ppal2 28.03.06, 09:14 www.filmgraf.com.pl/info.htm Nie bagatela może warto się pospieszyć szkoda że nasz termin zajęty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nionczka Re: Czy kożystacie z takich promocji 28.03.06, 10:18 Nie nie kozystam, moglabym co najwyzej korzystac ale nie planujemy kamerzysty. Poza tym wyglada mi to na reklame. Ciekawe, ze obydwa Twoje posty na tym forum dotycza wideofilmowania i obydwa reklamuja filmgraf. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Czy kożystacie z takich promocji 28.03.06, 10:23 Tez mi się tak skojarzyło. I "kozystanie" i reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma320 Re: Czy kożystacie z takich promocji 28.03.06, 10:39 Pewnie,że reklama. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=38529717&a=38566263 Odpowiedz Link Zgłoś
zibimeen Żenujące 28.03.06, 14:28 Żenujące! Pan z firmy Foto Bern intensywnie się tu ogłasza-podszywając się pod forumowiczki! Moderator powinien się tym zająć! I jeszcze nie zna ortografii: "kożystacie" no comments Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Żenujące 28.03.06, 14:32 Spokojnie, został błyskawicznie zdemaskowany. A ortografia?? To niestety bardzo powszechny problem. Byki robia nawet nauczyciele (ba nauczyciele szkoły średniej). Cóz zrobić. Fakt, że to nie wypracowanie, a wpis na forum, ale czasem aż w oczy kłuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: Żenujące 28.03.06, 15:36 Moze te byki to specjalnie, zeby autentycznie wygladalo??? Gdyby to bylo otwarcie napisane, ze jstem z tej i tej firmy OK, ale takie podszywanie sie pod panny mlode, nieladne jest. Jakbysmy glupie jakies byly, nie? Prosimy nie obrazac naszej inteligencji! Odpowiedz Link Zgłoś
fotobern Re: Żenujące 28.03.06, 17:12 zibimeen napisał: > Żenujące! Pan z firmy Foto Bern intensywnie się tu ogłasza-podszywając się pod > forumowiczki! Moderator powinien się tym zająć! I jeszcze nie zna > ortografii: "kożystacie" no comments Szanowny Panie "zibimen" Ponownie nie jest prawdą to co Pan napisał... Przykro mi z tego powodu... Zanim znowu będzie Pan chciał coś napisać pod moim adresem - proszę się zastanowić... proszę pisać tylko prawdę... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
filmgraf Re: Żenujące 29.03.06, 09:08 Osoba odpowiedzialna za reklame zostanie ukarana. Mam nadzieję że tego typu "autoreklama" naszej firmy się nie znajdzie napewno przez osobe odpowiedzialną za ten wpis. Pan z FotoBern nie ma również nic z tym wspólnego. z poważaniem Paweł Palicki Film-Graf Odpowiedz Link Zgłoś