sandraa3 07.12.05, 19:56 Wyszukiwarka nic nie znalazła. Czy ktoś z Was tam się bawił na weselu? Lub robił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cannella Pałac Ossolińskich/Sterdyń-długie się zrobiło ;-) 07.12.05, 21:36 Byłam tam na imprezie firmowej, a ponieważ zbiegło się to z czasem poszukiwania miejsca na wesele, obejrzałam sobie pałac i pod tym kątem. Miejsce jest bardzo stylowe i urokliwe, jedzenie pyszne i urozmaicone, a obsługa przemiła. Z pałacu jest dosłownie parę kroków do kościoła, więc dobrym pomysłem byłby również ślub na miejscu. Rozmawiałam nawet z panią, która się tam opiekowała naszą grupą i wygląda to mniej więcej tak: w samym pałacu raczej nie da się zrobić imprezy na więcej niż 50-70 osób. Jadalnia jest podzielona na dwie, albo trzy sale (nie pamiętam dokładnie), niestety, nie ma między nimi "kontaktu wzrokowego", więc gościom którzy trafią do bocznej sali może się nie podobać, że nie widzą pary młodej. Problem może być również z miejscem do tańca. Powiedziano mi też wprost, że ośrodek zainteresowany jest przede wszystkim obsługą firm, natomiast o weselu trzeba rozmawiać z kierownictwem i może się zgodzą, jeśli nie będa mieli w tym terminie lepszej oferty. O ile nie pomyliło mi się z inną miejscowością, to jest tam też chyba punkt "imprezowo-biwakowo-ogniskowy", gdzie możnaby zmieścić większą imprezę, ale to już nie ta jakość i styl. Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa3 Re: Pałac Ossolińskich/Sterdyń-długie się zrobiło 08.12.05, 17:15 Nam zaproponowano wesele na tarasie (wlaśnie o to mi chodziło!). Natomiast ślub chcemy wziąć w ogrodzie. Cieszę się że obsługa i jedzenie ok Odpowiedz Link Zgłoś