evian77 26.10.05, 15:12 jesli jeszcze wam się nie znudziło ocenianie sukien )) to jestem ciekawa jak Wam się podoba ta: www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php? m=1&kol=4&gr=3&poz=293 mnie zachwyciła i sprawie sobie ja jesli tylko bedzie dobrze na mnie wygladac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evian77 Re: Joana Pronovias 26.10.05, 15:13 www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=3&poz=293 chyba sie cos zle wyslalo Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Joana Pronovias 26.10.05, 15:14 Piekna, piekna (szkoda, ze juz mialam slub i ten kolor! Odpowiedz Link Zgłoś
evian77 Re: Joana Pronovias 26.10.05, 15:18 biorę ślub cywilny tylko, ale mysle że chyba sie ta suknia nada... po prostu zakochałam sie w niej... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Joana Pronovias 26.10.05, 15:21 Na cywilny tez pasuje (zwlaszcza w tym kolorze)). Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Joana Pronovias 26.10.05, 16:27 suknia piękna, wszytskie suknie tej i podobnych jej firm są pięknie cudowne, ta też, i te kolory...cudo, i na ślub cywilny według mnie jest idealna, o wiel ebardziej chyba pasuje niż na kościelny, jak cię stac to kupuj Odpowiedz Link Zgłoś
evian77 Re: Joana Pronovias 26.10.05, 16:50 akurat ta suknia jest "stosunkowo tania" hihi, żartuje, kosztuje ok. 3400zl. Mysle ze to cena jeszcze w miare do przyjecia, zwazywszy iz slyszalam ze suknie pronovias sa po 6-8 tys. W nastepna srode jade do krakowa na przymiarke... az z lodzi. modle sie zeby suknia pasowala ) Odpowiedz Link Zgłoś
gracuuja Re: Joana Pronovias 26.10.05, 17:44 a to jednak do Krakowa...?? nie do Warszawy..?? az tak cie wystraszyły posty..?? nie żartuj??!! chyba, ze tam tylko maja tą sukienke... Odpowiedz Link Zgłoś
mija4walles Re: gdzie tyle kosztuje?? 26.10.05, 19:13 ja tez sie w niej zakochalam ale ona kosztuje cos 5 400zł napisz mi gdzie widzoialas w takiej cenie???? Odpowiedz Link Zgłoś
evian77 Re: gdzie tyle kosztuje?? 26.10.05, 19:58 jednak do krakowa... przyznaje, ze opinie o salonie madonna w warszawie zaniepokiły mnie i coż nadrobie te godzine drogi wiecej do krakowa )) ale chyba jednak wole nie ryzykowac i kupowac suknie w milej atmosferze. a co do ceny to kosztuje 3400zl w krakowie na florianskiej, i w warszawie tez, dzwoniłam do obu sklepow. w krakowie pani poradzila decydowac sie jak najszybciej bo w listopadzie bedzie podwyzka o 10%. Odpowiedz Link Zgłoś
stephka używana 27.10.05, 15:40 A nie próbowałas znaleść używanej? kupić od kogoś? Wyjdzie dużo taniej a komuś zdejmiesz ciężar z pleców? Pomyśl o sobie sprzedajacej później ta suknię pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
evian77 Re: używana 27.10.05, 18:30 to suknia z kolekcji na 2006 rok, dopiero od kilku dni w sklepie więc jeszcze nie ma używanych. Za to rozważam mozliwość wypożyczenia jej ( nowej) za połowę ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Joana Pronovias 27.10.05, 21:16 No zupelnie, ale to zupelnie nie moge sie przekonac do tych zawijnych w pasie sukien. Mam wrazenie, ze wszystkie sa takie same, tylko niektore w innym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
paolka25 Re: Joana Pronovias 27.10.05, 21:50 Ja tez nie moglam sie przekonac do takiego modelu sukienek i zawsze marzyłam o sukience z gorsetem...do czasu gdy taka przymierzylam z kolekcji St.Patrick. Sukienki tego typu naprawde swietnie wygladaja na szczupłej sylwetce a przede wszystkim sa piekne...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś