sandraa3 15.02.06, 17:00 Ile bedzie u Was dan zimnych? Bo u mnie 10, nie liczac oczywiscie chleba, ogóreczkow i takich tam. Mało, dużo? I czy norma jest, że do bufetu donoszą dania do końca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandraa3 jeszcze jedno 15.02.06, 17:04 Czy dania ciepłe są jednego rodzaju czy goście maja wybór? jeśli tak to jak to się robi: gotuje każd danie na wszystkich gości czy na połowe? Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: o bufet zimny pytania 15.02.06, 17:04 u mnie procz pieczywa i warzyw bedzie 15 dan zimnych. takie menu zaproponowala mi restauracja. do tego 4 dania gorace. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: o bufet zimny pytania 15.02.06, 17:13 Niech policzę... Chyba ze dwanaście było, wszystkie te jaja z łososiem, kawiory, śledzie, mozarella z pomidorami, pikle, jarzyny z dipami, sałatki, wędliny, zimne mięsa pieczone, sery zwyczajne, ekstra sery dla wegetarian... No, trochę tego było. Do tego 3 ciepłe dania. Ale myśmy mieli szwedzki stół i krótkie wesele Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa3 Re: o bufet zimny pytania 15.02.06, 19:04 czy za dania dla wegetarian płaciliscie ekstra? Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: o bufet zimny pytania 15.02.06, 21:24 Rodzaje zimnych dań mogliśmy wybrać sami, więc wybraliśmy stosunkowo sporo wegetariańskich - mozarellę z pomidorami, jajka w majonezie, jarzyny z dipami, sałatki etc. żeby wegetarianie, w tym pan młody, mieli z czego wybierać. Jak chodzi o dania ciepłe, typu kurczak po meksykańsku z owocami morza czy strogonow, to dla kilkorga obecnych na weselu wegetarian było coś innego (jakieś potrawki jarzynowo-sojowe), i to było wliczone w cenę, nie dopłacaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
sandraa3 Re: o bufet zimny pytania 16.02.06, 01:43 dzięki sama jestem semiwegetarianka, a w sumie ok 8 osob bedzie bezmiesnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_kasia1 Re: o bufet zimny pytania 16.02.06, 11:25 U mnie będzie 11 dań zimnych,3 dania ciepłe i deser. Odpowiedz Link Zgłoś
an20 Re: o bufet zimny pytania 16.02.06, 12:38 wygodniej jest zamowic jednakowe dania dla wszystkich U mnie byl uroczysty obiad wiec byly podane trzy dania do wyboru, niekotrzy goscie to byli wegetarianie a niektorzy nie moga jesc ostrych rzeczy a inni jeszcze pieczonych Odpowiedz Link Zgłoś