21.04.06, 20:54
hej co sadzicie o tego rodzaju sukniach,powinna byc tradycyjna,oryginalna,a
moze najwazniejsze zeby dobrze sie czuc i nie sluchac milych pan,ktorym
podobasz sie praktycznie we wszystkim?????....
Obserwuj wątek
    • mariszka72 Re: RYBKI 21.04.06, 21:10
      Najważniejsze jest w czym TY się dobrze czujesz i w czym TY najbardziej się
      podobasz SOBIE SAMEJ, a nie to co powiedzą panie w sklepie, doradzicielki na
      forum, lub ktokolwiek inny. Ważne jest dokładnie wiedzieć czego się samej chce!
    • agnieszkaa16 Re: RYBKI 21.04.06, 21:23
      Mnie osobiście RYBKI baaaaaardzo się podobają, sama będe taką mieć. Od raz kiedy
      ją przymierzyłam wiedziałam ze ta i zadna inna...... ja na radach pań z salonu
      na pewno bym się nie opierała, choć nie kwestionuje ich wiedzy na tematy
      praktyczne, czyli co zrobić w sukience zeby była wygodna itd...itd
      Tak wogóle to zanim zaczełąm przymierzać sukienki, i tylko oglądałam je w
      internecie to nawet do głowy mi nie przyszło ze będe mieć rybkę, wogóle nie
      brałam ich po uwagę...ach nie ma to co realny świat
      a to moja suknia
      img235.imageshack.us/my.php?image=111091on.jpg
      img209.imageshack.us/img209/449/rabelais32wk.jpg
      • india222 Re: RYBKI 21.04.06, 21:38
        to jest to co mnie sie bardzo podoba.w tym kroju wyglada sie bardzo kobieco.
        chociaz duzo zalezy od sylwetkismileprzy wyborze swojej sukni nie sugerowałam sie
        paniami w salonie.najwazniejsze to dobrze czuc sie w niej i podobac samemu
        sobie.pozdrawiam
        • agnieszkaa16 Re: RYBKI 21.04.06, 21:42
          zgadzam się z Tobą, ja też uważam że ten krój jest bardzo kobiecy, przynajmniej
          mnie było w nim najlepiej, w dużych sukienkach czułam się przebrana... ale nie
          każdemu we wszystkim ładnie....
      • bellabionda Re: RYBKI 23.04.06, 20:20
        dzieki macie wszystkie racje.
        dobry wybor!
    • nie.migotka Re: RYBKI 22.04.06, 11:48
      Ja będę miała rybkę! Rybki są super smile Rewelacyjnie podkreślają zalety sylwetki
      która czesto ginie w innych fasonachsmile

Pozdr.
      ---
      I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
    • mysza_klapsiara Re: RYBKI 22.04.06, 11:52
      No pewnie że najważniejsze, żebu się dobrze czuć! A bajlepiej wybrać się na zakupy z przyjaciółką/siostrą/mamą. One najlepiej doradzą.
      • velveciq Re: RYBKI 22.04.06, 12:25
        Agnieszko - Śliczna suknia - super w niej wyglądasz smile
        • agnieszkalp Re: RYBKI 22.04.06, 12:47
          ja tez uwielbiam rybki. w pierwszym salonie w jakim bylam pani powiedziala
          mi ,ze zle mi bedzie w tym fasonie bo mam zla figure ( 160) i zaczela mi
          wciskac A. w innym przymierzalam rybki wygladalam naprade super, bardzo mnie
          ten fason wysmukla i czuje sie w nim rewelacyjnie, moze w A dla jednych
          wygladam lepiej, ale to zupelnie nie JA.
        • agnieszkaa16 Re: RYBKI 22.04.06, 19:52
          Dziękismile)
    • twitti Re: RYBKI 23.04.06, 19:02
      najpierw tylko na takie patrzylam a inne mi sie nie podobaly... ale jak
      przymierzylam z ciekawosci szerokie suknie i tak na prawde to tylko w takich
      wygladalam ladniesmile w rybkach chyba lepiej wygladaja "zaokraglone" dziewczyny,
      bo jakos tak wygladalam nieatrakcyjnie..
      • maruszka1980 Re: RYBKI 23.04.06, 22:27
        wydaje mi się, że w rybkach to wlasnie lepiej wygladja szczuple, u tych
        zaokraglonych za duzo zaokraglenwink na pewno dobry krój dla niedużych dziewczyn
        • aniagru Re: RYBKI 23.04.06, 23:41
          Ja tez bede miala rybke, bo wygladalam w takim kroju najlepiej, a wczesniej tez
          nawet na takie nie zwracalam uwagi wink
          www.galasuknieslubne.com/img/NOEMId.jpg
          • trusia29 mam identyczną! 02.05.06, 00:13
            aniagru - ma identyczna suknię, w kolorze ecru. Nie chciala,m jej przymierzyć,
            bo wydawało mi się, że biodra mam zaszerokie i takie tam.... Panie z salonu
            mnie namówiły na przymiarke i bardzo się cieszę! Bardzo mi sie podoba! Ślub 20
            maja w Łodzi. Pozdrawiam
        • adriannaaa Re: RYBKI 24.04.06, 09:27
          Maruszka - błąd - w rybkach dobrze wygladają dziewczyny, które mają biodra - o
          dziwo - wszystkim się wyaje, ze w rybkach - bo to takie wąskie, to tylko
          szczuplizny - a tu mała niespodzianka - rybka pieknie podkresla kobiece kształty...
          • bacha1979 Re: RYBKI 24.04.06, 09:28
            Dokładnie...smile
            • maya28 Re: RYBKI 24.04.06, 10:55
              no ja czułam się w tych dużych sukniach jak przebrana, więc wybrałam coś a la
              rybkę, ale z trenem. Mam wrażenie, ze w tych dużych sukniach każda panna mloda
              wygląda tak samo, i po porstu w niej ginę.
              • adriannaaa Re: RYBKI 24.04.06, 10:57
                maya - amm dokąłdnie to samo wrażenie - że one wszystkie są takie same - ja
                wybrałam prostą, z długim trenem, który prawdopodobnie zostawię przez cała impezewink
              • bellabionda Re: RYBKI 24.04.06, 21:43
                mi podobaja sie 2 suknie,jedna to polrybka z trenem a druga klasyczna ale tez
                ma cos w sobie.najgorsze jest to ze w obu dobrze sie czuje,jutro musze podjac
                ostateczna decyzje,aaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
              • nie.migotka Re: RYBKI 25.04.06, 10:06
                Ja w tych szerokich nie dość, że ginęłam to czułam się jak... szafa 3 drzwiowa wink
                A w rybce... BOSKO i SEXYsmile))

Pozdr.
                ---
                I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
                • maya28 Re: RYBKI 25.04.06, 11:07
                  hahaha, ja mówiłam szafa trzy drzwiowa gdanska z przystawką. W jednej byłam tak
                  szeroka, ze nie mogłam wyjść z przymierzalni! Ale może dla kogoś to ma to urok
                  jakis. A z tym sexy, to niestety w niektórych za sexy i odpuściłam.
                  • twitti Re: RYBKI 25.04.06, 11:11
                    a ja wlasnie w takiej 3 dzwiowej poczulam sie jak ksiezniczkawink jak zalozylam
                    ta ciezka halke i suknie i jak mnie wgniotlo w ziemie to poczulam ze cos mam na
                    sobie i ze wygladam jakbym na slub szla.. bo w rybce wygladalm jakos tak nie
                    slubnie - jak na zwykla imprezesmile
                    • agnieszkaa16 Re: RYBKI 25.04.06, 11:18
                      moim zdaniem nie ma się co przekonywać która jest bardziej lub mniej "ślubna",
                      bo nie jedna rybka jest bardziej elegancka od tej "dużej" ale np bardzo skromnej
                      (chodzi mi o tzw, sukienki "prześcieradła") Po prostu nie każdemu we wszystkim
                      łądnie i tyle....
                      • twitti Re: RYBKI 25.04.06, 11:20
                        bo to prawda.. chyba najlepiej isc do salonu zalazyc stos sukienek i sprawdzic
                        w ktorej sie czujecie najlepiej.. ale nie nastawiajcie sie tylko na rybki tylko
                        przymierzcie kilka roznych fasonowsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka