09.02.06, 09:36
Wszytskiego naj z okazji urodzin. smile obys zawsze była radosna i szczęsliwa.
Obserwuj wątek
    • twitti Re: twittii 09.02.06, 09:40
      Osmile jak milosmile wielkie dziekismile
      • misiaczyca1 Re: twittii 09.02.06, 09:47
        W takim razie
        POZDRAWIM ZYCZĄC RADOSCI,POWODZENIA I DOBREGO SEXU....z mężem.
        wink
      • sandraa3 Re: twittii 09.02.06, 18:31
        wszystkiego najlepszego smile))
    • kiara80 Re: twittii 09.02.06, 09:52
      Przyłączam się do życzeń i pozdrowień, a co do seksu z mężem to napisz
      koniecznie jak smakuje legalny seks smile)) Gorące pozdrowionka!!!
      • twitti Re: twittii 09.02.06, 09:54
        no wlasnie nie moge sie doczekac do nocy poslubnejsmile marzy mi sie przede
        wszystkim bez zadnych antysmile ale na dzieci jeszcze za wczesniesmile Dzieki
        dziewczynysmile pozdrawiam
      • misiaczyca1 Re: twittii 09.02.06, 09:56
        mmmmrrrrr......jest inaczej??
        (hahahahahah)
        do mojego "legalnego" brakuje jest duzo czasu.
        A twitty Ty kiedy podpisujesz akt...??
        • twitti Re: twittii 09.02.06, 09:58
          9 wrzesniasmile jesli chodzi o ten aktsmile wiec jeszcze duzo czasu do legalnego smile
          • jakaja79 Re: twittii 09.02.06, 10:09
            Ja również przyłączam się do życzeń!
            Ja tez mam ten wielki dzień 9 wrzesnia!
            Pozdrawiam!
        • kiara80 Re: do misiaczycy1 09.02.06, 10:17
          he he u nas na studiach jak dziewczyny brały ślub, to później musiały opowiadać
          jak smakuje legalny seks (to taki nasz wymysł) no i ponąć jest troszkę inaczej,
          ja jeszcze nie wiem, przekonam się dopiero w 2007 r. Pozdrawiam!!!
          • twitti Re: do misiaczycy1 09.02.06, 10:21
            ciekawesmile nie slyszalam ze cos sie zmieniasmile ale sprawdzimysmile
            • kiara80 Re: twitti 09.02.06, 10:25
              Ja też się nad tym zastanawiam, dlatego m.in. pytamsmileAle pewnie każdy ma własne
              spostrzeżeniasmile
              • misiaczyca1 ;-) 09.02.06, 10:27
                ja sie przekonam co z tym LEGALNYM SEXEM dopiero po 2.06.2007.
                mmrrr....nie moge sie doczekać wink
                pozdrawim kobietki
                • miss_migotka Re: ;-) 09.02.06, 10:32
                  twitti dołączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego, szczęścia, miłości i
                  spełnienia wszystkich marzeń... także tych o legalnym - jak najszybciej! smile)
    • lady_of_avalon Re: twittii 09.02.06, 10:30
      To ja tez dołączam się dożyczeń smile) Żeby wymarzona sukienka na ciebie czekała,
      a czas do września szybko upłynął smile)
      • twitti Re: twittii 09.02.06, 10:37
        Dzieki dziewczyny jeszcze razsmile wiecie co, ja tez uwazam ze to forum jest
        fajnesmile smutno troche bedzie po slubiesmile bo nie bede miala zbytnio po co
        zagladac! to co na jakie sie potem przerzucamy? smile na mlode mezatki czy ciaza i
        porod? smile
        • kiara80 Re: twittii 09.02.06, 10:40
          No jak to nie będziesz miała o po co zaglądać, a kto napisze o legalnym???? Poza
          tym będziesz już młodą mężatką i doradzisz pannom młodym 2007 co i jaksmile)))
          • twitti Re: twittii 09.02.06, 10:44
            to zawsze myslsmile
    • aqa11 Re: twittii 09.02.06, 10:47
      Życzę: szczęścia i miłości, duzo uśmiechu, spełnienia wszystkich najskrytszych
      marzen i samych przyjemnych chwil w życiu.
      Pozdrawiam.
    • azanna Re: twittii 09.02.06, 11:01
      również dołączam się do życzeń - dużo szczęścia w życiu i żeby wszytsko się
      pięknie układało.
      A co do abstynecji przedślubnej to muszę przyznać, że im bliżej do daty ślubu
      tym większa jest motywacja - po prostu szkoda tak na końcu się potknąćsmile Ale
      cieszę się, że to już niedługo i nie muszę czekać aż do września jak Tysmile
      • twitti Re: twittii 09.02.06, 11:05
        Jak sie mieszka z mama za sciana to nie jest az tak trudno o abstynencjesmile
        ciagnie na maxa, ale gdybysmy byli sami to nie wiem co by bylosmile a z drugiej
        strony fajnie jest sie tak przygotowac do slubu troche duchowosmile bo w koncu
        cale zycie bedziemy mogli sie kochacsmile ale uwazam ze czekanie w ogole
        na "pierwszy raz" do samego slubu to nie jest dobry pomsylslsmile
        • azanna Re: twittii 09.02.06, 11:16
          Ja też absolutnie nie żałuję wcześniejszego seksu z moim narzeczonym. Nasza
          abstynencja trwa już pół roku i czasem jest naprawdę ciężko, ale myślę, że
          takie "hartowanie" silnej woli umacnia nasz związek - oczywiście takie
          umocnienie jest możliwe tylko, jeśli jest to decyzja wspólna, a nie podjęta
          przez jedną stronę.
          • twitti Re: twittii 09.02.06, 11:20
            A po drugie jak rzucimy sie na siebie w noc poslubna..smile to bedzie dopiero
            frajdawink tylko chce sobie z pol roku wczesniej zalatwic tabletki antysmile bo
            dzieci to bysmy chcieli przynajmniej za roksmile
            • azanna Re: twittii 09.02.06, 11:24
              Co dorzucania się na siebie to ostatnio się zastanawiałam czy w ogóle jechać
              gdzieś na kilka dni po ślubie czy może lepiej przez te kilka dni zostać w
              łóżkusmile))
              A dzieci chciałabym od razu, ale niestety trzeba czekać, aż zamieszkamy razem.
              A kiedy się to stanie to nie wiadomo sad
              • twitti Re: twittii 09.02.06, 11:26
                Nam mieszkanie samemu szybko nie grozi szybko! w podroz chcemy jechac w srode
                (do Pragi)smile ja to bym mogla juz w poniedzialek, ale nazeczony chce kupic
                aparatsmile bo mu sie marzy taki troche bardziej profesjonalny, wiec bedziemy po
                sklepach po slubie lazicsmile ale to co, wartosmile
                • azanna Re: twittii 09.02.06, 11:28
                  My też jedziemy do Pragismile A aparat niestety ostatnio nam ukradziono i nie wiem
                  czy kupimy nowy do tego czasu, bo te koszty związane ze ślubem są powalające.
                  • twitti Re: twittii 09.02.06, 11:30
                    a kiedy rezerwujecie i za pomoca czego? bo my widzielismy fajne apartamenty ale
                    rezerwuje sie przez internet za pomoca karty kredytowej!nie wiem czy to nie
                    lewe jakies jest.. a przypomnij kiedy macie slub?
                    • kiara80 Re: twittii 09.02.06, 11:33
                      Dziewczyny, a tak z ciekawości ile łącznie (tak mniej - więcej) pochłonie was
                      wesele?
                      • twitti Re: twittii 09.02.06, 11:35
                        licze tak ok. 150 zl za ok. 50 osob, + ok 15 noclegow (jeszcze nie wiem za
                        ile).. mysle ze za wszystko slub + wesele tak ok. 20 000 zl... duzo!
                      • azanna Re: twittii 09.02.06, 11:39
                        Twitti - noclegi jeszcze nie zarezerwowane - ale do końca przyszłego tygodnia
                        musimy to zrobić, bo ślub 29 kwietnia, więc wyjazd wypada w okresie weekendu
                        majowego.
                        Klara - ostatnio policzyłam, że cała impreza będzie kosztowała (wszystko razem
                        z opłatami, ubraniami itp) około 14-15 tysięcy, a będziemy gościli 45 osób.
                        • twitti Re: twittii 09.02.06, 11:42
                          no to musicie sie pospieszycwink a czym jedziecie? samoloty sa drogie (ok. 500 zl
                          w obie strony), pociagi Express City to ok. 260 zl. za osobe w obie strony, a
                          Euro Bus - 207 zl za osobe w obie strony. My wybierzemy chyba EuroBus. Szkoda
                          ze tanich linii lotnicyzch nie ma!
                          • azanna Re: twittii 09.02.06, 11:46
                            Jedziemy samochodem. W Pradze chcemy spędzić dwa dni i trzy dni w Kotlinie
                            Kłodzkiej.
    • kiwigirl dla twittii i dla cleo!!! 09.02.06, 11:06
      a ja wam OBU życze dziś urodzinowo wszystkiego naj naj naj, spełnienia marzeń
      wszystkich i samej radości.

a co do sexu - ja nigdy nei mysłałam o naszym jako o nielegalnym smile
    • adrian4u Wszystkiego naj:):):) 09.02.06, 11:07
      ..spełnienia marzeń, by było miejsce na następne, Twitti winkwinkwink

buziaki urodzinowe,

Adrian
      • twitti Re: Wszystkiego naj:):):) 09.02.06, 11:09
        Wielkie dzieki Wam wszystkim!i juz na zapas dziekuje wszystkim super osobkom,
        ktore o mnie myslawink pozdrawiam! buziaki dla wszystkichsmile
    • ladnapanna Re: twittii 09.02.06, 12:10
      wszytskiego naj...a które to urodzinki jeśli można, chociaz kobiety o wiek sie
      nie pyta hehe
      • twitti Re: twittii 09.02.06, 12:12
        Dziekismile 24smile leca latkasmile
        • misiaczyca1 Re: twittii 09.02.06, 13:55
          no twitty zagladaj po slubie.narazie nie zadaje pytań o szczególy bo moj
          jeszcze daleko.Zajrzałam tu kiedys i tak wpisałam w "ulubione".Jak bede blisko
          swojej magicznej daty to bedziesz mi odpowiadał na pytania.Opiszesz nam jak bylo
          (nie chodzi o legal...).Moze wyslesz jakies zdjecie.
          • twitti Re: twittii 09.02.06, 13:59
            moze nie koniecznie z nocy poslubnejsmile ale moze ze slubusmile kto wie! w kazdym
            razie trzymaj kciuki za nassmile a ja bede za wassmile buziaki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka