bellabionda 21.04.06, 20:54 hej co sadzicie o tego rodzaju sukniach,powinna byc tradycyjna,oryginalna,a moze najwazniejsze zeby dobrze sie czuc i nie sluchac milych pan,ktorym podobasz sie praktycznie we wszystkim?????.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariszka72 Re: RYBKI 21.04.06, 21:10 Najważniejsze jest w czym TY się dobrze czujesz i w czym TY najbardziej się podobasz SOBIE SAMEJ, a nie to co powiedzą panie w sklepie, doradzicielki na forum, lub ktokolwiek inny. Ważne jest dokładnie wiedzieć czego się samej chce! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: RYBKI 21.04.06, 21:23 Mnie osobiście RYBKI baaaaaardzo się podobają, sama będe taką mieć. Od raz kiedy ją przymierzyłam wiedziałam ze ta i zadna inna...... ja na radach pań z salonu na pewno bym się nie opierała, choć nie kwestionuje ich wiedzy na tematy praktyczne, czyli co zrobić w sukience zeby była wygodna itd...itd Tak wogóle to zanim zaczełąm przymierzać sukienki, i tylko oglądałam je w internecie to nawet do głowy mi nie przyszło ze będe mieć rybkę, wogóle nie brałam ich po uwagę...ach nie ma to co realny świat a to moja suknia img235.imageshack.us/my.php?image=111091on.jpg img209.imageshack.us/img209/449/rabelais32wk.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
india222 Re: RYBKI 21.04.06, 21:38 to jest to co mnie sie bardzo podoba.w tym kroju wyglada sie bardzo kobieco. chociaz duzo zalezy od sylwetkiprzy wyborze swojej sukni nie sugerowałam sie paniami w salonie.najwazniejsze to dobrze czuc sie w niej i podobac samemu sobie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: RYBKI 21.04.06, 21:42 zgadzam się z Tobą, ja też uważam że ten krój jest bardzo kobiecy, przynajmniej mnie było w nim najlepiej, w dużych sukienkach czułam się przebrana... ale nie każdemu we wszystkim ładnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
bellabionda Re: RYBKI 23.04.06, 20:20 dzieki macie wszystkie racje. dobry wybor! Odpowiedz Link Zgłoś
nie.migotka Re: RYBKI 22.04.06, 11:48 Ja będę miała rybkę! Rybki są super Rewelacyjnie podkreślają zalety sylwetki która czesto ginie w innych fasonach Pozdr. --- I'm a supergirl, and supergirls don't cry. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: RYBKI 22.04.06, 11:52 No pewnie że najważniejsze, żebu się dobrze czuć! A bajlepiej wybrać się na zakupy z przyjaciółką/siostrą/mamą. One najlepiej doradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
velveciq Re: RYBKI 22.04.06, 12:25 Agnieszko - Śliczna suknia - super w niej wyglądasz Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkalp Re: RYBKI 22.04.06, 12:47 ja tez uwielbiam rybki. w pierwszym salonie w jakim bylam pani powiedziala mi ,ze zle mi bedzie w tym fasonie bo mam zla figure ( 160) i zaczela mi wciskac A. w innym przymierzalam rybki wygladalam naprade super, bardzo mnie ten fason wysmukla i czuje sie w nim rewelacyjnie, moze w A dla jednych wygladam lepiej, ale to zupelnie nie JA. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: RYBKI 23.04.06, 19:02 najpierw tylko na takie patrzylam a inne mi sie nie podobaly... ale jak przymierzylam z ciekawosci szerokie suknie i tak na prawde to tylko w takich wygladalam ladnie w rybkach chyba lepiej wygladaja "zaokraglone" dziewczyny, bo jakos tak wygladalam nieatrakcyjnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
maruszka1980 Re: RYBKI 23.04.06, 22:27 wydaje mi się, że w rybkach to wlasnie lepiej wygladja szczuple, u tych zaokraglonych za duzo zaokraglen na pewno dobry krój dla niedużych dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś
aniagru Re: RYBKI 23.04.06, 23:41 Ja tez bede miala rybke, bo wygladalam w takim kroju najlepiej, a wczesniej tez nawet na takie nie zwracalam uwagi www.galasuknieslubne.com/img/NOEMId.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 mam identyczną! 02.05.06, 00:13 aniagru - ma identyczna suknię, w kolorze ecru. Nie chciala,m jej przymierzyć, bo wydawało mi się, że biodra mam zaszerokie i takie tam.... Panie z salonu mnie namówiły na przymiarke i bardzo się cieszę! Bardzo mi sie podoba! Ślub 20 maja w Łodzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: RYBKI 24.04.06, 09:27 Maruszka - błąd - w rybkach dobrze wygladają dziewczyny, które mają biodra - o dziwo - wszystkim się wyaje, ze w rybkach - bo to takie wąskie, to tylko szczuplizny - a tu mała niespodzianka - rybka pieknie podkresla kobiece kształty... Odpowiedz Link Zgłoś
maya28 Re: RYBKI 24.04.06, 10:55 no ja czułam się w tych dużych sukniach jak przebrana, więc wybrałam coś a la rybkę, ale z trenem. Mam wrażenie, ze w tych dużych sukniach każda panna mloda wygląda tak samo, i po porstu w niej ginę. Odpowiedz Link Zgłoś
adriannaaa Re: RYBKI 24.04.06, 10:57 maya - amm dokąłdnie to samo wrażenie - że one wszystkie są takie same - ja wybrałam prostą, z długim trenem, który prawdopodobnie zostawię przez cała impeze Odpowiedz Link Zgłoś
bellabionda Re: RYBKI 24.04.06, 21:43 mi podobaja sie 2 suknie,jedna to polrybka z trenem a druga klasyczna ale tez ma cos w sobie.najgorsze jest to ze w obu dobrze sie czuje,jutro musze podjac ostateczna decyzje,aaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie.migotka Re: RYBKI 25.04.06, 10:06 Ja w tych szerokich nie dość, że ginęłam to czułam się jak... szafa 3 drzwiowa A w rybce... BOSKO i SEXY)) Pozdr. --- I'm a supergirl, and supergirls don't cry. Odpowiedz Link Zgłoś
maya28 Re: RYBKI 25.04.06, 11:07 hahaha, ja mówiłam szafa trzy drzwiowa gdanska z przystawką. W jednej byłam tak szeroka, ze nie mogłam wyjść z przymierzalni! Ale może dla kogoś to ma to urok jakis. A z tym sexy, to niestety w niektórych za sexy i odpuściłam. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: RYBKI 25.04.06, 11:11 a ja wlasnie w takiej 3 dzwiowej poczulam sie jak ksiezniczka jak zalozylam ta ciezka halke i suknie i jak mnie wgniotlo w ziemie to poczulam ze cos mam na sobie i ze wygladam jakbym na slub szla.. bo w rybce wygladalm jakos tak nie slubnie - jak na zwykla impreze Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: RYBKI 25.04.06, 11:18 moim zdaniem nie ma się co przekonywać która jest bardziej lub mniej "ślubna", bo nie jedna rybka jest bardziej elegancka od tej "dużej" ale np bardzo skromnej (chodzi mi o tzw, sukienki "prześcieradła") Po prostu nie każdemu we wszystkim łądnie i tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: RYBKI 25.04.06, 11:20 bo to prawda.. chyba najlepiej isc do salonu zalazyc stos sukienek i sprawdzic w ktorej sie czujecie najlepiej.. ale nie nastawiajcie sie tylko na rybki tylko przymierzcie kilka roznych fasonow Odpowiedz Link Zgłoś