zaba772 25.02.06, 12:54 No wlasnie,moze macie jakies propozycje piosenek o milosci itp, ale nie ballad...chodzi o szybszy rytm i piekne slowa Z gory dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata781 Re: Kora Jackowska... 25.02.06, 14:58 Tylko nie pamiętam tytułu.Zaczynało się od słów"Wiem,że czekasz,że stoisz,Boisz się że nie przyjdę,powietrza ci brak Nie nie żartuję,bardzo tęsknię i czuję że bez ciebie umieram,powietrza mi brak....."itd. Odpowiedz Link Zgłoś
agata781 Re: To jeszcze raz ja 25.02.06, 15:09 Zależy jakie lata muzyczne cię interesują najbardziej,bo ze starszych utworów jest jeszcze parodia ślubno-weselna Ireny Jarockiej"Piosenka spod welonu",Bobby Winton"moja droga ja cię kocham"(krąży również wersja w całości wykonana po polsku)"Niepewność"Marka Grechuty(choć to beż odp.aranżacji trudnawo tańczyć)"Taki dzień się zdarza raz"Zdzisławy Sośnickiej.Polskie radio wydało niedawno 2 cvzęść "miłosnych duetów",polecam posłuchać 1 i 2 część tego wydania bo zarówno nowe aranżacjie (jak i stare wykonania)są ciekawe,a przecież nie wszystkie piosenki o miłości muszą być w rytmie walca??? Miłego słuchania i udanych poszukiwań Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: To jeszcze raz ja 25.02.06, 17:00 Hej a moze masz w mp3 piosenki Z. Sośnickiej "Taki dzień się zdarza raz" i "Piosenka spod welonu" Jarockiej? Jeżeli tak to poprosze na gazetowego. Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agata781 Re: To jeszcze raz ja 25.02.06, 19:03 Mam ale na CD i nie wiem jak to zrobić żeby móc wysłać w mp3(( Odpowiedz Link Zgłoś
zaba772 Dzieki!!!! 25.02.06, 20:15 Super!Jestem baaaardzo wdzieczna za te tytuly i juz zabieram sie za szukanie tych utworowJesli chodzi o przedzialy czasowe, to praktycznie nie mam zadnych wymagan Jesli tekst jest odpowiedni, a rytm taki ze az chce sie tanczyc to wszystkie moga bycJesli macie jeszcze jakies pomysly to piszcie Raz jeszcze wielkie DZIEKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
freetybet Re: Dzieki!!!! 25.02.06, 20:36 Ostatnio widziałam pierwszy taniec do "Kaleigh" Marillionu. Bardzo szybkie to nie było, ale wyszło tak ślicznie i romantycznie, że matka Młodej miała łzy w oczach. A wybrali to, bo zupełnie nie umieli tańczyć Odpowiedz Link Zgłoś
agata781 Re: A moze cos szybszego?? 25.02.06, 21:24 Jest jeszcze"Kochom ciebie dziywcyno"braci Golców.Dorzucę jeszcze coś jak tylko mi sie przypomni Odpowiedz Link Zgłoś