moniskap 03.11.07, 22:58 Niestety i on drożeje ( ja juz zaczelam gasic swiatła jak wychodze z pomieszczenia lub zapalam mała lampke jak nie potrzebuje duzo swoatła. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b-b1 Re: oszcedzacie prad?? 04.11.07, 09:24 Staram się bardzo, w związku z tym-zamieniam kupiony w tamtym roku bojler elektryczny(że niby najoszczędniejszy, bo podłaczony do centralnego ogrzewania, ale gorącej wody daje ograniczone ilości-trzeba w celu dogrzania normalnie włączac wtyczke) na piecyk gazowy. Zobaczymy-.Sam bojler nakręca mi ponad stówe miesięcznie... Odpowiedz Link
b-b1 Re: oszcedzacie prad?? 04.11.07, 20:07 Ja tez miałam gazowy bojler,i byłam z niego zadowolona, nie odczuwało się tak r-ków, ale umarł śmiercią naturalną, a z racji tego że początkuje dopiero w domkowych pieleszach-poddałam sie sugestii dłużej mieszkających(miałabym ochote teraz ich zamordować)niby to o oszczednosci pradowego(jak ktoś go nie włącza-to oszczędny jest na pewno) Teraz zdecydowałam się go odsprzedać i zainwestowac w gazowy-ale piecyk, nie bojler.. Odpowiedz Link