bacha1979 09.02.06, 09:36 Wszytskiego naj z okazji urodzin. obys zawsze była radosna i szczęsliwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiaczyca1 Re: twittii 09.02.06, 09:47 W takim razie POZDRAWIM ZYCZĄC RADOSCI,POWODZENIA I DOBREGO SEXU....z mężem. Odpowiedz Link Zgłoś
kiara80 Re: twittii 09.02.06, 09:52 Przyłączam się do życzeń i pozdrowień, a co do seksu z mężem to napisz koniecznie jak smakuje legalny seks )) Gorące pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: twittii 09.02.06, 09:54 no wlasnie nie moge sie doczekac do nocy poslubnej marzy mi sie przede wszystkim bez zadnych anty ale na dzieci jeszcze za wczesnie Dzieki dziewczyny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczyca1 Re: twittii 09.02.06, 09:56 mmmmrrrrr......jest inaczej?? (hahahahahah) do mojego "legalnego" brakuje jest duzo czasu. A twitty Ty kiedy podpisujesz akt...?? Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: twittii 09.02.06, 09:58 9 wrzesnia jesli chodzi o ten akt wiec jeszcze duzo czasu do legalnego Odpowiedz Link Zgłoś
jakaja79 Re: twittii 09.02.06, 10:09 Ja również przyłączam się do życzeń! Ja tez mam ten wielki dzień 9 wrzesnia! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kiara80 Re: do misiaczycy1 09.02.06, 10:17 he he u nas na studiach jak dziewczyny brały ślub, to później musiały opowiadać jak smakuje legalny seks (to taki nasz wymysł) no i ponąć jest troszkę inaczej, ja jeszcze nie wiem, przekonam się dopiero w 2007 r. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: do misiaczycy1 09.02.06, 10:21 ciekawe nie slyszalam ze cos sie zmienia ale sprawdzimy Odpowiedz Link Zgłoś
kiara80 Re: twitti 09.02.06, 10:25 Ja też się nad tym zastanawiam, dlatego m.in. pytamAle pewnie każdy ma własne spostrzeżenia Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczyca1 ;-) 09.02.06, 10:27 ja sie przekonam co z tym LEGALNYM SEXEM dopiero po 2.06.2007. mmrrr....nie moge sie doczekać pozdrawim kobietki Odpowiedz Link Zgłoś
miss_migotka Re: ;-) 09.02.06, 10:32 twitti dołączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego, szczęścia, miłości i spełnienia wszystkich marzeń... także tych o legalnym - jak najszybciej! ) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_of_avalon Re: twittii 09.02.06, 10:30 To ja tez dołączam się dożyczeń ) Żeby wymarzona sukienka na ciebie czekała, a czas do września szybko upłynął ) Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: twittii 09.02.06, 10:37 Dzieki dziewczyny jeszcze raz wiecie co, ja tez uwazam ze to forum jest fajne smutno troche bedzie po slubie bo nie bede miala zbytnio po co zagladac! to co na jakie sie potem przerzucamy? na mlode mezatki czy ciaza i porod? Odpowiedz Link Zgłoś
kiara80 Re: twittii 09.02.06, 10:40 No jak to nie będziesz miała o po co zaglądać, a kto napisze o legalnym???? Poza tym będziesz już młodą mężatką i doradzisz pannom młodym 2007 co i jak))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqa11 Re: twittii 09.02.06, 10:47 Życzę: szczęścia i miłości, duzo uśmiechu, spełnienia wszystkich najskrytszych marzen i samych przyjemnych chwil w życiu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: twittii 09.02.06, 11:01 również dołączam się do życzeń - dużo szczęścia w życiu i żeby wszytsko się pięknie układało. A co do abstynecji przedślubnej to muszę przyznać, że im bliżej do daty ślubu tym większa jest motywacja - po prostu szkoda tak na końcu się potknąć Ale cieszę się, że to już niedługo i nie muszę czekać aż do września jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: twittii 09.02.06, 11:05 Jak sie mieszka z mama za sciana to nie jest az tak trudno o abstynencje ciagnie na maxa, ale gdybysmy byli sami to nie wiem co by bylo a z drugiej strony fajnie jest sie tak przygotowac do slubu troche duchowo bo w koncu cale zycie bedziemy mogli sie kochac ale uwazam ze czekanie w ogole na "pierwszy raz" do samego slubu to nie jest dobry pomsylsl Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: twittii 09.02.06, 11:16 Ja też absolutnie nie żałuję wcześniejszego seksu z moim narzeczonym. Nasza abstynencja trwa już pół roku i czasem jest naprawdę ciężko, ale myślę, że takie "hartowanie" silnej woli umacnia nasz związek - oczywiście takie umocnienie jest możliwe tylko, jeśli jest to decyzja wspólna, a nie podjęta przez jedną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: twittii 09.02.06, 11:20 A po drugie jak rzucimy sie na siebie w noc poslubna.. to bedzie dopiero frajda tylko chce sobie z pol roku wczesniej zalatwic tabletki anty bo dzieci to bysmy chcieli przynajmniej za rok Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: twittii 09.02.06, 11:24 Co dorzucania się na siebie to ostatnio się zastanawiałam czy w ogóle jechać gdzieś na kilka dni po ślubie czy może lepiej przez te kilka dni zostać w łóżku)) A dzieci chciałabym od razu, ale niestety trzeba czekać, aż zamieszkamy razem. A kiedy się to stanie to nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: twittii 09.02.06, 11:26 Nam mieszkanie samemu szybko nie grozi szybko! w podroz chcemy jechac w srode (do Pragi) ja to bym mogla juz w poniedzialek, ale nazeczony chce kupic aparat bo mu sie marzy taki troche bardziej profesjonalny, wiec bedziemy po sklepach po slubie lazic ale to co, warto Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: twittii 09.02.06, 11:28 My też jedziemy do Pragi A aparat niestety ostatnio nam ukradziono i nie wiem czy kupimy nowy do tego czasu, bo te koszty związane ze ślubem są powalające. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: twittii 09.02.06, 11:30 a kiedy rezerwujecie i za pomoca czego? bo my widzielismy fajne apartamenty ale rezerwuje sie przez internet za pomoca karty kredytowej!nie wiem czy to nie lewe jakies jest.. a przypomnij kiedy macie slub? Odpowiedz Link Zgłoś
kiara80 Re: twittii 09.02.06, 11:33 Dziewczyny, a tak z ciekawości ile łącznie (tak mniej - więcej) pochłonie was wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: twittii 09.02.06, 11:35 licze tak ok. 150 zl za ok. 50 osob, + ok 15 noclegow (jeszcze nie wiem za ile).. mysle ze za wszystko slub + wesele tak ok. 20 000 zl... duzo! Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: twittii 09.02.06, 11:39 Twitti - noclegi jeszcze nie zarezerwowane - ale do końca przyszłego tygodnia musimy to zrobić, bo ślub 29 kwietnia, więc wyjazd wypada w okresie weekendu majowego. Klara - ostatnio policzyłam, że cała impreza będzie kosztowała (wszystko razem z opłatami, ubraniami itp) około 14-15 tysięcy, a będziemy gościli 45 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: twittii 09.02.06, 11:42 no to musicie sie pospieszyc a czym jedziecie? samoloty sa drogie (ok. 500 zl w obie strony), pociagi Express City to ok. 260 zl. za osobe w obie strony, a Euro Bus - 207 zl za osobe w obie strony. My wybierzemy chyba EuroBus. Szkoda ze tanich linii lotnicyzch nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: twittii 09.02.06, 11:46 Jedziemy samochodem. W Pradze chcemy spędzić dwa dni i trzy dni w Kotlinie Kłodzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl dla twittii i dla cleo!!! 09.02.06, 11:06 a ja wam OBU życze dziś urodzinowo wszystkiego naj naj naj, spełnienia marzeń wszystkich i samej radości. a co do sexu - ja nigdy nei mysłałam o naszym jako o nielegalnym Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Wszystkiego naj:):):) 09.02.06, 11:07 ..spełnienia marzeń, by było miejsce na następne, Twitti buziaki urodzinowe, Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Wszystkiego naj:):):) 09.02.06, 11:09 Wielkie dzieki Wam wszystkim!i juz na zapas dziekuje wszystkim super osobkom, ktore o mnie mysla pozdrawiam! buziaki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna Re: twittii 09.02.06, 12:10 wszytskiego naj...a które to urodzinki jeśli można, chociaz kobiety o wiek sie nie pyta hehe Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczyca1 Re: twittii 09.02.06, 13:55 no twitty zagladaj po slubie.narazie nie zadaje pytań o szczególy bo moj jeszcze daleko.Zajrzałam tu kiedys i tak wpisałam w "ulubione".Jak bede blisko swojej magicznej daty to bedziesz mi odpowiadał na pytania.Opiszesz nam jak bylo (nie chodzi o legal...).Moze wyslesz jakies zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: twittii 09.02.06, 13:59 moze nie koniecznie z nocy poslubnej ale moze ze slubu kto wie! w kazdym razie trzymaj kciuki za nas a ja bede za was buziaki Odpowiedz Link Zgłoś