Dodaj do ulubionych

Do Forumowiczek - Podsumowanie

14.03.06, 00:28
To będzie podsumowanie, a jednocześnie mój ostatni post na tym forum.
Przyjechałem z pracy i zdębiałem !! Okazuje się bowiem -
ktoś zasugerował, że Marishka wymyśliła mnie sobie.
To naprawdę mógłby być mój osobisty ROTFL
wszechczasów, ale nie chce mi się z tego śmiać. Niedobrze.
Zamiast śmiechu bedzie podsumowanie z uwzględnieniem
generalizacji Waszego forum.
Napawa przerażeniem brak umiejętności pracy z
tekstem. Większość nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Sledzicie tekst i
zanim odczytacie jego prawidłowy sens, już go nadinterpretujecie.
Macie cały arsenał środków wyrazu, których z
lubością używacie, a są to błędy stylistyczne, logiczne, zwyczajne -
pospolite chamstwo wypowiedzi a także równie pospolita zawiść. Pisząc to , od
razu wiem, że to nie ma najmniejszego sensu.
Nie mogę Wam jednej rzeczy wybaczyć. Tego,że pozbawiłyście mnie
złudzeń co do przekonania o subtelniejszej naturze kobiet.
Dnia nie spędziłbym z kobietą, która o swoim partnerze
mówi w kategoriach "chłop" ! Never !!!! Może to dlatego,że raczej na świat
patrzę w kategoriach estetyki lub jej braku. Wolę tak na niego patrzeć i nie
potrafię inaczej.
I nie w tym rzecz, aby słowa kreowały uczucie. Są
bardzo ważnym dopełnieniem czynów i za cholerę inaczej tego sobie nie
wyobrażam. To tak , jakbym za plecami swojej Ukochanej , mówił o niej "moja
baba". W zyciu !! No way !!
Ja albo kogoś kocham, albo czuję niechęć lub zdrowy
dystans, aby pozwolić BYĆ. Nie lubię stawać pośrodku.
Prawda jest taka, że dużo na tym forum trwoni się miejsca na
katastrofalnie nędzne przykłady braku własnej inicjatywy i pomysłowości. Co
bowiem mają znaczyć pytania " co sądzicie o tej sukience ?" Przecież to
kompletny brak własnego zdania i opinii. Bezwolne marionetki zdane na łaskę
cudzej opinii. To nie stać niektórych z Was na własne pragnienia,
marzenia ??? Nie wiecie, czego chcecie ? Nawet w tak banalnych sprawach jak
suknia ślubna ?
Za to tryskacie energią i witalnością w momencie, gdy
trzeba wspólnie, całym (prawie) stadem dowalić komuś, kto śmie być sobą. Cały
czas te - ośmielę się powiedzieć - "wasze" kretyńskie clipy reklamowe
wołają "bądź sobą" . Tyle, że gó.. to znaczy, bo Wy zakrzyczycie i
splugawicie każdą osobę, która właśnie sobą jest !!

ps: Zupełnie niepotrzebnie wystawałem poza temat na tym forum. To nieładnie z
mojej strony, tyle, że większość z Was - zamiast normalnie wyrazić swoją
opinię lub jej brak, natychmiast zaczęło uderzać w osobę Marishki, oceniając
Ją jako człowieka. I to pod wpływem Jej dobrej woli podzielenia się własnymi
wrażeniami !!! To jest , psiakrew straszne !! Dałyście przykład koziarstwa
najwyższej próby, ale jest w tym pewien plus - dzięki Wam mam pewien wyraźny
obraz kondycji inteligencji wśród kobiet, przyszłych mężatek i - o zgrozo -
matek !!!! Jak będziecie wtedy mówić do swoich dzieci ? "Mój ty mały kochany
bachorku ?", "Mój chłop nieźle się spisał, że Cię spłodził ?" Tak to będzie
wyglądać Pani Biały Kocie ? Wredność niektórych mężczyzn bywa polana jak
widzę przez podłość niektórych kobiet. Badźcie tak dobre i nie prokreujcie,
please !!!!! Bo mogę w wieku 50 lat natknąć się na Wasze dzieci, które mają
wszelkie szanse zostać dresiarzami lub wiernymi fanami programów typu "Bar"
Boję się tego.
Wszystkie inne Panie na tym forum , które posiadają
smak i kulturę od razu informuję, aby nie brały tego do siebie, zaś mężczyzn,
którzy nazywani "chłopami" jednak okażą się być faktycznie godnymi tego
terminu - nie przepraszam.
Dziękuję też pewnym osobom za kulturalne powiedzenie ,
że nie podobają im się nasze obrączki i kulturalnie wyrażony brak
akceptacji. Szkoda, że to wyjątki, ale to one czynią ten świat wyjątkowym.

To chyba tyle.

Tomek
Obserwuj wątek
    • marlena.k1 Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 00:45
      skoro juz o jezyku polskim,to po co wtracanie slow anglojezycznych?
      To fakt siedza tu same wredne,zakompleksione baby,nie umiejace ani czytac,ani
      pisac a tym bardziej logicznie rozumowac,wiec jak widac nie nadajecie sie z
      mariszka na to forum,po co z nami pisac ,wiesz lepiej nie wdawac sie z debilami
      w rozmowe ,bo pierw sprowadzimy Cie do naszego poziomu ,a potem pokonamy Cie
      wlasnym doswiadczeniem,a szkoda takiej inteligencji.
      Swoja droga Tomku zakladales ten nick tylko po to by sie poudzielac na tym
      forum?Bo nie znalazlam Cie na innych forach,myslalam ,ze artysci udzielaja sie
      na jakis bardziej ambitnych forach,a tu nic,tylko na takim dennym
      forum ,ciekawe czemu akurat takie zwrocilo Twoja uwage?
    • paul_ina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 00:49
      Szkoda, że w tak wszechstronnej wypowiedzi nie odniosłeś się do pasemek Ukochanej. Tak naprawdę tylko to zdołało mnie w Waszej Historii zainteresować smile))
    • for.malina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:13
      Ale wy macie zryte gary. Bardzo dobrze że to twój ostatni post. Przez was nie
      przemawia żadna uzasadniona orginalność tylko śmierdzące kompleksy z którymi
      sobie obydwoje nie radzicie. Aż mi niedobrze.
    • for.malina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:20
      I tak swoją drogą to musisz być bardzo męski.
      • marlena.k1 Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:26
        a skad wiesz ,ze to nie 2 w 1 (czyt.maiszka==tomek),bo bardzo modne stalo sie
        wymyslanie sobie nowych nickow dla popierania swoich argumentow i
        dowartosciowania sie,tylko jeszcze nikt sobie nie wymyslil chyba meskiego
        nicka.Ale mow co chcesz mezczyzna(zeby nie powiedziec chlop)broni swojej polowy
        jak prawdziwy lew,szkoda,ze nasi mezczyzni nie interesuja sie forum dla
        kobiet,moze tez by nas troszke wsparlismile
        • for.malina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:29
          To jest wsparcie??? przecież on z siebie ciote zrobił.
          • marlena.k1 Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:31
            ale oryginalnasmile
            • for.malina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:33
              wink)))
              • javus Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:39
                to nie jest chlopak tylko mariszka smile ludzie ze schizofemnia tak maja
                Przy okazji ogladal ktos Piekny umysl?? dla mariszki tlumacze na amerykanski:
                "bjutiful majnd"

Pozdrawiam
                • for.malina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:45
                  Ja jednak myślę że mariszka i tomkiewicz to dwie osoby. Obydwie skrzywione i
                  tak się nakręcają wzajemnie.
                  • marlena.k1 Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:46
                    myslisz ze taka sobie gre wstepna funduja?
                    • javus Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:48
                      sadze ze jak pisze tomkiewicz to wchodzi w gre prawa reka na klawiaturze a jak
                      mariszka to lewa bo posty troszke mniejsze.
                    • for.malina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:50
                      wink))) na pewno ich podbudowują nasze posty i są dla nich dowodem ich
                      orginalnościwink)) jak bym była taka brzydka jak mariszka to pewnie też by mi się
                      coś w główce poprzestawiało i na siłę szukałabym jakiegoś powodu do
                      powywyższania się chociaż trochę i chociaż na forum. Bardzo ciężko jest się
                      pogodzić ze swoją nieciekawością, stąd się w większości biorą wszelkie
                      charakteropatie, w tym narcyzm.
                      • inez_82 Re: Do for.malina 14.03.06, 12:49
                        Własciwie to moze i macie rację- tego sie nigdy nie dowiemy, czy są to dwie
                        osoby czy jedna i jak to jest naprawdę. W każdym razie podziwiam Mariszke za
                        to,że pokazała swoje zdjecie. Czy ty , która uważasz się za ładną odważyłabyś
                        się?
                  • javus Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:47
                    nie to nie mozliwe, jak moglbyby byc 2 tak mocno skrzywdzone i dziwne osoby?
                    Przeciez te obraczki i wypowiedzi to hardcore.
                    • marlena.k1 Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:51
                      javus a ciebie tez dziewczyna naslala?smile
                      • javus Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:57
                        mialem zly humor i powiedziala ze jak chce sobei poprawic troche to zeby
                        przeczytal i przeczytalem i jestem smile
                        • marlena.k1 Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:57
                          mozna sie troche zrelaksowac na naszym forum no nie?smile))
                          • javus Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:00
                            dajecie rade smile
                        • for.malina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:58
                          To teraz dziękuj Bogu za swoją kobietę, bo zawsze mogłeś trafić na mariszkęwink))
                          • javus Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:59
                            boze dzieki (teraz wersja dla mariszki "tenk ju gad")
                            • for.malina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:00
                              wink)))
                    • for.malina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:51
                      I pomyśl jeszcze, że się będą rozmnażaćwink)))
                      • javus Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:58
                        nie to by bylo straszne. to tak jakby chcec rozmanazac "wrzody na dupie"
                        • for.malina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:59
                          Wiesz.... głupich nie sieją, sami rosnąwink)) więc tak do końca to nie wiadomo
                          jak to u nich z tym rozmnażaniem będziewink)))
                          • javus Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:03
                            tacy ludzie jak maryska zawsze byli okreslani mianem "tomiki poezji" wsrod moich
                            znajomych. typ:
                            dziewczyna typ cnotka niewydymka a jak tylko sie okazja nawinie to idzie w tango
                            na pare frontow tylko co chwile mowi tak nie mozna ale daje dalej smile
                            • marlena.k1 Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:05
                              ale dajecie do pieca,uczepiliscie sie biednych ludzi,jutro przeczytacie dlugi
                              post o sobie i swoich prostych wypowiedziach...
                              • javus Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:06
                                no coz prosty jestem smile ale lubie siebie takiego chce miec ladne obraczki a nie
                                jakies tam brzydkie wersje wladcy pierscieni
                              • for.malina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:08
                                Przecież tomkiewicz już miał tu nie pisywaćwink)))
                                • marlena.k1 Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:09
                                  tu moze nie napisze,ale specjalnie dla nas otworza nowy watek,zbira swoje sily
                                  i razem z mariszka go powolaja do zycia
                                  • for.malina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:11
                                    Przynajmniej będą mieli zajęciewink) gdybym miała tak cipowatego faceta to pewnie
                                    też bym się z nim nudziła i szukała podniet na forumwink))
                            • for.malina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:06
                              A wśród moich znajomych o takich mariszkach mówiono: zdesperowane niedorajdy
                              życiowe z silnym mechanizmem wyparcia swojego niedorajdztwa.
                              Ona po prostu popadła w euforie że ktokolwiek na nią uwagę zwrócił.
                              • marlena.k1 Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:08
                                ale narobiliscie,teraz zeby dziewczyna mogla sobie spokojnie siedziec na forum
                                bedzie musiala nowy nick wymyslic...
                                • for.malina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:10
                                  To chyba nie problem?? tym bardziej, że wszędzie podkreśla że myślenie nie
                                  sprawia jej trudnościwink))))
                              • javus Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:10
                                a tak serio to szkoda ze marishka z nami nie pisze milo by bylo moze bysmy
                                czegos ciekawego sie dowiedzieli.
                                Moj slub bedzie ladny ladna restauracja piekne auto piekne obraczki a teraz moda
                                na brzydactwa. Mam pare propozycji na bycie orginlnym:
                                1. obraczki - marishka jzu pokazala co powonno sie nosic.
                                2. Samochod - najlpiej poprosic gospodarza aby pozyczyl pare niedomytych swinek
                                3. Sala - a po co sala sa takie stare przystanki autobusowe komunistyczne na
                                wioskach
                                macie jakies pomysly?
                                • for.malina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:13
                                  Pamiętaj tylko żeby się niedomyć, bo jak się umyjesz to będziesz taki jak
                                  wszyscywink)))))
                                  • javus Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:13
                                    a ile czasu trzeba sie niedomywac zeby byl zapach oryginalny?
                                    • marlena.k1 Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:14
                                      moze otworzycie nowe oryginalne watki?smile))
                                      • javus Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:15
                                        ok ja otworze slub dla nietuzinkowych sprawdzcie
                                      • for.malina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:15
                                        Nasza orginalność nie ma szans przy Prawdziwej Orginalnościwink))
                                    • for.malina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:14
                                      Hmmmmm... myślę że trzeba by spytać kogoś Orginalnego..wink)) ja tam jestem
                                      bardzo przeciętnawink)))
                                      • marlena.k1 Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:17
                                        a w ogole to czemu jeszcze nie spicie,moze jestescie nie polakami z "szikago" i
                                        u was inna strefa czasowasmile
                                        • for.malina Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:19
                                          wink)))) ja nie spię bo kawkę za późno wypiłamsad(( ale już mykam do łóżeczkawink)
                                          tak jak na przeciętniaka nie z szikago przystałowink))) dobrej nockiwink)
                                        • marlena.k1 Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:19
                                          javus widzialam twoj nowy wateksmile)rozkrecasz sie na forum,zapraszamy wiecej
                                          mezczyzn,moze nas okropne kobiety poskromiciesmile
                                          • marlena.k1 Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 02:23
                                            i jak zwykle wszyscy wymiekli,zostalam samasad(
    • javus Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 01:37
      niezle jest to forum. Smialem sie kiedys z mojej dziewczyny ktora mocno
      udzielala sie na forum.
      Mialem niezly ubaw czytajac wypociny mariszki i jej wyimaginowanego chlopaka.
      Przy okazji sprawdzialem aktywnosc na forum mariszki i jej "chlopaka"
      to co wywnioskowalem z jej wypowiedzi:
      mariszka biedna zakompleksiona sprzataczka z chicago
      mieszka na belmoncie w przytyulnym mieszzkaniu w piwnicy ktore potocznie
      jest zwane bejzmentem (polonia w chicago ma ciekawy slag ).
      JEzdzi zdezelowanym geo metro bo to przystoi prwdziwym artysta.
      obraczki sa w deske strasznie mi sie podobaja
      przypomnial mi sie motym w 4 pancernych i psa tylko
      tam mieli troszke ladniejsze obraczki (nakretki z czolga)
      aha jeszcze jeden wniosek tomkiewicz zyje tylko w wyobrazni mariszki
      Pozdrawiam
      • inez_82 Re: Do javus 14.03.06, 13:00
        No teraz to już mnie wku... na maksa.Do tej pory twoje posty mnie bawiły albo
        oburzały, ale lekko. Kimże jesteś, żeby znieważać Polonię w Chicago????????
        Myśle, że mariszka na pewno nie jest sprzątaczką a poza tym nie jest Polką jak
        sama pisała.co masz do Belmont????Całkiem fajna uliczkasmile Co do slangu a nie
        slagu, jak napisałeś, bo chyba o to ci chodziło, owszem niektórzy przesadzają,
        ale staraj sie mieszkać kilkanaście lat w innym kraju i nie mieć,że tak powiem
        naleciałości z języka, który słyszysz na co dzień. A co do sprzątania w
        Chicago, czasem mozna wiecej zarobić niż na "wysokim stanowisku" w Polsce.A
        zresztą żadna praca nie hańbi, więc skąd taka nagonka?
        • javus Re: Do javus 14.03.06, 13:37
          co mam do belmontu??
          przechodzac belmontem pierwszy raz w stanach wstydzilem sie ze jestem polakiem.
          Jedyne miejsce w calych stanach gdzie widzialem pijusow spiacych na lawce przy
          glownej ulicy... Polonia w chicago dzieli sie na 2 czesci Polonie i poalczkow z
          belmontu. Wiecej moze na sprzataniu w chicago sie zarobi niz czasem na lepszych
          stanowiskach w polsce ale z kolei nie da sie zyc w stanach i zyc w polsce wiec,
          wiecej sie wydaje - slabe masz przeliczniki, no chyba ze cale zycie na fasoli z
          aldiego to sie wtedy oplaca.
          pozdro
          • inez_82 Re: Do javus 15.03.06, 08:48
            Jeżeli o to chodzi to masz racjęsmile. Ale moje przeliczniki jakies chyba nie
            takie złe są bo moja rodzina już kilka lat żyje i w Stanach i w Polsce- może i
            więcej sie wydaje, ale jak nie ma innego wyjścia to jakos sie żyjesmileI na pewno
            nie na fasolce z aldiego hihismilePozdrawiam
    • milka_kalibanka Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 12:39
      Chciałam Ci tylko napisać, że to smutne, iż musisz się zniżać do pisania takich
      wywodów,aby bronić swoich racji.I myślę też, że gdyby Twoja przyszła żona
      zamieściła wątek odnośnie porady sukni czy fryzury, to wyglądałaby znacznie
      korzystniej,niż na zdjęciach, które widziałam. Myślę, że akurat w tym wypadku i
      wypadku obrączek poczucie smaku Was zwyczajnie zawiodło. Forum jest źródłem
      wielu cennych informacji,właśnie dlatego, że piszą tutaj różne
      osoby.Przeczytanie opinii innych osób pozwala nabrać dystansu do własnego
      pomysłu, bo chociaż wiem, co mi się podoba, to chcę tez wiedzieć co myślą
      inni. Nie jestem zawieszona w próźni.Szkoda, że WY w swoim zadufaniu o tym
      zapomnieliście.
    • an_ia5 Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 12:48
      Nic dodać nic ująć...BRAWO!!!
      • an_ia5 Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 12:50
        an_ia5 napisała:

> Nic dodać nic ująć...BRAWO!!!
        To było do tomkiewicz73,oczywiście
    • pantarejka Kulturalnie dziękuję i żegnam. 14.03.06, 12:54
      A dziś idę z moim chłopem na tańce smile))
      Więcej luzu i dystansu...
      • agnieszkalp Re: Kulturalnie dziękuję i żegnam. 14.03.06, 13:07
        a my idziemy w niedzielesmile juz sie doczekac nie mogesmile)
        • tusia_minia Re: Kulturalnie dziękuję i żegnam. 14.03.06, 13:08
          tez idziesz z chlopem?
    • szara82 Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 13:28
      A ja bym i dodała i ujęła.
      Tomek - już mówiłam, masz zdolność barwnego przesadzania. A co gorsza - generalizacji. Potępiasz schematyczne myślenie, a sam tak żonglujesz stereotypami, że aż dziw bierzesmile
      Część z nas umie czytać ze zrozumieniem i oczekuje tego samego. Pytałam Marishkę, czy koniec końców zgadza się że wygląd symbolizuje wnętrze (Wasze obrączki Wasz charakter - bo tak ona utrzymuje) i czy w takim razie można jej powiedzieć, że ma mało oryginalną sukienkę i fryzurę i obrazy (i wiersz moim skromnym zdaniem)? Ciebie postawiłam przed twierdzeniem, czy można krytykować by nie być posądzonym o bycie gorszym? Jakoś się nie doczekałam odpowiedzi, a serio jestem nią zainteresowana.
      Stereotypem w Twoim myśleniu jest to, że kobiety POWINNY być subtelniejsze, łagodniejsze, słodkie. Otóż, takie mamy czasy, że kobiety mówią prawdę prosto w oczy, bez owijania w bawełnę. Jak mam ochotę to piję piwo, umawiam się z jakimś facetem, przedstawiam swoje racje i śmiem powiedzieć na narzeczonego gorzej niż Ukochana Osoba. Nie czuję się mniej szanowana i kochana przez to, że narzeczony powie do mnie z uśmiechem per "babo", bo moje poczucie bycia szanowaną i kochaną nie bierze się ze słów. "Słowa, słowa, słowa"...
      Co do estetyki - wtrącanie słów angielskich do polskiego - to jest dopiero przykład pokolenia mtv i braku estetyki, nie sądzisz?
      >>katastrofalnie nędzne przykłady braku własnej inicjatywy i pomysłowości. Co
      bowiem mają znaczyć pytania " co sądzicie o tej sukience ?"<< Jak to co, nie umiesz czytać ze zrozumieniem? To nie jest brak własnej inicjatywy, raczej kobieca chęć podzielenia się czymś i zasięgnięcia rady. Nikt tak jak druga kobieta, nie powie ci, że w tym masz gruby tyłek, ta ci skraca szyję, a w tamtej twój biust się rozpłaszczy. Nie widzę w tym nic złego. >>Bezwolne marionetki zdane na łaskę cudzej opinii.<< Otóż nie, bo i tak decyzję podejmą na końcu same wg swojego gustu. A pochwalić się czymś nie można? Przecież post o obrączkach też był swego rodzaju pochwaleniem się - że znaleźliście Artystę, macie niepowtarzalne obrączki. Tyle, że z podaniem adresu gdzie tego artystę znaleźliście.
      Do dziecka będę się zwracać jak zechcę. Kruszynko (ale czy nie obrażę jego godności porównując do resztki chleba), Bejbiątko (ale czy nie za bardzo neologizuję), Myszko (ale jak zwierzę?), Królewiczu (ale czy go nie zepsuję?). Aż przyjdzie dzień, jak powie "Mamo, nie wygłupiaj się", a ja będę miała pewność, że dałam mu tyle miłości, że nie będzie się bało poprosić, żebym przestałasmile
      Sam nie wiesz czego chcesz. To CHYBA tyle? Czy nie umiesz zdefiniować swoich pragnień i ambicji do czegoś tak banalnego jak skończenie dyskusji na forum?
      PS: Na chamstwo poradzimy jedynie tyle, że będziemy więcej wymagać od siebie.
      • tusia_minia Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 14.03.06, 13:37
        to raczej w tym przypadku nic dodac nic ujac(chodzi mi o szara),wczesniej nie
        wlaczalam sie do dyskusji tylko czytalam i analizowalam,ale wlasnie to z autora
        tego watku wynika,ze to on ma cos przeciwko ludziom normalnie zyjacym
        wyznajacym swoje zasady,dlaczego w takim razie tacy ludzie sa krytykowani przez
        nich,wszyscy maja zyc na ich wzor?a jak nie to sa zli?Tez mam na wlosach
        pasemka,chodze na duze zakupy i czasem wymysle cos smiesznego na moja polowe ,a
        on na mnie i wcale jakos nigdy nie poczulam sie nieszanowana,ani tym bardziej
        gorsza.
    • a1ma Mariszka - współczuję! 14.03.06, 14:58
      Szowiznizm najwyższej próby.
      Marishka - współczuję. Szczerze. Jak Ci się kiedyś zdarzy rzucić
      nieparlamentarnym słowem w przypływie silniejszego uczucia - Twój Artysta,
      zdegustowany zachowaniem niegodnym "Kobiety", odwróci się na pięcie i poszuka
      nowego, godnego jego szlachetnego uczucia, obiektu westchnień.
      Ty się poważnie nad tym ślubem zastanów.
      • agnieszkalp Re: Mariszka - współczuję! 14.03.06, 15:06
        no pewnie ,ze z chlopemsmile)
    • koralik00 Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 15.03.06, 12:13
      Co prawda nie znam za bardzo sprawy tomkiewicza ale musze sie zgodzic z jedną
      jego wypowiedzia - to prymitywnie wygląda jak kobieta nazywa swojego mężczyzne
      mianem "chłop". Jak dla mnie jest to wyraz braku jakiegokolwiek smaku i kultury
      bo jesli twój facet jest "chłopem" to Ty jesteś "babą". Już wielokrotnie raziło
      mnie to na naszym (naprawde fantastycznym) forum, ale teraz dopiero nadazyła
      się okazja aby sie w tej sprawie wypowiedzieć. Zdaje sobie sprawe że zaraz
      rzuci sie na mnie grono "Bab" (może nawet zbojkotują moje posty smile)), ale jakos
      mnie to nie przeraża bo wiem że są w mniejszości. Na szczeście większość
      Forumowiczek to dziewczyny z taktem i obyciem nie tylko w zasadach pisowni
      polskiego języka ale również w zasadach kulturalnego wyrażania swoich własnych
      opinii. Takowe zresztą bardzo serdecznie pozdrawiam!!!!
      • anulka_1 Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 15.03.06, 16:29
        ja też nie znam "sprawy tomkiewicza" i nie chcę w to wnikac

natomiast chciałam powiedzieć, że z tym "chłopem" to różnie bywa. Akurat
        mój "chłop" lubi to wyrażenie, sam go w żartach używa i jest ono dla nas
        pogodnym, nikogo nie urażającym wyrażeniem.
    • golinda Re: Do Forumowiczek - Podsumowanie 15.03.06, 17:10
      nie znam sprawy tego pana, ale wiem jedno o babskich forach:
      dopóki przyklaskujesz, jesteś OK
      jak zaczynasz wyrażać swoje zdanie, palą cię na stosie i zaczynają czytać
      między wierszami
      dlaczego? bo słowo pisane nie zawsze jest tak zinterpretowane jak chciałby jego
      autor: brakuje mimiki, tonu głosu i stąd biorą się nieporozumienia...
      no i trzeba być jak tłumek, inaczej dostajesz bana!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka