Dodaj do ulubionych

Pogadajmy - 09.05.06

09.05.06, 09:06
Cześć Dziewczynki smile

ciężki tydzień się szykuje. Dzisiaj o 11 mam rozmowę okresową, trzymajcie
kciuki !!

Miłego dnia
Obserwuj wątek
    • inga34 Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 09:35
      Witajciesmile
      A nam dziś instalują od słonecznej strony żaluzje nowe, co by sie tak nie
      nagrzewało latem. O 11:00 właśnie...
      Głowa boli. Znowu zasłony były odsłonięte - Adam przed zasniecie je odsłania,
      czy on jest złośliwy???
      W dodatku dzis ten kurs tańca - nie mam chęcisad
      • matimoni Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 09:45
        Cześć dziewczynki smile))
        A u nas piękne słoneczko smile i zapowiada sie piękna sobota. A nie wierzyłam, że
        w Gdańsku się jeszcze zdązy wypogodzić przed tym ważnym dniem wink
        A w pracy jak na złość straszne zamieszanie i duzo roboty - nie mogę się
        normalnie zająć stresem przedślubnym, tylko musze pracować. No ale jeszcze
        tylko jutro do pracy a potem już urlopik. Szkoda tylko, że ciągle tyle spraw do
        załatwienia.
        Miłego dnia życzę wszystkim.
        • kasiababik Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 10:05
          Cześć Kobietki
          za oknem piekną pogoda w pracy chłodne pomieszczenie może wysiedzi się te 8
          godzinsmile byle do 18!! już mi niedobrze na samą myśl...
          Zuziu trzymamy kciuki...
          Matimoni jak ja już bym chciała być już przed samym tym dniem... a tak jeszcze
          muszę poczekaćsmile
          Miłego dnia Kobietkismile
        • ann_jazon Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 10:07
          cześć Dziewczyny!
          No Monia, już tylko 5 dni i podpisujemy cyrografy wink Ja mam w biurze mnóstwo
          roboty, do tego nocki nad fuchą zarywam - po prostu suuuper. Nie mam czasu
          nawet podjechać do Sowy małego "nieoficjalnego" torta zamówić - ehhh... Znając
          życie to wszystko w piątek po pracy załatwiać będę. Ślub niby nieoficjalny i
          bez bajerów, ale pomimo wszystko jakiś tam obiadek dla świadków i mamy z
          deserkiem przygotowac trzeba, na solarium trzeba i na pazury - a fucha mi nad
          głową wisi uncertain Aha, zapomniałam też dodać, że wyspac też by się przydało, ale z
          tym równie ciężko co z czasem na pozostałe rzeczy.
          No dobra, kończe te narzekania i trochę porysuję sobie, bo szef lata po biurze
          jak z pieprzem.
          Pozdrowionka!
          Ps. Monia - podeślij po ślubie nam jakieś fotki - ślicznie prosimy big_grin Ja też
          będę jakieś tam miała, bo porobi nam w urzędzie chłopak mojej siostry, więc też
          wyślę.
          • matimoni Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 10:33
            Cześć Aniu i Kasiu
            No, już tylko pięc dni, chociaż ciągle nie bardzo to do mnie dociera. Może jak
            już skończy sie ta praca i będę miała wolne na załatwianie "ostatków" to wtedy
            jakoś sobie uświadomię, że to już wink Pewnie Aniu masz to samo, skoro nawet
            nocki zarywasz z powodu nawału roboty.
            Na razie lekki stresik objawia się jedynie problemami ze snem, ale tylko rano -
            budzę sie (szczególnie w weekendy) o godz. 7, oczy jak 5 zł i myślę co jeszcze
            mam dziś załatwić. Więc chyba przed ślubem nie mam szans na wyspanie się.
            Aniu piszesz, że jeszcze nie zamówiłaś tortu, a ja jeszcze ciągle nie zamówiłam
            kwiatków wink No ale dziś mam to załatwić - i chyba jednak będę zamawiać u
            naszego ogrodnika, bo jak sie okazuje oni tez sprowadzają kwiaty z hurtowni i
            dla mnie sprowadza kalie. Po południu idę obgadać szczegóły.
            A zdjęcia wyślę, ale pewnie dopiero tak tydzień po, bo wezmę sobie urlop i nie
            będe miała swobodnego dostępu do neta wink
            • filar_zf Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 10:37
              Mati,

wszystko będzie ok, nie martw się !!
            • inga34 Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 10:43
              Będzie dobrze!!!smile
              Ja właśnie z moja ulubioną fryzjerka się umawiałamsmile Muszę urlop na następny
              piątek załatwiać, bo w weekend przyjącia i nie będzie zbyt swobodniesmile
              • bogui Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 10:49
                Na fryzurke próbną czy już docelową? Masz wizję swojej głowy?
                • inga34 Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 11:25
                  wizja jest, ale Anglea musi to dopracowaćsmile No i na farbowanie się umówiłam i
                  na docelową też juz siebie wpasałam, świadkową moją i mamę.
                  A włosy chcę mieć pofalowane, rozpuszczone i zebrane tylko te z przodu...
                  No i na jaśniej się muszę zrobić bo mama i Adaś nalegają.
            • bogui Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 10:46
              Cześć Babeczki!
              Marznę w moim zabitym dechami pokoiku do któego to śliczne słonko nie docieracrying
              Zaczynają mi ciarki chodzić po plecach jak czytam wasze posty na kilka dni
              przed... przeżywam razem z Wami/ Fajnie że mamy tak porozkładane śluby w
              czasie, będziemy mogły dlugo żyć tym tematem.
              Zuzia, napisz jak po rozmowie. ostatnio wspominałaś o nieciekawych klimatach w
              pracy.
              Aniu, podziwiam twoją pracowitość. ja bym chyba wszystko pieprznęła żeby móc
              się zająć ślubem. (Tak gadam, ale sama ostatnio też biorę sobie na łeb fuchy,
              bo z kasą cienko)
              Pozdrawiam Was wszystkie i zabieram się dopracy bo jestem dziś spóźniona (długa
              wizyta u lekarza).

• ann_jazon Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 10:51
                Też bym to pieprzneła w cholerę jakby z kasą nie było krucho - dzis mamy 9-ty a
                wypłaty jeszcze nie było uncertain wiec każdy sobie radzi jak może. Nieraz siedzę,
                noc, zimno, ja ryczę, bo nie mam już siły i rysuję dalej. Przed kościelnym dam
                sobie siana z fuchami, ale teraz póki się nadarza okazja i mogę, to muszę to
                wykorzystać - będzie trochę grosza na góry latem.
                • bogui Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 10:58
                  Dzielna jesteś.
                  • ann_jazon Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 10:59
                    moze nie tyle dzielna, co po prostu mam twardę dupę uncertain
                    • bogui Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 11:03
                      Ale za to miękkie serce, co?
                      • ann_jazon Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 11:06
                        albo naiwność -ehhhh. Bądź za dobrym, to Cie zjedzą
            • ann_jazon Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 10:58
              Ja na cywilny jednak nie zamawiam żadnych kwiatków, musi mi torebka
              wystarczyć wink Tort kupujemy w Sowie, truflowy - mniam mniam! Nie będziemy teraz
              wydziwiać (na wydziwianie przyjdzie czas w lipcu), taki standardowy kupimy
              nieduży, może z napisem "Ania i Krzyś" albo coś w tym rodzaju smile Najgorzej, że
              nie mam czasu nawet tam podjechać i go zamówić, bo pracuje w Sopocie, więc
              najszybkiej SKM-ką do Wrzeszcza "pod filarami" dotre. Przynajmniej fryzjerke
              mam umówioną na sobotę rano (w Brzeźnie) i pazury na czwartek, bo niedawno
              zdarłam moje akryle, żeby nowe położyć (4 lata już noszę akryl). Martwi mnie
              jednak, że nie wlezę w gorset, który kupiłam jakieś 1,5 miesiąca temu, bo znów
              mi się zamiast schudnąć - przytyło i mogą być problemy ;]
          • filar_zf Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 10:35
            Dziewczyny,

pogoda piękna, a ja się coraz bardziej stresuję, ale godzina opierdzielania i
            będzie po wszystkim, a dwie z Was do soboty będzie trząść - Aniu, Mati smile))
            będzie wspaniale i na zdjęcia oczywiście sią zapisuję smile)

Wczoraj dzwonili do mnie teściowe, byli zobaczyć ten lokal, moi rodzice po
            usłyszeniu też sa ciekawi - 120 zł z poprawinami, 4 ciepłe posiłki, na
            poprawinach nic się nie powtarza, bez cisat, tortu, napajów, wódy i owoców, ale
            część z tego da się po rozsądnych cenach załatwić. Teren zamknięty, 30 km od
            Wrocławia, pokoje 30 zł za osobę, nie wiem w jakim stanie, ale po remoncie,
            hotel ma jedną gwiazdkę, więc może nie będzie źle. Sala na 120 osób, patio,
            zieleń. Jedziemy w czwartek po pracy smile
            • inga34 Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 10:41
              Zuzia- po pierwsze powodzenia z tym spotkaniem o 11smile oby szybko było posmile
              CO do sali - no cena oka, więc chyba warto się zainteresować.
              tam gdzie będzie nasze wesele mają od 80 do 130zł za osobę menu. Trochę
              pozmieniali moi rodzice, a ja w sumie i tak nie wiem - nie pamiętam, co będzie.
              Wybrali za 130, a za naclegi nam zeszli - jako, że całość wynajmujemy i będą
              kosztować po 20 czy 25 (już nie pamiętam). No i my dostaniemy oddzielne
              miejsce do spania.
            • bogui Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 10:48
              Opis sali brzmi całkiem zachęcająco.
              Ania i Monia, ja też oczywiście będę czekać na fotki!
              • filar_zf Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 10:57
                Godzina "0" się zbliża :
                Co do tej sami to zawsze z balonów, ołtarzyków za młodymi, można zrezydnować,
                mają być tylko kwiaty,. Martwią mnie pokoje i sala, ogólnie jakie ma wrażenie,
                wszytsko będzie wiadome w czwartek popołudniu.

Mati, a Ty musisz nam powiedzieć na co mamy zwracac uwagę smile jesteś pierwsza,
                więc będziemy polegac na Tobie smile)
                • matimoni Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 11:01
                  Oczywiście wink
                  Opowiem wszystko co będę pamiętać smile))
            • matimoni Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 10:53
              Trzymam kciuki za "rozmowę" - na pewno będzie ok.
              A opis lokalu rzeczywiście wygląda ciekawie - warto sprawdzić.

Aha - a zapomniałam wspomniec o najwazniejszym - "zaliczyłam" pierwszą
              spowiedź - obyło się bez bólu - ksiądz jakiś taki niezainteresowany był, nic go
              moje grzeszki nie wzruszyły, a w końcu były niemałe, bo kilka dobrych lat nie
              byłam u spowiedzi. A sama spowiedź trwała chyba 1 minutę i 30 sekund. Najpierw -
              ja tchórz - wysłałam Krzysia i jak on tak szybko wyszedł to myślałam, że
              zemdleję, bo pomyślałam, że nie dostał rozgrzeszenia. A on mi mówi, że w
              porzadku i już załtwione. Ze mną bylo dokładnie tak samo, krótka spowiedź,
              jeszcze krótsze kazanie i pokuta i po wszystkim - nie było się czym
              denerwować wink
              • bogui Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 11:01
                Ja idę do spowiedzi w najbliższych dniach. Mus, bo w piątek chcę wreszcie iść
                do bierzmowania. Wszystko będę miała w innych kościołach: ślub, kurs do
                bierzmowania, nauki przedmałż., spowiedź, bierzmowanie i ślub. Zaliczę chyba 10
                parafii!
              • ann_jazon Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 11:05
                a gdzie byliście spowiadać sie? mnie przed świętami rozgrzeszył w mikołaju
                • matimoni Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 11:10
                  Ja byłam u "Józefa" w Gdańsku. Nie wiem czy kojarzysz - taki koścół blisko
                  dworca w którym spowiedź jest codziennie, a przed świętami to nawet
                  całodobowo wink Dużo ludzi specjalnie tam jeździ się wyspowiadać, żeby nie robić
                  tego w swojej parafii wink więc pewnie Ci księża są przyzwyczajeni do ciężkich
                  grzechów smile)) dlatego mi tak łatwo poszło.
                  • kasiababik Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 11:35
                    Ja mam nadzieję że namówię mojego proboszcza na jedną spowiedź przed ślubem, bo
                    mój chłop to taki niekościelny, już od dłuższego czasu nie przystępuje do
                    sakramentów, a przez to bez sensu iść do spowiedzi jak się wie że będzie się
                    grzeszyćsmile
    • kasiababik Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 13:40
      Zuziu jak rozmowa??
      • inga34 Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 14:21
        oj... chyba jakaś długa.....
        wcieło Zuzię jak osiem!
        • kasiababik Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 14:38
          ja zaczynam się martwić o Zuzie...
          • bogui Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 14:51
            Może dostała ochrzan za pogaduszki na forum w czasie pracy...
            • filar_zf Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 15:44
              Dziewczynki,

sory, że sie nie odzywam, rozmowa skończyła się o 12.30,ale później jeszcze
              spotkanie, i dostałam do zrobienia zadanie przy którym umieram, ledwo żyję, a
              czaszka mi dymi smile Przepraszam, że tak się martwiłyście. Rozmowa pozytywnie,
              nawet bardzo, jedyny ochrzan leciutki to taki, ze powinnam sama coś od siebie
              robić, np. zrobić sbie kilka deklaracji samodzielnie, a później przyjść do
              sprawdzenia, ale ogólnie luzik smile) Wracam do tabelek.

Całuję

P.S Dzisiaj znowu dłużej sad
              • inga34 Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 15:48
                oj, to dobrze, że cię nie wcielo na dobrewink
                ja już gotowa do wyjścia - jade do domku po buciki, a potem chba z A. gdziś sie
                umówię i na te tańce ... ale mam lenia... wrrrr....
                A Ty nie siedź za długo!!! Ciekawe co Ty tam robiszsmile
                Ja zrobiłam plan urlopów, ale nikt nie wie nic na pewno!!! No i musze materiały
                na targi przygotować - bo za tydzień panowie jadąwink
              • kasiababik Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 16:08
                Uff kamień z sercasmile Widzisz nie było się czego baćsmile
                Nie siedź za długo heh czasami trzeba odpocząćsmile
                Pozdrawiam
                • filar_zf Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 16:13
                  Zapomniała Wam powiedzieć, że dostałam podwyżkę smile))
                  • bogui Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 16:54
                    Gratulacje! Spadam, buźka
                  • kasiababik Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 17:31
                    Nooo Gratulacje!!! tak trzymacsmile
                    • filar_zf Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 17:34
                      Dzięki smile))
                      • kasiababik Re: Pogadajmy - 09.05.06 09.05.06, 17:53
                        Spokosmile tylko się cieszyćsmile
                        No ja jeszcze jakieś 7 min. i do domciu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka