Dodaj do ulubionych

do oceny!!!

06.01.06, 14:52
Co myślicie o tych obrączkach
www.wec.home.pl/product.php/1,19/369/Lazur-L-3-zolte-zloto.html
Może któraś z Was ma takie?jak się spisują?pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bacha1979 Re: do oceny!!! 06.01.06, 15:09
      Powiem tak- z usług i obsługi Pana Węca jestem bardzo zadowolona. Mam od niego
      pierscionek zareczynowy i naprawde świetny gość, słowny, sumienny itp. Ale...
      No właśnie. Pierscionek w necie wygladał troche inaczej niż "na żywo" i napewno
      obraczki bede wybierać bezpośrednio.
      Co do samych obraczek, owszem śa ładne, proste, i ok.
    • a1ma Re: do oceny!!! 06.01.06, 15:34
      Zastanów się, czy na pewno chcesz mieć matowione obrączki, z tego, co słyzałam -
      trzeba je dość często matowić, żeby zachowały wygląd, łatwo się ścierają.
    • gruba_lola Re: do oceny!!! 06.01.06, 19:41
      Witam
      Obrączki naprawde ładne. Ale trzeba je zobaczyc na żywo bo te ze zdjęcia mają
      troszke inny kolor niż na żywo. No i oczywiście nieszczęsne pisakowanie. Po
      pewnym czasie napewno sie scieraja. Ale i tak mysle ze to dobry wybór.
      Pozdrawiam
    • mania805 Re: do oceny!!! 06.01.06, 20:29
      Pproponuje je przymierzyc i zobaczyc jak wyglądają na palcu. My sie
      rozczarowaliśmy obrączkami z katalogu Apartu (na zdjeciu wygladaly super a na
      palcu miernie). Pozdrawiam
    • kbmt Re: do oceny!!! 06.01.06, 20:30
      my te obraczki ogladalismy na zywo - sa piekne. nawet jak mat sie kiedys
      zetrze, moim zdaniem beda nadal bardzo ladne.
      jadyna rzecz ktora nas wstrzymala przed ostateczna decyzja byl brak
      zaokraglenia w srodku. jest to dosc szeroka obraczka i plaska od srodka jak dla
      mnie nie jst wygodna. ostatecznie zamowilismy bardzo podobne u jubilera,
      czesciowo matowione, ale beda polokragle w srodku. Pozdrawiam
      • myszka217 Re: do oceny!!! 06.01.06, 20:40
        A mogę wiedzieć gdzie takie obrączki oglądaliście i oczywiście cenę i ile mają
        mm szerokości?dzięki za odpowiedz pozdrawiam
        • kbmt Re: do oceny!!! 06.01.06, 20:55
          my je ogladalismy u Węca. na cene nie zwrocilam uwagi. jednak on nie oferuje
          zaokraglenia - jedynie posredniczy w sprzedazy. Podobnie jak Apart. tam tez
          ogladalismy, ale robia obraczki maszynowo - wiec nie ma zadnych szans na
          uwzglednienie wlasnych "widzi-mi-sie" wink Te maja niecale 5 mm szerokosci. My
          ogladalismy podobne w Aparcie, a mialy az 6 mm. I takiej szerokosci ostatecznie
          zamowilismy.
          • myszka217 Re: do oceny!!! 06.01.06, 21:08
            A masz może zdjęcie tych obraczek które zamowiliście?Mój narzeczony ma katalog
            z Aparta i tlumaczył mi jak wyglądają obraczki ktore mu sie podobają i z opisu
            myślałam że o te chodzi lub coś podobnego a niestety jesteśmy teraz daleko od
            siebie i chcialabym zobaczyć jak wyglądają.dzięki z góry pozdrawiam
            • kbmt Re: do oceny!!! 06.01.06, 22:32
              te obraczki ktore wskazalas nie sa z aparta. wejdz na www.apart.pl w zakladke
              obraczki slubne - tam jest wszystko jak z katalogow + ceny. maja chyba nawet
              jeszcze znizke 20%, wiec jak cos, warto skorzystac. nich Twoj Narzeczony poda
              Ci nr wypatrzonych i w sieci na ich stronie je znajdziesz, choc to troche
              zmudne, bo trzeba kolejno przegladac. Ja zdjec nie mam i nie mozna wklejac
              linkow do Apart... Ale wzory maja niewatpliwie ladne.
              • kbmt Re: do oceny!!! 06.01.06, 22:43
                Stawiam, ze Twoj Narzeczony wypatrzyl numery katalogowe 044, 045 lub 046, tylko
                w sieci ich kolejnosc jest porozrzucana. Powodzenia w poszukiwaniach smile
                • myszka217 Re: do oceny!!! 07.01.06, 09:34
                  Narzeczony podał mi numer 012 a na stronce Aparta niestety ich nie bo już kilka
                  razy przeglądałam.no trudno.dzięki za pomoc.
                  • kbmt Re: do oceny!!! 07.01.06, 09:55
                    rzeczywiscie na stronce Apart nie ma modelu 012. az sie zdzwilam, bo w katalogu
                    jest. sa one troche podobne do tych
                    www.wec.home.pl/product.php/1,3/521/Obraczki-z-kolekcji-Stelmach-model-24.html
                    mat w srodku i grawerowane po bokach. bardzo ladne.
                    • myszka217 Re: do oceny!!! 07.01.06, 11:06
                      Bardzo slicznie dziękuję za pomoc.też ładne i teraz dylemat które wybrać?pozdro
    • wegierka111 Re: do oceny!!! 06.01.06, 21:15
      mi sie nie podobaja
      • miaau Re: do oceny!!! 07.01.06, 09:32
        my tez mamy obraczki od pana weca (inny model) i powiem ze inne wybralismy na
        sieci a zupelnie inne jak ogladalismy na "zywo" jednak te zdjecia sa
        podrasowane troche i nie do konca oddaja wyglad..
        ogolnie polecam ta firma, mam tez pierscionek zareczynowy od niego i jestem
        baardzo zadowolona..
        aha nasze obraczki sa tez cale w macie (piaskowane).. nawet jak sie zetrze
        troche - wygladac bedzie ladniej niz blyszczace a porysowane obraczki..
    • monikaa13 bardzo ładne 07.01.06, 13:26
      podobaja mi sie ale chyba najważnie4jsze żeby wam sie podobały co nie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka