kasienka1 08.09.05, 22:59 czy moze jest ktos z sosnowca kto bral lub bedzie bral slub potrzebuje kilka porad jaka kapela gdzie kupic ladne zaproszenia i dekoracje na sale Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
new_woman Re: wesele i slubSOSNOWIEC!!! 09.09.05, 13:26 Ja jestem z Sosnowca i jutro jest ten nasz Wielki Dzień Tak więc jeżeli chodzi o zespół to mogę Ci powiedzieć jak grali dopiero w poniedziałek. Jeżeli masz jakiekolwiek pytania to pytaj smiało postaram się odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
fka5 Re: wesele i slubSOSNOWIEC!!! 09.09.05, 13:33 jam też z sosnowca, ale ślub będę brać na obczyźne (w bielsku), niemniej chętnie namiar na dobrą kapelę uzyskam, bo to przecież niedaleko. tak więc jak już będziesz po, to daj znać. a tymczasem powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
pink75 Do: New_woman, jak grali? 13.09.05, 22:50 New_woman, I jak zespół? Podziel się wrażeniami i powiedz jak było. Biorę ślub w okolicy i jestem ciekawa, też szukam zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
blueheaven Re: Do: New_woman, jak grali? 27.10.05, 17:01 witam! polecam zespół blue heaven są naprawdę bardzo dobrzy podaje namiary tel.606450920 lub e-mail psm.ist.goldap@interia.pl wrazie czego mogę wysłać płytkę pozdrawiam darek Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka1 Re: wesele i slubSOSNOWIEC!!!-do new_woman 09.09.05, 19:25 czesc napisalam ci na e-mail gazetowy z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka1 Re: wesele i slubSOSNOWIEC!!! 14.09.05, 12:40 witam moze ktos jeszcz bral lub bierze slub w sosnowcu lub okolic pilnie poszukuje super kapeli ale dalej czekam na relacje od new_women Odpowiedz Link Zgłoś