05, 09:50 Czy ktoś ma namiar na spiewaka/czke i skrzypka. Biore ślub 14.08 a jeszcze nikoga nie mam. Z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greta18 Re: Oprawa muzyczna ślubu 29.07.05, 09:54 Marto, to już było!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=26958570 PS wszytskiego najlepszego z okazji imienin dzisiejszych!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_daria Re: Oprawa muzyczna ślubu 29.07.05, 09:56 Nie rozumiem zwiazku? Marta szuka namiarow na konkretny dzien, a podany przez Ciebie link to zupelnie cos innego? Przykro mi Marto, ze nie moge pomoc, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
marta.osiecka Re: Oprawa muzyczna ślubu 29.07.05, 09:57 że było to wiem bo czytałam, ale namiarów konkretnych nie ma, dlatego topic jeszcze magluje. Kontakt do oprawców muzycznych potrzebuje bardzo Dziękuję za życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: Oprawa muzyczna ślubu 29.07.05, 09:59 Masz rację, nie doczytałam, ale mam nadzieje, ze mi wybaczysz, bo jeszcze pierwszej kawy nie dopiłam i troche nieprzytomna jestem... Buziak! Odpowiedz Link Zgłoś
marta.osiecka Re: Oprawa muzyczna ślubu 29.07.05, 10:20 hehehe ja tez przed kawka ciezko funkcjonuje pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: Oprawa muzyczna ślubu 29.07.05, 10:38 podaj mi swojego maila (mam zblokowany dostęp bezpośredni do poczty gazety prześlę Ci maila do dziewczyny, która organizuje u nas śpiew (miała sama .. ale chyba Londyn wzywa)) + skrzypce. Marta skończyła Akademię Muzyczną w W-wa. Napewno poda Ci namiary do swoich koleżanek .. jak mówi jest ich mnustwo a pieniadze zawsze się studentom przydadzą... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.osiecka Re: Oprawa muzyczna ślubu 29.07.05, 10:49 marta.osiecka@gazeta.pl dzieki bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
marta.osiecka Re: Oprawa muzyczna ślubu 29.07.05, 11:57 nie doszło, poprosze jeszcze raz na mercate@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka_70 Ja tez poproszę namiar na 'oprawcę' muzycznego 29.07.05, 11:15 Ślub 20 sierpnia w Kazimierzu Dolnym (zapewniamy transport w obie strony). Od kilku dni prześladuje mnie wizja skrzeczącego organisty lub siostry zakonnej śpiewającej z nieznośną manierą.... Dlatego zaczynam się łamać i myślę o kimś, kto uświetniłby naszą ceremonię swoim pięknym głosem... pozdrawiam, F. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka_70 Re: Ja tez poproszę namiar na 'oprawcę' muzyczneg 29.07.05, 11:18 Boszszsz... Pisząc w obie strony miałam na myśli z Warszawy na miejsce zdarzenia i powrót... F. Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: Ja tez poproszę namiar na 'oprawcę' muzyczneg 29.07.05, 11:41 musisz podać mi maila Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka_70 mail na gazecie :-) 29.07.05, 15:50 czyli: fasolka_70@gazeta.pl wersja łatwiejsza: klikasz na mój nick i masz gotową wiadomość zaadresowaną do mnie pozdrawiam i jeszcze raz ładnie proszę... F. Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: mail na gazecie :-) 29.07.05, 15:56 może i wersja łatwiejsza)) ale ja mam ją niestety w firmie zblokowaną:- ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka_70 oooooo, sorki, nie wiedziałam :-( 29.07.05, 16:01 nie doczytałam, czy jak? Wyślesz mi ewentualny namiar??? Pleaseeeee Dziękuję F. Odpowiedz Link Zgłoś
magdazeb Re: Oprawa muzyczna ślubu 29.07.05, 10:47 ja też poszukuję kogoś kto by mi zagrał ładnie i zaśpiewał podczas slubu np Ave Maryja. czy mogę prosić o kontakt i ile ewentulanie i tak około takie cudo kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: Oprawa muzyczna ślubu 29.07.05, 10:49 ja w W-wa za śpiew i skrzypce 400zł. Odpowiedz Link Zgłoś
giocconda Re: Oprawa muzyczna ślubu 29.07.05, 20:07 jestem skrzypaczką,chętnie uświetnię uroczystosci zaslubin.Właśnie kończę studia na Akademii Muzycznej więc oprawa będzie w pełni profesjonalna.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
giocconda Re: Oprawa muzyczna ślubu 30.07.05, 11:14 znam swietna skrzypaczke grajaca na slubach jest po Akademii wiec to profesjonalistka.jak ktos chce moge dac namiar Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: Oprawa muzyczna ślubu 30.07.05, 11:50 skrzypce to mam ( goscie pokonczyli akademie muzyczna ) ale potrzebuje kogos z ladnym glosem do zaspiewania. meil gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
callja Re: Oprawa muzyczna ślubu 31.07.05, 19:22 Magdary, namiary na śpiewaczkę poszły na priv - życzę miłej współpracy W razie czego proszę o pytania - mam dane muzyków z całej niemal Polski (też należę do ich grona), i chętnie pomogę, skieruję do profesjonalisty/ów, którzy na 100% zapewnią Wam piękną oprawę ślubu. Jakby co - proszę o pytania na mój mail - catallina@tlen.pl Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś