sarabella 22.02.06, 21:24 ... tez ogladaja mecz i pija piwsko...?)) Czuje sie "osamotniona" chwilowo , tak do 22-giej chyba... )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jgrudzia Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 21:25 u mnie podobnie wersja bez piwka) Odpowiedz Link Zgłoś
tusia364 Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 21:30 Moja chłopina jest w trasie Wraca do domku a jakby był teraz to pewnie oglądałby mecz i "rozmawiał" z telewizorem U nas też wersja bez alkoholu, bo trafiło mi się takie cudo, że po powąchaniu butelki jest pijany, to nie wącha, bo co to za przyjemność )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 21:27 A jakże! moge zadzwonić jedynie w czasie przerwy..niestety Liga mistrzów sie zaczęła... Ja mam o tyle żle, że mój dodatkowo jest piłkarzem Odpowiedz Link Zgłoś
sarabella Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 21:33 adzi25 napisała: > > Ja mam o tyle żle, że mój dodatkowo jest piłkarzem ...no tak to juz jest podwojna "radocha" ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 21:27 Pewnie nie bo mój "chłop" meczy nie ogląda). Ale pociecha z tego żadna bo jest 200km ode mnie (( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malfa Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 21:29 Dokładnie tak! Ale zaraz kończy się pierwsza połowa Odpowiedz Link Zgłoś
sarabella Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 21:31 ...O!))... to pewnie w przerwie uslysze : "podaj piwo Kobieto ! ))" Heheheheehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
sarabella Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 21:47 ...nie powiedzial, sam wzial )))) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_sylwia Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 21:31 hahaha mecz czelsi-barcelona napislam fonetycznie Odpowiedz Link Zgłoś
sarabella Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 21:32 ...ale wiemy o co chodzi ))... Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 21:33 Jestem za Barcą)) Ale powiem Wam, że odkąd jesteśmy razem, zaczełam chodzić na mecze, rozróżniać co poniektórych grajków(głównie tych przystojniejszych) i nawet wiedzieć kiedy jest spalony)-zreszta jego koledzy regularnie mnie przepytują z podstaw Odpowiedz Link Zgłoś
babel15 Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 21:41 meczyk piwko i chipsy Odpowiedz Link Zgłoś
beatrise1 Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 21:57 haha, mój oczywiście też meczyk ogląda, ale bez piwka a jak przyszłam z pracy i chciałam pogadać to powiedział że możemy ale w przerwie albo po meczu, wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
denisja Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 22:03 Mój wraca z pracy o 17, zje obiadek i dopóki spać nie pójdzie laptop i telewizor jest na 1 miejscu. Ślub w lipcu... a ja mam coraz więcej obaw... Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 22:09 moj oglada meczyk, pije piwo a ja z nim na zmiane biegam miedzy monitorem od kompa a telewizorem raz zerkam na forum a raz na mecz dlatego fajnie razem mieszkac! wczesniej pewnie by mnie wczesniej odporwadzil do domu zeby zdarzyc na mecz... teraz mozemy byc razem i robic to co lubimypozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sarabella Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 22:11 ... Przykro mi, ze masz obawy (( Nasz slub tez w lipcu... Ale JEGO jestem pewna - ten post tu nie mial byc nagonka na facetow, bo przeciez kazdy z nas ma swoje zainteresowania, bardziej takim sobie babskim "marudzeniem" )) Bo tak naprawde moj "chlop" malo oglada meczy itp.... Ale jesli masz watpliwosci i Twoj gosc zawsze tak sie zachowuje... hmmm, przemysl to dobrze... Wiem cos o tym, bom kobita z "second handu" (jak padlo tu stwierdzenie) i moj ex mial tylko po pracy ... mecze i mecze i sport w "Wiadomosciach"... z kazdym miesiacem telewizor byl wazniejszy niz ja... ((...Hmm, no i rozwiedlismy sie... ALE CHCE ZAPOMNIEC O TYM!!!! Glowa do gory!!! )))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
denisja Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 22:17 Sama nie wiem.. Nie to żeby był zły. W Walentynki miałam urodziny. Kupił kwiaty, prezenty... Jest bardzo opiekuńczy, ale czasami mam dość. Mieszkamy razem już prawie rok. Czasami zastanawiam się jak moje życie będzie wyglądać za 5, 10 lat. Mieszkamy w bloku i nie ma tu co robić za bardzo, więc jak sie czepne o ten komputer to on sie zapyta a co mam do roboty? No i po gadce. Może mam jakiegos doła i dzic tak jakoś na to wszystko źle patrze. Zawsze staram sie sobie tłumaczyc ze nie ma ksiecia z bajki... a ja chyba o nim marze. głupia... Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 22:20 Wiem że może jestem zołzą ale może spróbuj znależć wam jakieś wspólne zajęcia no nie wiem coś banalnego: spacer, wspólne oglądanie filmu, gotowanie / a najlepiej niech on myje gary/. Nie ma mężczyzn idealnych i nie ma książąt z bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
wienna Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 22:18 tez oglada, czasempoprostu go nie poznaje... Odpowiedz Link Zgłoś
velveciq Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 22:22 Moje Drogie, jeszcze chwilka "kapitalna walka" pomału dobiega końca ps. mój wypił piwko a teraz przysypia i tak naprawdę tylko udaje, że ogląda (ale przełączyć nie da!) Odpowiedz Link Zgłoś
lu06 Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 22:21 Wiecie ja się martwie bo ślub mam w lipcu i jakieś mistrzostwa świata chyba wtedy będą... stach pomyśleć co bedzie się działo na weselu - TV chyba zamątuje na sali... Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 22:26 Ponieważ mój ślub także w lipcu to-cholera-zapomniałam o tych mistrzostwach!!!A mój piłkarz, na weselu zaś będzie wielu piłkarzy-a żesz to!!!! Mój ciągle ogląda jakieś mecze, sport w Tv też-ale już się przyzwyczaiłam-to jego miłość i zaakceptowałam ją-choc mam czasem jeszcze małe okresy buntu.Ale lepiej jak ma takie hobby iż jakby miał inne..a wyjscia na mecze traktuje towarzysko-są kolezanki(dziewczyny piłkarzy)więc mamy czas poplotkować Odpowiedz Link Zgłoś
gumis82 Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 22:26 hahaha, ja z moim nie mieszkam i pewnie nie wiedziałambym o meczu bo sie ucze, ale juz wiem, czemu tak szybko ok 21 chcial konczyc rozmowe telefoniczna ale ja mało domyślna jestem Odpowiedz Link Zgłoś
velveciq Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 22:28 gumis82, przyzwyczajaj się Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 22:29 ja ogladam z nim mecze a on ze mna komedie romantyczne i "labedziem byc" trzeba czasem isc na kompromis Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 22:45 Mój na szczęście interesuje się piłką tak samo jak ja. Tzn. wcale Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 22:57 Nie. Mój pojechał liczyć nietopyrze w bunkrach koło Giżycka. Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 22.02.06, 23:04 nie. mój siedzi 1200km stąd wolałabym, żeby był tu i oglądał mecz.... jakikolwiek, ale tu... niemniej jednak u niego kosz na pierwszym miejscu, a na pewno przed piłą nożną Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 23.02.06, 00:29 Mój nie pije, nie pali i nie ogląda meczy ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
berdronka Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 23.02.06, 08:39 mój chciał ogladac mecz, ale niestety nie dałam sie tak łatwo spławić.;.. przecież był bardzo wazny temat i trzeba było szybko podjąc decyzje i plan działania. hihi Odpowiedz Link Zgłoś
agacciam Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 23.02.06, 08:55 a ja siedziałąm i razem z nim oglądałam ) piwka nie było, ale za to winko było ) Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 23.02.06, 11:00 mój nie teraz na zajęciach a tak w ogóle to piłki nie oglada i chwała mu za to! za to przez połowe wakacji zrywa sie bladym świtem w soboty i pędzi do pubu gdzie mają sky'a żeby rugby transmitowane z drugiej półkuli oglądać! jak dobrze wceluje to wraca akurat gdy ja sie budze wiec dostaje kawusie i sniadanko do łóżeczka Odpowiedz Link Zgłoś
sarabella Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 07.03.06, 20:55 hmmmm... jakbym to juz kiedys przezyla, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
agata.wegier Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 07.03.06, 21:14 cały dzien tylko BARCA!!! BARCA!!! mamuluuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 07.03.06, 21:47 A mój jest w pracy i dlatego mogę w spokoju pooglądać mecz... Nareszcie! Który tam kibicuje Barcy? Na stos z nim! Odpowiedz Link Zgłoś
evka_e Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 08.03.06, 08:25 ojjj wczoraj znowu zmarnowany wieczór, bo ten Cały MECZ!! i jeszcze jego ukochana Barca! ale i tak Eurosport i Polsat Sport są moją codziennością- zawsze tam jakiś mecz leci. Ten sport bedzie mi towarzyszył chyba przez całe życie, bo mój Jedyny sam "kopie" i codziennie są treningi, a w weekendy mecze! Ale tak bardzo go Kocham... Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 08.03.06, 08:43 no ja na mecze znalazłam inne rozwiązanie, po prostu proponuje od razu (chociaz nawet lubie ogladać mecze szczególnie Real Madryt - nasz ulubiony zespół to w takie wieczorki ide sobie do rodziców i tam go spędzam, albo umawiam sie z kolezanką na pogaduchy...mojemu lubemu zapewniam wikt na wieczór piłkarski z kolegami, albo idą sobie do pubu niedaleko domu i oboje jestesmy zadowoleni...w przerwie meczu zawsze dzwoni i pyta, bynajmniej nie o to czy przyniose mu jakies piwko hehe Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczyca1 Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 08.03.06, 10:03 koledzy mojego Adma zwolnili sie nawet wczesniej z pracy zeby TO ogladac. kolega mi tez napisał meila,ze oglada i mam u przypadkiem nie przeszkadzac.A moj ukochany mnie pyta "czy ja jestem nie normalny,ze mnie to nie interesuje?" ja mowie mogłbys zacząc bo lepiej ja facet dłubie przy telewizorze,piwku i meczyku niz przy innych kobietach ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
sarabella Re: :-))) czy "Wasze Chlopy" teraz ....??? 08.03.06, 10:06 hehehe, no lepiej lepiej ... Mój tez znowu wczoraj oglądał, ale on i tak mało ogląda w porównaniu do mojego exa. tylko był Małysz i mecze, białe, zielone, białe, zielone i tak 4 lata )) Odpowiedz Link Zgłoś