dominiczka11 23.08.05, 14:55 czesc jestem ciekawa ile płacicie za wypożyczenie swoich sukienek? u mnie koszt wynosi 900 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domi_mikolka Re: sukienki 23.08.05, 14:57 ja płacę w Warszawie 1200zł, ale ta suknia jest specjalnie dla mnie szyta i nie płacę kaucji za zniszczenie, nawet jeśli coś się stanie to już nie dopłacam ani grosza Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: sukienki 23.08.05, 15:00 ciekawa jestm ile Panien Młodych wypozycza suknie? i czy nie lepiej w takiej sytuacji kupic uzywana?nawet za nizsza cene sama usiluje sprzedac swoja suknie (taniej niz wy piszecie) i widze, ze ogloszen jest masa a mimo wszystko wypozyczalnie nadal zyja... Odpowiedz Link Zgłoś
justus007 Re: sukienki 23.08.05, 15:25 chyba chodzi o to że w wypozyczalni wszystko na ciebie dopasują natomiast decyując się na odkupienie kandytatka musi byc idealnie tego samego wzrostu i rozmiaru. do tego dochodzi jeszce bardzo ważna sprawa - miejscowość. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: sukienki 23.08.05, 15:47 ja wypożyczam suknię dlatego, że za taką samą do kupienia musiałabym zapłacić 2400zł, wolę te pieniądze przeznaczyć na nasze nowe mieszkanie. poza tym nie mam ochoty bawić się potem w pranie, upychanie sukienki do szafy albo łóżka i sprzedawanie jej komuś. nie mam na to ani czasu ani cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: sukienki 23.08.05, 15:55 rozumiem zalezy jakie ma sie do tego podejscie kwestia oszczednosci kasy jest zrozumiala wspolczuje tylko stresu o suknie, bylam kiedys na takim weselu, gdzie panna mloda caly czas sie stresowala, ze poplami, porwie suknie, ktos ja nadepnie itd i potem bedzie musiala ze to placic wygladao to okropnie a i ona nie czula sie z tym zbyt dobrze kwestia podejscia do tematu Odpowiedz Link Zgłoś
hanka2501 Re: sukienki 23.08.05, 16:12 Ja miałam szytą za 780 z welonem. Tyle tylko, że to małe miasto (ok.100 tys. mieszkańców) Odpowiedz Link Zgłoś
emiliag Re: sukienki 23.08.05, 14:59 1200 za wypożyczenie?? Ja za uszycie eleganckiej sukni z bolerkiem płacę 1500 zł Odpowiedz Link Zgłoś
anaanek Re: sukienki 23.08.05, 15:20 ja place 600zl z wszystkimi dodatkami welonem rekawiczkami szalem gdyby bylo chlodno i nnymi pierdolkami. i wcale nie uwazam ze lepiej kupic uzywana niz wypozyczac bo na cholere mi ta suknia co z nia potem zrobie bedzie mi lezec w szafie i żółknac albo bede sie starac za wszelka cene ja komus sprzedac bezsensu a wypozyczalnie teraz oferuja naprawde swietne sukienki i tak na marginesie moja tez jest przerabiana jak ja chce. Odpowiedz Link Zgłoś
anaanek Re: sukienki 23.08.05, 15:28 w krakowie w prokocimiu serdecznie polecam super mila obsluga ktora we wszystkim doradzi i dobierze odpowiednia suknie dla kazdego Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: sukienki 30.08.05, 13:17 a możesz powiedzieć, gdzie? Pytam z czystej ciekawości, bo już sukienki nie potrzebuję Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: sukienki 30.08.05, 13:21 Na ul KEN (ileśtam) na Urysnowie w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 wypożyczalnie Łódź!!! 31.08.05, 14:56 gdzie w Łodzi można wypożyczyć suknie?czy któryś z firmowych salonó się tym zajmuje?chodzi mi konkretnie o suknię Justin Alexander. Odpowiedz Link Zgłoś