Dodaj do ulubionych

Pałac Ossolińskich/Sterdyń

07.12.05, 19:56
Wyszukiwarka nic nie znalazła.
Czy ktoś z Was tam się bawił na weselu? Lub robił?
Obserwuj wątek
    • cannella Pałac Ossolińskich/Sterdyń-długie się zrobiło ;-) 07.12.05, 21:36
      Byłam tam na imprezie firmowej, a ponieważ zbiegło się to z czasem poszukiwania
      miejsca na wesele, obejrzałam sobie pałac i pod tym kątem. Miejsce jest bardzo
      stylowe i urokliwe, jedzenie pyszne i urozmaicone, a obsługa przemiła. Z pałacu
      jest dosłownie parę kroków do kościoła, więc dobrym pomysłem byłby również ślub
      na miejscu. Rozmawiałam nawet z panią, która się tam opiekowała naszą grupą i
      wygląda to mniej więcej tak: w samym pałacu raczej nie da się zrobić imprezy na
      więcej niż 50-70 osób. Jadalnia jest podzielona na dwie, albo trzy sale (nie
      pamiętam dokładnie), niestety, nie ma między nimi "kontaktu wzrokowego", więc
      gościom którzy trafią do bocznej sali może się nie podobać, że nie widzą pary
      młodej. Problem może być również z miejscem do tańca. Powiedziano mi też wprost,
      że ośrodek zainteresowany jest przede wszystkim obsługą firm, natomiast o weselu
      trzeba rozmawiać z kierownictwem i może się zgodzą, jeśli nie będa mieli w tym
      terminie lepszej oferty. O ile nie pomyliło mi się z inną miejscowością, to jest
      tam też chyba punkt "imprezowo-biwakowo-ogniskowy", gdzie możnaby zmieścić
      większą imprezę, ale to już nie ta jakość i styl.
      • sandraa3 Re: Pałac Ossolińskich/Sterdyń-długie się zrobiło 08.12.05, 17:15
        Nam zaproponowano wesele na tarasie (wlaśnie o to mi chodziło!). Natomiast ślub
        chcemy wziąć w ogrodzie.
        Cieszę się że obsługa i jedzenie ok smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka