karolata 27.02.06, 14:28 Witam ) Bukiet jest niezmiernie istotnym dodatkiem do stroju Panny Młodej - często określa zarówno upodobania jak i charakter Panny Młodej. Jakie macie pomysły na własną wiązankę, jaka forma,kolorystyka i jakie kwiaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sokol7 Re: Bukiety śłubne 27.02.06, 14:37 ja myślałam o bukiecie z róż jakiś jasny kolor ponieważ gorset mam bordowy tak więc aby ładnie sie wyróżniał Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: Bukiety śłubne 27.02.06, 15:54 Ja myslalam o kuli z niebieskich hortensji. Moze nawet ja sobie sama zrobie bo tesciowa ma w ogrodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mariszka72 Re: Bukiety śłubne 27.02.06, 23:06 Ja od samego początku chciałam coś skromnego, koniecznie z różami. Ponieważ suknia cała jest w kolorze bordo, zdecydowałam się w końcu na połączenie trzech kolorów w prostym bukiecie który będzie związany wstęgą. Żadnej zieleni, bardzo elegancko, a jednocześnie skromnie. zdjęcie bukietu można obejrzeć tutaj: marishka.bloog.pl/foto,47974,gal,8444,. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: Bukiety śłubne 28.02.06, 08:11 Witam! Na stronach tej kwiaciarni www.kwiaciarniaflora.com.pl/ można znaleźć fajne inspiracje. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: Bukiety śłubne 28.02.06, 08:28 Ja chcę bukiet prosty i raczej tradycyjny. Ale zdaję się na mojego narzeconego, bo to on będzie go wybierał i jak do tej pory zawsze trafiał w mój gust! Odpowiedz Link Zgłoś
karolata Re: Bukiety śłubne 28.02.06, 09:18 jak mogę umieścić tu fotki bukietów - mam super fotki ale nie potrafię ich tu powklejać. HELP! Odpowiedz Link Zgłoś