Dodaj do ulubionych

Prosty, naturalny bukiet

06.05.06, 20:35
netmode.vietnamnet.vn/dataimages/original/images717841_classic_kennedy.jpg
zobaczcie ten bukiet. uwazam ze jest piekny. co o nim myslicie? podoba Wam sie taka prostota?
u nas kroluja skomplikowane konstrukcje, udziwnione troche...

zreszta cala panna mloda mnie zachwycila: i suknia, i fryzura i kwiaty. jestem juz po slubie, ale gdybym
miala drugi raz go brac to wybralabym cos w tym stylu... ech.... rozmarzylam sie smile))
Obserwuj wątek
    • myszka217 Re: Prosty, naturalny bukiet 06.05.06, 21:44
      Bukiet bardzo ładny naprawdę też bym chciała coś skromnego ale nie za bardzo
      widzę co to za kwiaty.Wiesz może?A jaki Ty miałaś bukiecik na swoim ślubie?
      • audrey.h Re: Prosty, naturalny bukiet 06.05.06, 22:03
        najpierw informacja: dusza duszyczka zmienia login na audrey.h smile teraz widac jaka aktorke lubie smile

co to za kwiatki tez niestety nie wiem, nawet sie nie domyslam, bo kiepsko u mnie z nazewnictwem
        roslin. takie zdjecie mozna wydrukowac i pokazac w kwiaciarni, moze cos doradza.
        ja mialam malutki (srednica ok 15 cm) kulisty bukiet z roz, z dodatkami w postaci innych, raczej
        drobnych kwiatow (nazw oczywicie nie znam smile. wszystko utrzymane w tonacji liliowo-rozowej. troche
        zielonych listkow. bukiet byl zwiazany rozowa wstazka.

--
        audrey
        • myszka217 Re: Prosty, naturalny bukiet 06.05.06, 22:10
          Mam ten sam problem z nazewnictwem roślinsmile.Będę musiała wydrukować tylko
          przydało by sie lepsze zdjęcie tzn wyraźniejsze.Mogłabyś mi na gazetowego
          podesłać też zdjęcie Twojego bukietu bo już sama nie wiem co wybrać.Pozdrawiam
          • audrey.h Re: Prosty, naturalny bukiet 06.05.06, 22:40
            Myszko, poslalam Ci na maila gazetowego zdjecie bukietu. wybacz, zdjecie jest kiepskie, ale teraz nie
            znajde nic lepszego.
            teraz widze, ze w bukiecie byly tez gozdziki i astry, oraz ze wstazka byla ecru - po 3 latach to jednak nie
            wszystko sie tak dokladnie pamieta smile
            --
            audrey
    • kotka81 Re: Prosty, naturalny bukiet 06.05.06, 22:08
      ja troche z innej beczki a jaka sukienke mialas na swoim slubie ?
      • audrey.h Re: Prosty, naturalny bukiet 06.05.06, 22:53
        Suknia byla klasyczna w pewnym sensie czyli gorset zapinany na zamek + spodnica z lekkim trenem.
        calosc w kolorze ecru, pokryta zlota delikatna aplikacja. nie wlozylam usztywniajacej halki jednak (ktora
        byla w komplecie) tylko puscilam luzno spodnice, a na weselu zawiazalam troczki - i tak podobalo mi
        sie najbardziej. wlosy mialam rozpuszczone, proste, nieco dluzsze niz do ramion, spiete z boku
        ozdobna spinka, nie bylo welonu. zero bizuterii, procz obraczki (te zlote aplikacje na sukni sie mienily,
        wiec bizuteria to bylaby przesada).
        wtedy bylam zachwycona suknia, teraz wybralabym na pewno cos prostszego w fasonie. ale teraz to ja
        sobie moge gdybac wink))

a Ty jak wygladalas?

--
        audrey
        • kotka81 Re: Prosty, naturalny bukiet 06.05.06, 23:02
          zaraz ci napisze bo nie uwierzysz
        • kotka81 Re: Prosty, naturalny bukiet 06.05.06, 23:12
          Ja mialam klasyczna sama projektowalam spodnica z trenem i gorset kolor ecru
          gorset z zakardu w zlote wzorki tren podwiazywany ze zrobila sie z tylu fala tez
          nie wlozylam halki nie mialam welonu tylko roze zywe we wlosach spietych w luzny
          kok i rekawiczki a na szyi kolia ale bardzo delikatna
          przez moment mialam wrazenie ze czytam o swojej sukni widac ze podobnie
          wybralysmy pozdrawiam
          • audrey.h Re: Prosty, naturalny bukiet 06.05.06, 23:19
            big_grinDDDDD

bylam bardzo ciekawa co sie bedzie krylo pod wyrazeniem "nie uwierzysz" smile
            teraz rozumiem smile
            ta fala z tylu spodnicy strasznie mi sie podobala, czulam sie jak w sukni z XIX w, takie spelnienie
            dziewczecych marzen...

pozdrawiam serdecznie,
            --
            audrey
            • kotka81 Re: Prosty, naturalny bukiet 06.05.06, 23:23
              ja rowniez w mojej sukni czulam sie jak ksiezniczka i mimo zmieniajacej sie
              mody uwazam ze wybralam dobrze bo caly czas jest sliczna i elegancka a przy tym
              byla bardzo wygodna
            • kotka81 Re: Prosty, naturalny bukiet 06.05.06, 23:26
              ja sie sie bardzo ciesze ze wybralam taka sukienke bo nawet teraz jak patrze na
              mode mysle ze moja da sie dopasowac do roznych stylow i caly czas jest elegancka
    • mariszka72 Re: Prosty, naturalny bukiet 06.05.06, 22:40
      Kwiaty, które Carolyn Bessette miała w ręku to najzwyklejsze w świecie konwalie
      i jemioła:

www.montgomerycountynews.net/travel11-05-03.htm
      www.time.com/time/international/1996/961007/kennedys.html
      • audrey.h Re: Prosty, naturalny bukiet 06.05.06, 22:55
        > Kwiaty, które Carolyn Bessette miała w ręku to najzwyklejsze w świecie konwalie
        > i jemioła:

kurcze, genialne w swej prostocie smile
        ale ta kobieta to w ogole miala klase, ze hej...
        --
        audrey

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka