robert791 11.02.06, 12:28 Bardzo prosze o Wasze opinie na temat zespołu Bachus Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_kasia1 Re: ZESPÓŁ BACHUS 11.02.06, 12:44 Zespół ten grał na weselu moich znajomych. Bardzo polecam. W tym roku grał na sylwestra w hotelu Groman w Warszawie- ale już nie tak fajnie, ale może dlatego że większość to były starsze osoby więc repertuar zmienili pod kątem tych osób. Wiem że trzeba gorezerwować dużo wcześniej bo jest bardzo oblegany. Odpowiedz Link Zgłoś
robert791 Re: ZESPÓŁ BACHUS 11.02.06, 12:47 bardzo dziekuje za Twoja opinie. A jak wypadaja jesli chodzi o samo prowadzenie imprezy? Jest wsrod nich jakis wodzirej? Prawdopodobnie w przyszlym tygodniu bede mial z nimi spotkanie, wiec staram sie zebrac jak najwiecej opinii przed podpisaniem Umowy Odpowiedz Link Zgłoś
mala_kasia1 Re: ZESPÓŁ BACHUS 11.02.06, 14:28 Zespół składa się z wokalistki i 3 panów(akordeon, klawisze i gitara). I to jeden z panów prowadzi wesele. Dziewczyna ma świetny głos, ale u znajomych więcej śpiewał jeden z panów(już nie tak fajnie) bo wokalistka była krótko po urodzeniu dziecka. Nie robili zbyt dużo przerw, oczepiny z konkursami na poziomie- prowadził je jeden z panów ( choć ja na swoim weselu konkursów nie chcę). Zagrali do 5 rano i nie chcieli przedłużyć nawet za dodatkową opłatą. Ogólnie polecam, bo ludzie dobrze się bawili, choć bardziej młodsze towarzystwo. Na sylwestrze jak już pisałam niezbyt mi się podobało, ale ludzie starsi( po 50) wszyscy tańczyli i wyglądało że się dobrze bawią. Więc zależy od repertuaru, w jakim więku będą goście, to się pewnie zespół dopasuje. Na weselu nie było żadnych przyśpiewek( jak dla mnie to bardzo dobrze), ale pojawiały się bardziej biesiadne piosenki (Hej sokoły itp. ) Tak więc zespół polecam, mimo że nie ma oddzielnego wodzireja, bo dobrze prowadzą wesele. Chociaż pewnie wszystko jest do ustalenia z nimi. Na szczęście nie są "namolni" i nie śpiewają gorzko dla świadków itp. , czego ja nie znoszę na weselach. Zespół jest naprawdę fajny (tylko ja nie lubię w zespołach akordeonu a tu był dość często "używany" więc szukałam zespołu z saksofonem, perkusją itp. ) Jak będziesz mieć jeszcze jakieś pytania, to pisz na forum lub na maila gazetowego to odpowiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś