Dodaj do ulubionych

Ślub zimą

31.08.05, 11:51
tak a dlaczego nie, mamy ślub 25.12.2005 czyli w pierwsze święto ktoś jeszcze
a może ktoś miał. Na co zwrócić uwagę biorąc ślub zimą. Oczywiście oprócz
tego że odpada zdjęcie w plenerze wink
Obserwuj wątek
    • dzemowka Re: Ślub zimą 31.08.05, 11:52
      czemu odpadaja. ja widzialam sliczne zdjecia na sniegu w parku ale to jak
      sloneczko swiecilo. wtedy ten snieg tak slicznie wyglada
      • dorhaj Ślub zimą 31.08.05, 11:56
        oj to wezmę to pod uwagę ale to juz przed samym terminem postanowimy, bo nie
        wiadomo jaka będzie pogoda. Dzięki!
    • bubster Re: Ślub zimą 31.08.05, 11:59
      2 pary butów?

ciepłe do kościoła i "normalne" na zabawę?
    • lulu20 Re: Ślub zimą 31.08.05, 12:04
      to kup taki piekny dlugi plaszcz, dopasowany w pasie i ze stojacym kolnierzem
      (troche a la dracula), jest cudowny, a w lecie nie ma przyjemnosci zalozenia
      czegos podobnego. Bedziesz Krolowa sniegu wink
      • dorhaj Re: Ślub zimą 31.08.05, 12:08
        myślałam o futerku, ale są taki drogie będę szukać w wypożyczalni może coś
        dorwę ładnego, a suknię chcę w kolorze brudnego złota smile
    • afrodyta.karambolo Re: Ślub zimą 31.08.05, 14:56
      My też mamy 25.12.2005!Jeśli chodzi o futerko to polecam allegro - własnie tam
      udało mi się kupić śliczne po miesiącu oglądania szkaradzieństwa w sklepach.
      Ale co z tymi ciepłymi butami do kościoła?Kozaki???Ja będę miała zwykłe
      szpilki....
      Pozdrawiam
      • hanna26 Re: Ślub zimą 31.08.05, 19:00
        My mielismy ślub cztery lata temu, właśnie w zimie, w połowie lutego. Zdjęcia w
        plenerze wyszły super (warszawska Starówka), ale mielismy naprawdę świetnego
        fotografa, no i pogoda była doskonała jak na zdjęcia (silne słońce, niebo bez
        jednej chmurki). Nie martw się, że będzie ci zimno, w tym dniu, jak wszyscy mi
        mówili, był mróz, a ja nic nie czułam, było mi ciepło. Podobno z wrażenia...
        Miałam suknię z opuszczonymi ramionkami i narzuconą na ramiona futrzaną, etolę.
      • dorhaj Re: Ślub zimą 01.09.05, 07:26
        Hej! buty na ślub - pewnie że szpilki nie będę przecież przesadzać w kozakach,
        mam nadzieję że poprostu tylko sie nie rozchoruję - a właściwie to będzie można
        poleżeć dłużej w łóżku a mąż będzie przynosił ciepłe herbatki.Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka