Dodaj do ulubionych

San Patrick

17.02.06, 11:51
Babaeczki moze orientujecie sie ile kosztuja suknie z nowej kolekcju San
Patrick model Dalamo, Daga i Dauco mam na mysli kupno lub wypozyczenie.

Z gory dziekujesmile
Obserwuj wątek
    • mela781 Re: San Patrick 17.02.06, 14:24
      mierzyłam model Dauco,który kosztował 3,290.Natomaist nigdzie nie mogę znależc
      linka tej sukienki.Możesz mi podesłac???
      • malgosiak79 Re: San Patrick 17.02.06, 16:08
        Link do strony
        www.sanpatrick.com/entrada_index.asp?idioma=2
        musisz wybrac MAKE YOUR CHOICE kolekcja PARIS strona 3 srodkowe zdjeciesmile
        A jak wyglada suknia na zywo?
        • aga9978 Re: San Patrick 17.02.06, 16:23
          Na zywo jest piekna, ale nie jestem obiektywna bo ja juz wybralam wink
          Tak naprawde to zmienia kolory w zaleznosci od swiatla: jest zlota w swietle
          sztucznym i bardziej bezowa w swietle dziennym. Mozna ja nosic z halka na kole
          lub bez.
          Jest bardzo elegancka, mozna zamowic do niej szal w tym samym kolorze. Ja
          wybralam ja dlatego ze ten kolor jest swietny jezeli chodzi o twarzowosc. W
          bialej bylam po prostu strasznie blada.
          • mela781 Re: San Patrick 17.02.06, 17:04
            ja się zastanawiałam nad nią 2 miesiące i dalej się zastanawiam,decyzję muszę
            podjąc w tym tygodniuuncertain
    • aga9978 Re: San Patrick 17.02.06, 16:16
      Ciesze sie ze w koncu ktos o niej mowi!!! Ja ja zamowilam w grudniu!
      Oto link: www.bridefashion.dk/index.php?id=20&mid=48&start=3
      Kosztowala 3190 zl.
      Czy ktos bedzie ja zamawial? Macie pomysly na dodatki kwiaty, buty, kolor
      welony???
      • kaluha Re: San Patrick 12.04.06, 20:25
        a tak tylko z wrażenia, że któraś z Was jeszcze się do tej sukienki przymierza -
        wpadłam przypadkiem na ten, stary bo stary, pościk.
        kurcze....a ze mnie zdarli 3400zł - w Poznaniu.
        ale i tak piękna smile
        • agamalata Re: San Patrick 14.04.06, 14:51
          czesc , ja tez wybrałam dauco, za suknie w kraowie zapłaciłam 3190 oraz w
          prezencie dostałam welon.. i juz nie moge sie doczekac tej sukni..
          ps.
          czy któtraś z Was zastanawiała sie nad butami?? ja wybrałam kolor ecri i nie
          wiem czy zdecydowac sie na buty z madonny?
          pozdrawiam
          aga
          • agnieszkamoraczewska Re: San Patrick 14.04.06, 17:56
            Cześć dziewczyny,
            mi też sie bardzo podaba ta sukienka całkiem poważnie sie nad nią zastanawiam,
            troche ta cena jest wysoka ale chyba warto w Warszawawie w Madonnie kosztuje
            3190. Ostanią właśnie niż przymieżałam ale w kolorze szampańskim, wygląda
            ślicznie, ale widziałam na forum zdjącie dziewczyny w tej sukience w kolorze
            Ecru i wygląda dużo gorzej, wszystkie te zdobienia zlewają się i nie ma takiego
            efektu. Teraz to już nie wiem co mam zrobić bo właśnie miałam nią zamówić w
            kolorze Ecru.
            Może wy widziałyścią nią na żywo w kolorze Ecru, jakie macie wrażenia?
            • kaluha Re: San Patrick 16.04.06, 19:03
              to pewno moje zdjęcia widziałaś, haha. dzięki za opinię wink miałam tę samą
              wątpliwość i już zaczęłam żałować, że ją zamówiłam. ale przeszło mi. czułam się
              w niej świetnie i dalej mi się bardzo podoba. podejrzewam też, że jak wyjdę na
              światło dzienne to jeszcze będzie inaczej wyglądać. mi osobiście bardzo
              odpowiada jej krój, na przymiarce była jeszcze niedopasowana, wiadomo, ale i
              tak czułam się w niej najlepiej ze wszystkich kiecek. to może idź do sklepu
              najlepiej i przymierz tę ecru - zobaczysz czy w ogóle będziesz się sobie
              podobać. pozdrawiam.
              • daria.luczak1 Re: San Patrick 18.04.06, 10:11
                wg mnie wygladasz w niej naprawde fajnie
                • kaluha Re: San Patrick 18.04.06, 21:09
                  dzięki smile
                  tak to już jest, jedym się podoba innym nie
          • aga9978 Re: San Patrick 15.04.06, 12:08
            A ja moja Dauco odebralam w poniedzialek!!! Kolor nazywany jest bezem na
            zamowieniu, ale jest naprawde bardziej zlotawa niz bezowa. Parwde mowiac troche
            juz zaczelam sie martwic w miedzyczasie ze jest za ciemna, ale jak ja jeszcze
            raz zmierzylam, to kolor jest super! Duzo, duzo jasniejszy niz na zdjeciu na
            stronie madonny. Czy ktoras sie jeszcze zdecydowala na bez? Jakos nie moge
            wyobrazic sobie ecru, to wlasnie te zdobienia sa fajne.
            I baardzo podkresla talie! I przy okazji zatrzymuje sie na biodrach, a nie na
            biuscie, wiec nie ma mowy o spadaniu sukni.
            Znowu jestem nieobiektywna oczywiscie!
            • kinga67 Re: San Patrick 19.04.06, 17:06
              glupie pytanie...czy ktoras z tych sukni o ktorych mowimy ma wszywany gorset lub cos usztywaniajacego na wyskosci brzucha??
            • monia20066 San Patrick biała Dauco 30.05.06, 23:45
              Ja na moją czekam. Ma być na początku lipca. Mierzyłam sukienkę w beżu, jest
              śliczna i bardzo wygodna. Ale, że szukałam sukienki koloru białego to
              zaryzykowałam i zamówiłam Dauco w kolorze śnieżnej bieli (haft bedzie kremowy,
              obszywany srebrną nitką). Mam teraz troszkę obaw bo jeszcze nie spowadzano do
              nas modelu w tym kolorze. Na razie jestem pozytywnej myśli,pozdrawiam.
          • zuza321 Re: San Patrick 18.04.06, 08:13
            czesc
            chciałam zapytac w ktorym z salonow w krakowie kupowalas sukienke i czy zawsze
            welon jest gratis, bo ja tez zamawialam sukienke w karakowie i nic mi nie
            wiadomo o gratisowym welonie,(a juz niedlugo ja odbieram)?
            pozdrawiam
            zuzia
            • cezar8 Re: San Patrick 18.04.06, 14:44
              Madonna Pasaz Bielaka.Do sukni Panie dodaja welon! Niestety nie zdecydowalam
              sie na suknie Madonny.
        • peppermint5 Re: San Patrick 05.06.06, 19:39
          hej, może chciałabys sprzedać sam welon do sukienki? szukam długiego w kolorze
          ecru. Pozdrawiam
    • jagnabe Re: San Patrick 19.04.06, 16:26
      Ja też zakochałam się w tych sukniach...
      A najbardziej urzekła mnie Dalila smile
      Pomarzyć..........
      • kara991 Re: San Patrick 31.05.06, 21:02
        sprzedam dage rozmiar 38 za 2 tyg nie bedzie juz potrzebna....a jest sliczna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka