ppaattii 18.01.06, 00:44 A mi taka się podoba: pracownia.glt.pl/ Czy ta suknia nadaje się dla kobietki w rozmiarze 40, jak myślicie? I jaki bukiecik do niej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mychowa Re: moja sukienka 18.01.06, 08:18 dołóż z 200-600 zł i uszyj sobie coś naprawde ładnego. A potem pytaj o bukiet Odpowiedz Link Zgłoś
nie.migotka Re: moja sukienka 18.01.06, 10:14 Jeśli mówimy o sukience z różą na boku i z tymi klapniętymi ramionami to nie podoba mi się. Nie jest w moim guście ta róża, ten podwinięty materiał i to wystające tiulowe "coś" u dołu sukni. Może warto jeszcze poszukać czegos innego? Chyba, że jesteś zdecydowana. To Twój dzien i Ty masz się dobrze czuć. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ppaattii Re: moja sukienka 18.01.06, 13:03 Dziewczyny! Cena w moim przypadku to jedna z ostatnich spraw. Ma mi sie podobac i tyle. Moze nie mam gustu, wiec pytam Was potencjalnych gości. Wiec prosze tak delikatniej i oczywiscie propozycje. Mam 24 lata, jasną karnację i włosy i rozmiar 40. Pozdrawiam cieplutko i dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
nie.migotka Re: moja sukienka 18.01.06, 13:30 Jasna karnacja i jasne włosy - pasuje kolor ecru (w bieli nie będzie Cie widać). Rozmiar 40 to mało mówi - jaka figura, jaki wzrost... A gust? Tym to się nie przejmuj, każdej z nas sie podoba co innego Ważne aby Tobie się podobało Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ppaattii Re: moja sukienka 18.01.06, 21:49 Ok, juz pisze. Jestem raczej proporcjonalna. Wzrost: 165 cm. Sukienke bym chciała taką dziewczęcą. A najważniejsze to nie bezę Czekam na wszelkie wasze propozycje. Fajnie, ze jest takie miejsce gdzie można sie poradzić. Dzieki dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
elkam80 Re: moja sukienka 18.01.06, 15:55 Ważne jest jeszcze czy jesteś tzw. "ciepłym" czy "zimnym" typem urody. Do ciepłej karnacji pasuje bardziej ecru, natomiast biała sukienka będzie lepsza dla osoby o zimnym typie urody. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: moja sukienka 18.01.06, 15:34 "Przekroczony limit transferu" niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: moja sukienka 18.01.06, 19:18 Już mi się otworzyło. Nie przejmuj się niczym, sukienka jest bardzo ładna, harmonijnie zakomponowana. Bukiecik dobrałabym jakiś w kolorze tego kwiatka i z kwiatów nawiązujących do niego formą. Jeśli masz proporcjonalną sylwetkę, jak najbardziej się nadaje na rozmiar 40, ale i tak po prstu koniecznie ją przymierz. Odpowiedz Link Zgłoś
ivi Re: moja sukienka 19.01.06, 09:11 Szczerze? Jeśli masz 165 cm wzrostu i nosisz rozmiar 40, to nie wyobrażam sobie tych "proporcji". Sukienka z Twojego linku jest... średnia, na pewno Cię poszerzy i w ramionach i w biodrach. Przymierzałaś ją? Odpowiedz Link Zgłoś
moel2 Re: moja sukienka 20.01.06, 13:21 A czy ta pracownia jest prze ciebie sprawdzona? Też jestem z trójmiasta i niedługo mam ślub...teraz mieszkam w wawie, ale wolałabym kupic(uszyc) na miejscu...Wiesz, czy tam na pewno szyja dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś