sylwia_811 12.10.05, 13:37 w sobotę ślub a ja nie mam prezenu co kupić może macie jakieś pomysły. A może robiliście liste prezentów i pomysł byście mi podsuneli? Para jest nietypowa ponieważ kobitka nie jest typem gospodyni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adzi25 Re: w sobotę ślub a ja nie mam prezenu :( co kupi 12.10.05, 14:10 hmm ciezko powiedziec, bo w sumie nic nie wiadomo o tych znajomych.najbezpieczniej wiec nie kupowac np tostera))tylko moze jakas ksiazke?np jakis album -sobie czlowiek rzadko takie cos kupuje a potem milo sie to oglada.no albo moze album na przyszle wspolne zdjecia-tylko nie taki typowy, sa natomisat teraz takie jakby recznie robione... Odpowiedz Link Zgłoś
justus007 Re: w sobotę ślub a ja nie mam prezenu :( co kupi 12.10.05, 14:24 jeśli w grę wchodzi tylko ślub bez wesela to album jest ok sama kiedyś kupiłam takie rzeczy nie sa tanie i nie każdy sam moze sobie kupić a jak juz dostanie to potem pamieta długo ..dłużej niż kwiatek Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_811 Re: w sobotę ślub a ja nie mam prezenu :( co kupi 12.10.05, 15:45 Myślałam o tym fajny pomysł a może wiecie gdzie w Warszawie można kupić taki album. Zamierzam dzisiaj podjechać do galerii mokotów może w empiku cos będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: w sobotę ślub a ja nie mam prezenu :( co kupi 12.10.05, 16:08 Książkę-album-bez problemu w empiku, tylko w takim większym myślę, że większy wybór. Natomist jesli fotograficzny, to w niektórych sklepach fotogr-nie takich punktach, tylko w większych nieco...na bank cos fajnego znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_811 Re: w sobotę ślub a ja nie mam prezenu :( co kupi 12.10.05, 16:34 Dzięki wielkie za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Kilka pomysłów 12.10.05, 16:34 Większość z życia wzięta. Ryzyko powtórzenia się jest nieduże. Komplet ozdobnych szklanek do piwa. Komplet kieliszków "kulawek", wraz z wazonem do wstawiania. Korkociąg pneumatyczny na naboje do autosyfonu. Fajka wodna. Zegar lewoskrętny (tzn. wskazówki idą odwrotnie). Zestaw do wyrobu piwa domowym sposobem. Młynek ręczny do kawy. Świecznik. Zestaw pościelowy 200 x 240 lub 220 x 240 (jeśli pan młody wysokiego wzrostu, ręczę, że będzie zachwycony). Zegar z kukułką. Wielki, nakręcany budzik. Albo coś przydatnego do uprawiania wspólnego hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Kilka pomysłów 12.10.05, 16:54 Jeśli para jest nietypowa, może pomyśleć o jakimś stylowym drobiazgu z DESY np. srebrna cukiernica? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_811 Re: Kilka pomysłów 13.10.05, 09:19 Super pomysły napewno kturyś wykorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
sila7 Re: w sobotę ślub a ja nie mam prezenu :( co kupi 13.10.05, 09:52 Zapraszam do naszej galerii.wykonujemy Anielskie Pary na zamowienie - idealnu dodatek do prezentu,,, Odpowiedz Link Zgłoś
gracuuja Re: w sobotę ślub a ja nie mam prezenu :( co kupi 13.10.05, 11:02 witam... a jak tam moje aniołki..?? pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś