myszka217 06.01.06, 14:52 Co myślicie o tych obrączkach www.wec.home.pl/product.php/1,19/369/Lazur-L-3-zolte-zloto.html Może któraś z Was ma takie?jak się spisują?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: do oceny!!! 06.01.06, 15:09 Powiem tak- z usług i obsługi Pana Węca jestem bardzo zadowolona. Mam od niego pierscionek zareczynowy i naprawde świetny gość, słowny, sumienny itp. Ale... No właśnie. Pierscionek w necie wygladał troche inaczej niż "na żywo" i napewno obraczki bede wybierać bezpośrednio. Co do samych obraczek, owszem śa ładne, proste, i ok. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: do oceny!!! 06.01.06, 15:34 Zastanów się, czy na pewno chcesz mieć matowione obrączki, z tego, co słyzałam - trzeba je dość często matowić, żeby zachowały wygląd, łatwo się ścierają. Odpowiedz Link Zgłoś
gruba_lola Re: do oceny!!! 06.01.06, 19:41 Witam Obrączki naprawde ładne. Ale trzeba je zobaczyc na żywo bo te ze zdjęcia mają troszke inny kolor niż na żywo. No i oczywiście nieszczęsne pisakowanie. Po pewnym czasie napewno sie scieraja. Ale i tak mysle ze to dobry wybór. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mania805 Re: do oceny!!! 06.01.06, 20:29 Pproponuje je przymierzyc i zobaczyc jak wyglądają na palcu. My sie rozczarowaliśmy obrączkami z katalogu Apartu (na zdjeciu wygladaly super a na palcu miernie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kbmt Re: do oceny!!! 06.01.06, 20:30 my te obraczki ogladalismy na zywo - sa piekne. nawet jak mat sie kiedys zetrze, moim zdaniem beda nadal bardzo ladne. jadyna rzecz ktora nas wstrzymala przed ostateczna decyzja byl brak zaokraglenia w srodku. jest to dosc szeroka obraczka i plaska od srodka jak dla mnie nie jst wygodna. ostatecznie zamowilismy bardzo podobne u jubilera, czesciowo matowione, ale beda polokragle w srodku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myszka217 Re: do oceny!!! 06.01.06, 20:40 A mogę wiedzieć gdzie takie obrączki oglądaliście i oczywiście cenę i ile mają mm szerokości?dzięki za odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kbmt Re: do oceny!!! 06.01.06, 20:55 my je ogladalismy u Węca. na cene nie zwrocilam uwagi. jednak on nie oferuje zaokraglenia - jedynie posredniczy w sprzedazy. Podobnie jak Apart. tam tez ogladalismy, ale robia obraczki maszynowo - wiec nie ma zadnych szans na uwzglednienie wlasnych "widzi-mi-sie" Te maja niecale 5 mm szerokosci. My ogladalismy podobne w Aparcie, a mialy az 6 mm. I takiej szerokosci ostatecznie zamowilismy. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka217 Re: do oceny!!! 06.01.06, 21:08 A masz może zdjęcie tych obraczek które zamowiliście?Mój narzeczony ma katalog z Aparta i tlumaczył mi jak wyglądają obraczki ktore mu sie podobają i z opisu myślałam że o te chodzi lub coś podobnego a niestety jesteśmy teraz daleko od siebie i chcialabym zobaczyć jak wyglądają.dzięki z góry pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kbmt Re: do oceny!!! 06.01.06, 22:32 te obraczki ktore wskazalas nie sa z aparta. wejdz na www.apart.pl w zakladke obraczki slubne - tam jest wszystko jak z katalogow + ceny. maja chyba nawet jeszcze znizke 20%, wiec jak cos, warto skorzystac. nich Twoj Narzeczony poda Ci nr wypatrzonych i w sieci na ich stronie je znajdziesz, choc to troche zmudne, bo trzeba kolejno przegladac. Ja zdjec nie mam i nie mozna wklejac linkow do Apart... Ale wzory maja niewatpliwie ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
kbmt Re: do oceny!!! 06.01.06, 22:43 Stawiam, ze Twoj Narzeczony wypatrzyl numery katalogowe 044, 045 lub 046, tylko w sieci ich kolejnosc jest porozrzucana. Powodzenia w poszukiwaniach Odpowiedz Link Zgłoś
myszka217 Re: do oceny!!! 07.01.06, 09:34 Narzeczony podał mi numer 012 a na stronce Aparta niestety ich nie bo już kilka razy przeglądałam.no trudno.dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kbmt Re: do oceny!!! 07.01.06, 09:55 rzeczywiscie na stronce Apart nie ma modelu 012. az sie zdzwilam, bo w katalogu jest. sa one troche podobne do tych www.wec.home.pl/product.php/1,3/521/Obraczki-z-kolekcji-Stelmach-model-24.html mat w srodku i grawerowane po bokach. bardzo ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka217 Re: do oceny!!! 07.01.06, 11:06 Bardzo slicznie dziękuję za pomoc.też ładne i teraz dylemat które wybrać?pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: do oceny!!! 07.01.06, 09:32 my tez mamy obraczki od pana weca (inny model) i powiem ze inne wybralismy na sieci a zupelnie inne jak ogladalismy na "zywo" jednak te zdjecia sa podrasowane troche i nie do konca oddaja wyglad.. ogolnie polecam ta firma, mam tez pierscionek zareczynowy od niego i jestem baardzo zadowolona.. aha nasze obraczki sa tez cale w macie (piaskowane).. nawet jak sie zetrze troche - wygladac bedzie ladniej niz blyszczace a porysowane obraczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 bardzo ładne 07.01.06, 13:26 podobaja mi sie ale chyba najważnie4jsze żeby wam sie podobały co nie Odpowiedz Link Zgłoś