Dodaj do ulubionych

Oceńcie moje zaproszenia

09.04.06, 11:54
dziewczyny co sadzicie o tych zaproszeniach ?? To sa same fronty , jeszcze
musze zrobić wydruk . Wyraz "zaproszenie " bedzie pod tym wzorem na kremowym
tle, no i te własciwe zaproszenia bede wycinać gilotynką zeby było równiutko
img156.imageshack.us/img156/6868/zaproszeniafronty5bs.jpg
Obserwuj wątek
    • gonio74 Re: Oceńcie moje zaproszenia 09.04.06, 12:37
      Bardzo mi się podobają!!!
      • plessok Re: Oceńcie moje zaproszenia 09.04.06, 14:56
        szczerze-nie-moze nie sa do pracowane-kazdy ma inne gusta i gusciki
    • marti_ka82 Re: Oceńcie moje zaproszenia 09.04.06, 15:06
      w pewnym sensie sa orginlane ale mi ewidentnie kojarza sie z tapeta (bo pewnei
      z takich paskow ozdobnych sa zrobione) no ale ja mam inny zapewne gust, a o
      gustach sie nie dyskutuje smile ja tez mam robione zaprszenia ale sa w innym
      stylu...smile wazne zeby tobie i tojemu TŻ sie podobaly smile
      • lulu29 Re: Oceńcie moje zaproszenia 09.04.06, 18:20
        marti to sa taki próbne narazie . A czy mogła byś wkleić swoje zaproszenia ??
        jak nie wiesz jak to zrobic to ja ci powiem smile
        • marti_ka82 Re: Oceńcie moje zaproszenia 09.04.06, 19:48
          wiem wiem momencik smile tylko zajrze na te inne forum na ktorym wklejalam... tak
          myslalam cala droge i wiesz czego mi brakuje smile czegos co odroznialo by je od
          tapety smile nie wiem jakis wystajacy element... szkoda ze nie ma lisci jesinnych
          na nim bo taki wzor ma smile hmm... wiem ze cos wymyslisz ciekawego smile ale jakis
          dodakotwy element napewno by je ozywil smile a moje zaprszenia sa takie (dzielo
          cioci swoja droga)=> img148.imageshack.us/my.php?i...zenie6 vi.jpg
          (przperaszam za zla jakosc zdjecia robione blyo na szybko) nie widac chyba
          zbytnio wszystkiego tak wiec, na bialym papierze naklejony jest srebrny papier
          (oba maja jakis desen, obrany tak by sie nie gryzly) na to naniesiona jest taka
          srebrna farbka ta sa takei jakby odnogi od kwiatu nie wiem jak to nazwac big_grin te
          biale to taki wskazkowy kwiat cos jakby rozyczka od niej odchodza dwa srebrne i
          jeden bilay koralki no i zielone listki ufff ...
          • marti_ka82 Re: Oceńcie moje zaproszenia 09.04.06, 20:34
            tak sobie mysle i mysle smile no coraz nowsze pomysly mi do glowy przychodza takie
            jak np wink koronkowe kwiaty czy inne rzeczy doklejone do zaproszenasmile albo sa
            takie jak do sukien ni to koronki nie wiem jak to nazwac smile powiedzmy
            koralikowe wzorki czy tam kwiaty kujde chyba bede musiala zrobic zdjecie =>
            img377.imageshack.us/my.php?image=dsc036919ne.jpg albo np jakims
            metalicznym pisakiem obrysowac kontury smile uzyska to wowczas rownierz
            przestrzenoosc smile i inny wyglad smile a tu dodatkowo pokazuje inny pomysl mojej
            cioci taka kartke dostlaismy od niej na slub cywilny =>
            img377.imageshack.us/my.php?image=dsc036948es.jpg (przepraszam ze nie
            obrocona no i jakosc jelsi cos nie tak bo zrobilam i nie ogladalam nawet tych
            zdjec wink jakby co to podesle cosik smile bo ciocia co roku kartki swiateczne tez
            sama robi moze jakis pomysl cie zainspirujesmile
            • lulu29 Re: Oceńcie moje zaproszenia 09.04.06, 20:49
              Wiesz co marti ja chyba jednak zrobie zaproszenia z brystolu i kolorowych kartek
              takich kserowych > sciagnełam sobie kilka super clipartów i jutro cos
              pokombinuje , do tego dołacze jakąś ładną kokardke do ozdoby i myśle ze bedzie
              dobrze . Jak tylko coś wykombinuje to wkleje wink
              • marti_ka82 Re: Oceńcie moje zaproszenia 09.04.06, 20:53
                lulo no tak pokombinuj i cos napewno wyjdzie smile zobaczysz smile bo jednak tapeta
                hmm ma sowj urok na scianachsmile a wiesz jakie potrafia byc babki ciotki wink
          • marti_ka82 Re: Oceńcie moje zaproszenia 09.04.06, 20:38
            img148.imageshack.us/my.php?image=zaproszenie6vi.jpg jeszcze raz moje
            zaproszenie bo cos nie wyszlo smile pozdrawiam
            • plessok Re: Oceńcie moje zaproszenia 09.04.06, 20:43
              calkiem calkiem
    • mariszka72 Re: Oceńcie moje zaproszenia 09.04.06, 22:12
      Lulu, Twój pomysł jest całkiem ciekawy (może to przez kolorystyke
      tych "tapet"). Myślę, że mogłabyś tylko jeszcze dodać wstążkę w odpowiedznim
      kolorze, jak tu:

www.haydenimpressions.com/petpapwedpro.html
      lub taki szerszy "sznureczek" z jakimś ciekawym fredzelkiem na końcu, jak tu:
      www.libra-designs.co.uk/weddingstationery/products/parchment.html
      i juz były by gotowe.

My też sami robimy zaproszenia (właśnie się zabieramy) i myślę, że to jest
      fantastyczna sprawa!

Pozdrawiam i życzę powodzenia!
      • heart_of_ice Re: Oceńcie moje zaproszenia 09.04.06, 23:22
        nim przeczytalam opinie wyzej, tez pomyslalam, ze wygladaja jak kawalki z tapety...
        moze na zywo wygladaja lepiejsmile ale sugerowalabym cos subtelniejszegosmile
        no ale oczywiscie de gustibus...wink

Pauli
        --
        Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersawink
        • marti_ka82 lulu jak tam? 10.04.06, 16:30
          nowe pomysly ?? sa smile
          • lulu29 Re: do marti :-) 10.04.06, 21:22
            marti pomysł nowy jest ale realizacja dopiero pod koniec tygodnia smile. Czekam na
            materiały zamówiłam na allegro taka tektórkę karbowaną i tak: wytne z niej
            kwadrat , i ze zwykłego paieru kolorowego trzy kartki troche mniejsze od tego
            kwadratu. Kartki oczywiście beda jedna pod drugą. na pierwszej fajny clipart i
            napis zaproszenie .Na drugiej bedzie tresć zaproszenia a na trzeciej wierszyk
            sugerujacy ze nie chcemy prezentów tylko pieniądze . Te trzy karteczki beda
            przypięte do kartonika jakaś ładną kokardką ... ufff a to sie napisałam smile w
            sobote powinnam miec gotowe jedno próbne to wkleje
            • marti_ka82 Re: do marti :-) 10.04.06, 21:27
              no no to ja czekam na probke smile chetnie zobacze... moj lukasz chcial wierszyk o
              pieniazkach zmaiast prezentow ale po glebszym zastanowieniu uznalismy to za
              nietakt smile i ze to tak jakos glupio no a poza tym poczta pantoflowa sie
              roznosi wink mama mowi tym co sie pytaja jej, ja mowietym co sie mnie pytaja, a
              babcie tez roznosza wiesci wink big_grin ale za to dodalam swoje wypociny na temat
              ksiazek zamiast kwiatow big_grin
    • lulu29 Re: Oceńcie moje zaproszenia 13.04.06, 19:22
      dziewczyny zrobiłam nowe zaproszenia , moze teraz oceńcie te smile. Odrazu mówie
      ze na przodzie bedzie naklejony złoty napis "zaproszenie " no i w srodku
      delikatnie wklejona kartka koloru ecri lub capucino z trescia zaproszenia . A
      kokardka bedzie troche wieksza , dzisiaj kupilam tylko 50cm i okazała sie za krótka.
      img131.imageshack.us/img131/1373/zaproszenie30xw.jpg
      img131.imageshack.us/img131/8222/zaproszenie15wz.jpg
      • marti_ka82 Re: Oceńcie moje zaproszenia 13.04.06, 20:09
        te juz mi sie bardziej podobaja smile ale jak dla mnie ta wstazka musialaby byc
        dwa razy taka smile i kokarda wowczas tez bylaby wieksza smile znowu sie czepila hehe
        no nie wink ale tak ogolnie to mi sie bardziej podobaja niz te poprzednie wink moze
        to przez slabosc do blue koloruwink
        • lulu29 Re: Oceńcie moje zaproszenia 13.04.06, 20:12
          haha ja tez mam niebieską chorobę wink . marti to jest konstruktywna krytyka ,
          masz racje kokarda jest za mała , jutro kupię szerszą no i powiem ci ze na zywo
          lepiej wyglądają niz na tym zdjeciu smile
          • marti_ka82 Re: Oceńcie moje zaproszenia 13.04.06, 20:14
            uff to jak bedzie wieksza to sie ciesze wink tzn ze fajnie bede wygladac
            oczywiscie big_grin napewno orginlaniej niz te z tapetka wink no i te polaczenie
            nibieskiego ze zlotem big_grin no no slicznie wink a ja mam jak widzialas srebro z
            biela tak przypadkiem by pasowalo do sukni wink heh
            • lulu29 Re: Oceńcie moje zaproszenia 13.04.06, 20:25
              marti widzialam twoje zaproszenia , bardzo ładne i widac ze dopracowane smile
              • marti_ka82 Re: Oceńcie moje zaproszenia 13.04.06, 20:30
                no wiesz ciocia wink sie starala wink bo to czesc prezentu dla nas smile ja bym az
                tyle co ona cierpliwosci nie miala wink pewnie bym dolepila kwaitek do kartki i
                tyle wink heh dlatego brdzi mi sie podoba zaciecie i ta nitka artyzmu w recznym
                robieniu zaporszen przez pare mlodasmile
                • niemamloginu2 Re: Oceńcie moje zaproszenia 14.04.06, 10:57
                  to niebieskie zaproszenie wogóle mi się nie podoba - jak na wieczór Szanty,
                  takie skojarzenie. co do pierwszych twoich prób - dałabym jaśniejszą dekorację,
                  widać, ze usilnie próbujesz, ale wiedz, ze to co tutaj ktoś Ci pisze, mimo, ze
                  nie jest do końca miłe, może być niczym w porównaniu z krytyką rodziny , ciotek
                  itp. Ciekawi mnie jedno - czy tak bardzo sama chcesz zrobić zaproszenia, bo Ci
                  się inne nie podobają? Bo odkryłas swój talent? Czy może chcesz zaoszczędzić? Bo
                  skoro na jedno zaproszenie pójdzie Ci 1 m wstązki, nie licząc całej reszty, to
                  taniej będzie jak sobie zamówisz przez internet - sa takie oryginalne.
    • mariszka72 Re: Oceńcie moje zaproszenia 15.04.06, 12:47
      Właśnie skończyłam bawić się z prototypem naszych zaproszeń. Są bardzo proste,
      takie jak chcieliśmy - podstawowa kartka w kolorze ecru z ledwo zauważalnymi
      kropeczkami srebrnymi, lekko połyskującymi w słońcu; bordowy leciutki jak
      mgiełka papierek "mulberry", srebrny listek-szkielecik, srebrna nitka.

marishkatomek.weddingchannel.com.pl/gallery/640-orig.jpg
      Nie wiem jeszcze czy będzie słowo "zaproszenie" i w jakim kolorze.
      Najprawdopodobniej napiszemy je srebrną farbą. Albo bordową.

marishkatomek.weddingchannel.com.pl/gallery/641-orig.jpg
      • mysza_klapsiara Re: Oceńcie moje zaproszenia 15.04.06, 16:36
        Podobają mi się. Naprawdę. Są eleganckie i proste. W przeciwieństwie do wyżej prezentowanych, które jakoś mnie nie urzekły (przepraszam, jeśli jestem zbyt szczera). Ale i tak jestem pod wrażeniem zapału i chęci. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka