Dodaj do ulubionych

Zespół Expres

02.01.06, 13:55
www.expres.info/posluchaj.htm
Czy ktoś z Was miał ten zespół? Byłam na Sylwestra, gdzie grali, ale wszyscy
młodzi goście byli zniesmaczeni klimatem walczyków i "Orkiestrą Dętą" w ich
wykonaniu, po prostu granie dla dziadków. Słyszałam opinię, że na weselach są
nieźli.
Obserwuj wątek
    • ozana1 Re: Zespół Expres 02.01.06, 23:29
      a skad jest ten zespol??? bo ja na swoje wesele zamowilam zespol Ekspress grupe
      i nie wiem czy to nie ten sam
      • agnrek Re: Zespół Expres 03.01.06, 09:55
        Sokołów Podlaski.
    • agab28 Re: Zespół Expres 03.01.06, 10:22
      Mam z nimi podpisana umowę na przyszły rok. Byłam u nich na próbie i zaśpiewli
      świetnie. Zaniepokoiło mnie to co napisałaś odnośnie Sylwestra. Ale mam
      nadzieje ze na weselu są zdecydowanie lepsi.
      • agnrek Re: Zespół Expres 03.01.06, 11:20
        Sylwester wyglądał tak:
        1. na dolnej sali siedziało towarzystwo 50-60-letnie.
        2. na górnej sali młodzi ludzie.

Dół się bawił świetnie, a góra ryczała ze śmiechu. Powiem tak - głosy mają
        niezłe, ale repertuar nie do przyjęcia. Polki, oberki i granie do kotleta. Może
        tak miało być, nie wiem.

Mnie odstraszyły następujące niedociągnięcia:
        1. główna wokalistka w mini-lambadówce i kozaczkach skończyła śpiewać, po czym
        jeszcze na scenie odwórciła się do parkietu d... i zaczęła się przytulać z
        wokalistą. Żenada.
        2. Zespół śpiewa z podkładów, mają tylko syntezator i to koniec instrumentów.
        3. Co najważniejsze - podczas całej imprezy nie przemówił ani słowem do gości
        (jedynie "zapraszamy na danie gorące" czy "pozdrowienia z firmy abc"
        i "dedykacja dla"). A co najgorsze - NAWET NIE ODLICZALI SEKUND DO PÓŁNOCY,
        NIKT NIE WIEDZIAŁ, CZY TO JUŻ CZY NIE!!!!! Każdy otwierał szampana kiedy chciał.

Może na weselach są inni, ja wspominam ten występ jako kompletną porażkę i
        nieporozumienie.
        • agab28 Re: Zespół Expres 03.01.06, 12:22
          Niedobrze, nie pocieszasz mnie tym co piszesz... fakt ze jak bylismy na probie
          to rzeczywiscie nie dało się ukryć ze wokaliści są parą. Ale przegladaliśmy ich
          repertuar i mieli przeróżne kawałki.
          Długo szukałam zespołu i ten mi sie spodobał. Mają wystepowac na Torwarze,
          tylko nie wiem którego dnia.
          A w PKiN na targach zajeli II miejsce, czyli musieli sie dosyć podobać.
          Myślę ze jak przedstawie im repertuar swój jaki maja zagrać to jakoś sie z tego
          wywiążą.
          A może znasz kogoś u kogo grali na weselu?
          • agnrek Re: Zespół Expres 03.01.06, 12:34
            Tak jak napisałam - głosy niezłe i pewnie można każdą piosenkę sprawdzić i
            zamówić. Ale to obściskiwanie się tyłkiem do gości, milczenie, nie prowadzenie
            imprezy - dla mnie odpada. Po kilku piosenkach wiele osób chciało wyjść i
            przenieść się do innego lokalu, bo jak tu się bawić przy "Parostatku"
            czy "Polce Dziadek"??? Jak się wypiło, to przestao przeszkadzać smile
            Repertuar to jedno, a profesjonalizm to drugie - po pierwsze byli szmatowato
            ubrani - on w garniturze, ale z rozchłestaną kolotową koszulą. Pani w
            kozaczkach i lambadówce, czarna bluzka. Druga pani tez nieciekawie. Na
            klawiszach pan w rozchłestanej niebieskiej koszuli. No i te amory to po prostu
            brak kultury.
    • agab28 Re: Zespół Expres 03.01.06, 13:05
      Ale sama napisałaś ze słyszałas ze na weselach sa niezli...Więc musiałaś
      słyszec i pozytywne opinie. Nie powiem zebym nie była zła na ten ich występ.
      A gdzie w ogóle był ten Sylwester???
      • agnrek Re: Zespół Expres 03.01.06, 13:07
        Sylwester był w Węgrowie.
        Moja koleżanka słyszała od kogoś znajomego, kto był na weselu, gdzie grali.
        Ale... to była pani w średnim wieku, więc ja tej opinii nie uwierzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka