evka_e 08.03.06, 10:38 Chyba się nie doczekamy, aż jakiś mężczyzna złoży nam życzenia na tym forum Więc WSZTSTKIEGO NAJlepszego życze NAM KOBIETĄ Niech ten dzień na który tak niecierpliwie czekamy, będzię najpiekniejszym dniem w naszym życiu!!! DUUUŻO SZCZĘŚCIA POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane Re: Ach Kobiety 08.03.06, 10:44 evka_e napisała: >życze NAM KOBIETĄ A ja, nam, kobietĄ, życzę mniej błędów ortograficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Ach Kobiety 08.03.06, 10:45 No sie wydało!!!Rozmowy kontrolowane to nik inny jak Jan Miodek)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Ach Kobiety 08.03.06, 10:47 Nieee, do Pana Profesora to mi daleko. Ale podstawowe zasady ortografii opanowałam w szkole podstawowej. Inni miewają z tym problemy, jak widzę. Cafet Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Ach Kobiety 08.03.06, 10:52 Przyznaj się, że komputer sam poprawia Twoje błędy Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Ach Kobiety 08.03.06, 10:56 Cafet, ja wiem, ze trudno w to uwierzyć, ale nie robię błędów. Tak po prostu. Tak już mam. I piszę tutaj o podstawowych zasadach, bo nie wykluczam że z "narodowym dyktandem" mogłabym mieć problemy. Ale kiedy przeglądam forum, to aż mnie coś w środku skręca, jak można takie byki walić ?! (:o) Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Ach Kobiety 08.03.06, 10:59 Ja też ja też ja też chcę się pochwalić!!Też nie robięczasem literówka wskoczy,za to z gramatyką momentami leżę...za dużo chcę napisać i tak chwilami nieładnie wychodzi;P Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Ach Kobiety 08.03.06, 11:02 Literówka to nie błąd ortograficzny Z gramatyką to chyba każdy ma jakieś kłopoty, większe lub mniejsze. Ale pisać: "mUj", "kobietĄ", "makijaRZystka", "wizaSZ"... Brr. I wszyscy się dysleksją tłumaczą... Odpowiedz Link Zgłoś
muszka1979 Re: Ach Kobiety 08.03.06, 11:26 Chyba najczęstszym błędem na tym forum jest "dekold"... Suknie zazwyczaj mają dekolty... Ale niestety na stronach z sukniami ten błąd jest tez bardzo częsty. Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Ach Kobiety 08.03.06, 11:37 rozmowy kontrolowane - to ja się pokuszę napisać do ciebie maila z pytaniem bo mam wątpliwość a mój słownik ortograficzny nie potrafi jej wyjasnić Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Ach Kobiety 08.03.06, 19:22 oh, cenzorki.. chociaz ja ostatnio sie lapie na okropnych bledach i wstyd mi strasznie.. bo jezyk ojczysty nalezy znac.. a tak apropo swieta kobiet, to moje Kochanie mi dzisiaj mejlem z samego rana zyczenia zlozylo i ze jest 300 km dalej, musialam mu obiecac ze wezme pienieadze z naszego konta i kupie sobie piekny bukiet ehhh, cale szczescie ze to juz koncowka takiego jezdzenia... Odpowiedz Link Zgłoś