Dodaj do ulubionych

help... szukam kapeli!!!

01.06.07, 08:46
Ponawiam pytanie - czy zna ktos naprawde fajną kapelę na wesele??? Potrzebna
na maj 2008, ale jakaś naprawdę konkretna, na poziomie i "z jajem". Bez kiczu
i disco polo wink pomóżcie plisss... przejrzałam kilkadziesiąt stron www, ale
nie udało mi się trafić na nic ciekawego... albo kiepsko szukam...
Pomózcie plisss...

mój suwaczek
Obserwuj wątek
    • melodyka Re: help... szukam kapeli!!! 01.06.07, 09:16
      Hej,
      wejdź na forum regionalne Poznań.
      Zaczęłam tam taki sam wątek -
      trochę ludzi odpisało...Ja też
      szukam, więc gdybyś znalazła coś
      fajnego ( ja też nie chcę muzyki
      tzw biesiadnej ani disco polo) to
      bądźmy w kontakcie...

Wejdź sobie na stronkę www.musicmax.pl
      i daj znać, co myślisz o tym zespolewink
      • j.brydzia Re: help... szukam kapeli!!! 02.06.07, 18:39
        Helo, dziękuję za odpowiedź... przejrzałam już chyba wszsytkie strony zespołów... przestałam ograniczać się do P-nia, przesledziłam całą Wielkopolskę, ba... a nawet kraj!! I co się okazuje - wszystkie najlepsze zespoły niestety są już porezerwowane, a liczyć, że terminy się zwolnią to jak dla nas trochę nie bardzo... Poza tym, np. we Wrocławiu ceny zaczynają się od 3 tys. (!), aczkolwiek trzeba przyznać, że warte zapłaty. Ale co z tego skoro zajęte.
        Byliśmy wczoraj posłuchać Shakers-ów... no cóż... nie powalili nas na kolana, chociaż reklamę robia sobie niezłą.
        Jeśli chodzi o stronkę musicmax, to hmmm... jak dla mnie bez rewelacji... tzn.nic szczególnego... i tylko dwie osoby... i zaledwie jeden instrument...(czego nie może przetrawić mój przyszły mąż - ale to brzmi(!)). Nie wiem jak brzmia na zywo - to zawsze inne wrażenie wink
        Z drugiej str. może mamy zbyt wygórowane wymagania big_grin Więc poszukiwania trwają wink
        Pozdrawiam wszystkie Przyszłe i Dokonane Panny Młode wink
        • karmazyna Re: help... szukam kapeli!!! 02.06.07, 19:00
          czy Wy gdzieś na żywo przesłuchiwaliscie shakersów? Bo my ich mamy
          zarezerwowanych na nasz slub...jak dla nas to graja i śpiewaja fajnie i nie
          robia jakis dziwnych zabaw weselnych,co nam bardzo pasuje...będzie za to
          karaokesmile
          • j.brydzia Re: help... szukam kapeli!!! 02.06.07, 19:46
            Helo, tak... slyszeliśmy ich na zywo przy opcji z dwoma wokalistkami na czymś weselu - babki jak najbardziej, ale jeśli chodzi o męską część zespołu - to jak dla nas raczej średnio. Tak więc na pewno się na nich nie zdecydujemy.
            • karmazyna Re: help... szukam kapeli!!! 02.06.07, 20:37
              oj nie załamuj mnie...jeden z tych gosci śpiewa w teatrze muzycznym więc
              myślałamze jak najbardziej dobrze spiewa,poza tym sa po szkołach muzycznych...:
              ( to znaczy nam i tak siepodobało,ale fakt-na żywo nie słyszelisy ich
              • ilkaana Re: help... szukam kapeli!!! 06.11.07, 17:49
                W zespole Shakers (nie mylić z zespołem Shakers PLUS) wszyscy są po akademiach
                muzycznych, a śpiewa jeden z panów, gitarzysta, i to on właśnie pracuje w
                teatrze muzycznym. Wokal ma bardziej klasyczny niż rozrywkowy (z racji
                wykonywanego zawodu) ale w piosenkach, które śpiewa na weselach na prawdę daje
                radę! I świetnie prowadzi konferansjerkęsmile Zresztą na demo na stronie jest
                fragment piosenki w jego wykonaniu, polecam posłuchać i samemu ocenić a nie
                bazować na opiniach innychsmile Pozdrawiamsmile
            • unwind_band PROFESJONALNA OPRAWA CEREMONII ŚLUBNEJ !!! 21.08.07, 10:39
              Oferujemy Państwu niezapomnianą oprawę muzyczną ceremonii Ślubnej. Dysponujemy
              całym wachlarzem najróżniejszych instrumentów m.in. skrzypce, obój, trąbka,
              organy, wokal (sopran, tenor), puzon, saksofon, wiolonczela. Jesteśmy w stanie
              zorganizować również całą orkiestrę !!! Mamy już kilkuletnie doświadczenie i
              potrafimy spełnić najśmielsze oczekiwania. Współpracujemy z najlepszymi muzykami
              i profesjonalistami. Pragniemy aby te piękne chwile były dla Państwa
              niezapomniane również dzięki pięknej muzyce, która cudownie to uszlachetni...!
              Serdecznie polecamy. Gwarantujemy wysoką jakość świadczonych usług oraz
              najwyższy profesjonalizm!

"Muzyka nie jest spójnym ciągiem dźwięków, który słyszymy. Muzyką jest to, co
              wywołuje w nas silną i uderzającą impresję, która to impresja jest spowodowana
              doszczętną i wyczerpującą ekspresją artysty wykonującego. To jest muzyka. Muzyka
              to odbicie w tafli wody tego, co gra człowiekowi w duszy" Anonim

Jeśli są Państwo zainteresowani naszą ofertą to bardzo serdecznie prosimy o
              kontakt lub podanie numeru kontaktowego a na pewno ktoś z Państwem się
              skontaktuje. z poważaniem

Krzysztof Wawrzyniak
              unwind_band@tlen.pl
              691484874
            • unwind_band PROFESJONALNA OPRAWA CEREMONII ŚLUBNEJ 21.08.07, 10:40
              potrafimy spełnić najśmielsze oczekiwania. Współpracujemy z najlepszymi muzykami

doszczętną i wyczerpującą ekspresją artysty wykonującego. To jest muzyka. Muzyka

Krzysztof Wawrzyniak
              unwind_band@tlen.pl
              691484874
      • unwind_band Re: help... szukam kapeli!!! 21.08.07, 10:39

Krzysztof Wawrzyniak
        unwind_band@tlen.pl
        691484874
    • mada.d.n Re: help... szukam kapeli!!! 01.06.07, 10:03
      u nas będzie zespół LuksBand. gorąco polego go Nives, będą grali jutro u nich
      na weselu, ja będę polecać dopiero za 3 tyg (mam nadzieję smile) ale jak chcesz to
      mogę na gazetowego wysłać nr tel do Pani Krysi. są tam 3 osoby -ona i 2
      facetów, cena dość niska jak na Poznań. więcej o nich powiem po 23 czerwca smile

22 dni smile
      Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać,
      jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom.
      • j.brydzia Re: help... szukam kapeli!!! 02.06.07, 18:41
        helo, a czy szanowna kapela LuksBand posiada swoją stronkę? Jesli nie, to i tak poproszę Cię o nr tel - zadzwonić zawsze warto.

Dziękuję i pozdrawiam.
    • andrzejmielcarek Re: help... szukam kapeli!!! 02.06.07, 20:36
      Jeżeli rozważasz zespoły spoza Poznania to zerknij tutaj:
      www.zwierzak.eu/
      Z tego co przeczytałem raczej chodzi Ci o granie na żywo na 100% czyli porządna
      sekcja + porządny wokal.
      • j.brydzia Re: help... szukam kapeli!!! 02.06.07, 21:39
        Helo, tak zgadza się.. zależy nam na naprawdę dobrej muzyce, z prawdziwymi instrumentami, dobrym kreatywnym wokalistą z werwą, bez kiczu.
        Do Pana Zwierzaka wink wysłałam maila ze sporą ilością pytań, mam nadz., że oodpowiedź dostanę szybciutko i będę o krok bliżej w przygotowywaniu całej gęstej otoczki związanej z TYM dniem wink

Dziękuję i pozdrawiam wink

mój suwaczek
        • firmaneo Re: help... szukam kapeli!!! 02.06.07, 23:50
          Wczoraj byliśmy na weselu, gdzie grała orkiestra HalloMusic (strona:
          www.hallomusic.prv.pl). Szczerze polecam. Świetnie grają, bez disco polo,
          utwory angielskie śpiewają po angielsku (przy niektórych innych zespołach to
          człowiek tylko się domyśla, że to ma być angielski). Bogaty repertuar i Świetna
          zabawa. Orkiestra dla wymagających.
    • julka3006 Re: help... szukam kapeli!!! 02.06.07, 23:54
      ja polecam zespól mayday ,ivis i avis jak wrzucisz w wyszukiwarke powinny sie
      stronki pojawic -oni są cyba z lublina ...u nas bedzie gral zespol orion z
      otwocka ale o nim powiem po 30.06 smile
      pozdrawiam
      ps.slub mamy w wielkopolsce smile
    • nives1 Re: help... szukam kapeli!!! 03.06.07, 12:09
      W zwiazku z tym ze jakies osiem godzin temu skonczyli grać na moim weselu
      powiem tylko - bawili siwszyscy - moi znajomi, dzieciaki, dorośli i stare
      ciotki pudła które do kościoła chodzą częściej niż to toalety smile))))
      U nas była muzyka od biesiadnej przez lambadę i inne taneczne hiciory po
      standardy przytulańce - czyli przekrój od "moja cyganko" po "zawsze tam gdzie
      ty"
      • j.brydzia Re: help... szukam kapeli!!! 04.06.07, 12:25
        Helo, nie zdołałam zlapać wątku, gdzie wspominalaś o Waszym zespole. Jesli
        moglabym dać mi znać z kontaktem, www lub czymkolwiek, bylabym wdzięczna wink
        Moje poszukiwania trwają.. i jestem coraz bardziej wkuta...
        Pozdrawiam.

mój suwaczek
        • nives1 Re: help... szukam kapeli!!! 04.06.07, 15:35
          Nie ma sprawy - dam ci nr telefonu
          P. kystyna Niewola 605 387 328
          Zespół nazywa się Luks Band i na prawdę szczerze polecam
          • j.brydzia Re: help... szukam kapeli!!! 14.06.07, 08:18
            dziękuję za namiary. Z Panią Krysią jestesmy umówieni na przyszly tydzien na
            spotkanie. Faktycznie - cena nie jest wygórowana (jak na P-ń) i zapowiada się
            nieźle.
            Jedyne co mnie zastanawia, to fakt, że mają tylko jeden instrument - klawisze,
            który podobno wszystko zagra. Zdaję sobie sprawę, technika poszla naprzód big_grin
            ale nie jestem pewna czy ten jeden "sprzęcior "jest w stanie zastąpić prawdziwe
            granie zespołowe. Zobaczymy... narazie jestem pozytywnie nastawiona i mam
            nadz., że coś się z tego wykluje.

Pozdrowionka,

mój suwaczek
            • nives1 Re: help... szukam kapeli!!! 14.06.07, 09:51
              Ja nawet nie zwróciłam na to uwagi że głównie korzystano klawisze natomiast
              zwracałam uwagę ze p. Lucjan częśto chwytał za saksofon smile))
              Niemniej goście byli zachwyceni smile))
    • wagnerowicz Re: help... szukam kapeli!!! 04.06.07, 14:31
      polecamy zespół standard z konina, naprawdę super zabawa
    • areant Re: help... szukam kapeli!!! 09.06.07, 16:51
      Ja polecam zespół TAKT. Są chyba z Murowanej Gośliny ale my mamy wesele pod
      Poznaniem i też przyjadą. czy się sprawdzą dam znać we wrześniu po weselu ale
      na próbie nam się podobało. 4 chłopaków i jedna dziewczyna. Tel: 605-997-122
    • kubutkowa Laguardia!!! 15.06.07, 04:45
      Hej! Moze sprobuj ich, maja swoja strone i dema , sa co prawda dosc drodzy ale
      slyszalam ich , bawilismy sie swietnie i beda grac u nas w lipcu.Muzycznie na b
      dobrym poziomie , proponuja nam cyt. alternatywe biesiady, wesele popowo
      rockowe. Graja duzo coverow og czerwonych gitar po outkast.
    • julka3006 Re: help... szukam kapeli!!! 15.06.07, 15:07
      napisz co za ile cie interesuje -przesle ci kilka namiarow
      my mamy slub za 2 tyg wiec zdam relacje na bieząco z grania naszego zespolu
      posmile
    • leonczaplicki Re: help... szukam kapeli!!! 11.07.07, 00:16
      Znam zespół, który na pewno spełni wasze oczekiwania. Grupa profesjonalnych muzyków, którzy zdecydowanie grają - jak to określiłaś - "z jajem" i "na poziomie". Namiar: www.itd.art.pl
      Kontakt:
      608515937
      gg: 10930038
    • nenakon Re: help... szukam kapeli!!! 11.07.07, 08:44
      z czystym sumieniem polecam zespół Venus z Leszna. 6 facetów, klasa repertuar, bez zadnych obciachowych przyspiewek, prowadzenie imprezy na bardzo wysokim poziomie.
    • fotobern Re: help... szukam kapeli!!! 15.07.07, 16:14
      Wczoraj byłem z taką grali rockowo jazzowo.Co wazne grali na żywo! Goscie
      weselni bawili się świetnie. Jak chcecie namiary to piszcie
    • fanilia ... szukam kapeli - czerwiec 2008 !!! 11.08.07, 21:33
      Kochane i Kochani smile
      Nie chcę zaczynac nowego wątku, stąd moja kontynuacja!!
      Szukam dobrej kapeli na wesele w czerwcu, a z uwagi na to, że na
      moim weselu zbiorą się przeróżni goście, zespół musi zagrac kawałki
      klasyczne, rockowe , disco polo nie wyłączając, a nawet kawałki
      techno dodając. Tak, żeby wszyscy byli zadowoleni. Nie wykluczam
      poprawin, ale mają sie one odbyc na dworze, przy grillu i
      pozostałościach z weselnej uczty. Wiadomo, żę będzie to zależało od
      kosztów, bo muszę przyznac, że 4000 pln i wzwyż to za wysoka
      stawka.
      Pomóżcie mi proszę znaleźc taki zespół!!!!
      Pozdrawiam smile
      • zielonooka37 Re: ... szukam kapeli - czerwiec 2008 !!! 11.10.07, 09:39
        hejka! z wielka ochota pomoge ci tak jak mnie pomogli.tu wlasnie
        polecono mi pania krysie ktora byla kierowniczka zespolu LUKS-BAND
        ktory od niedawna ma nowy swietny sklad i taki wlasnie gral u
        mnie.bawilismy sie swietnie.wiele terminow maja zajetych ale warto
        sprobowac.to jej numer 605 387 328
    • jolka9919 Re: help... szukam kapeli!!! 12.08.07, 11:38
      ja polecam Orion z Otwocka- dojadą bez problemu ,zagrają wszystko co
      zechcesz smile namaiar : P Krzysztof Barszcz
      022 710 03 52
      667484656
      podesla ci płytke i liste tego co mogą zagrac ,zreszta mozesz im
      przygotowac co chceszsmile
    • andrzejmielcarek Re: help... szukam kapeli!!! 12.08.07, 11:41
      Z czystym sumieniem mogę polecić:

www.zwierzak.eu/
      www.kormorany.pl/
      Za świetne wokale, granie na żywo i b. dobrą instrumentację.
    • anna262 Re: help... szukam kapeli!!! 27.08.07, 13:09
      polecam BLECK CAT --U nas spisali się świetnie. u koleżanek również.
    • zielonooka37 Re: help... szukam kapeli!!! 11.10.07, 09:42
      spróbuj tutaj 605 387 328 jezeli pani krysia bedzie miala wolny
      termin to goraco polecam. pozdro madzia
    • wiola_online Re: help... szukam kapeli!!! 18.02.08, 13:41
      Heja ja znam zespół naprawde SUPER.Zagrają każdy utwór,krótkie przerwy.Bardzo mi sie podobalo dzwoń 0 503 761 723
    • kandl Re: help... szukam kapeli!!! 19.02.08, 16:25
      Witam
      Jesli poszukuja Panstwo zespolu na wesele to zapraszam na WWW.ZESPOL-NA-WESELE.PL

Pozdrawiamy Kasia & Łukasz
    • kandl www.zespol-na-wesele.pl 19.02.08, 16:31
      Witam
      Jesli poszukuja Panstwo zespolu na wesele to zapraszam na WWW.ZESPOL-NA-WESELE.PL

Pozdrawiamy Kasia & Łukasz
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka