Dodaj do ulubionych

która?..rozpoczełam dylematy

11.05.06, 09:53
Spróbujecie doradzić?...
1. www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/72?
osCsid=aede8e3e9205e053a18cce30ce4bee002.
2. www.galasuknieslubne.com/img/DELFINAd.jpg.
3.www.suknieplock.com.pl/MDP2006/pages/EDOUARDA_jpg.
Dziękuję za obiektywne opinie
Obserwuj wątek
    • patik1978 Re: która?..rozpoczełam dylematy 11.05.06, 09:58
      i coś pomyliłam, bo dwa inki nie wchodzą...wobec tego 2-ga suknia to DELFINA z
      klekcji dry na stronie www.galasuknieslubne.com
      3-cia natomiast to EDOUARDA z kolekcji marie de paris na stronie
      www.suknieplock.com.pl
      • anetgmu Re: która?..rozpoczełam dylematy 11.05.06, 10:02
        moge otworzyc tylko pierwsza stronke. Szczerze-średniasad ta koronka tak dziwnie
        na górze, nie współgra z całością sukienki, szukaj dalej, sa naprawde ladne smile
    • patik1978 Re: która?..rozpoczełam dylematy 11.05.06, 10:03
      Jeszcze raz:
      www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/72?osCsid=aede8e3e9205e053a18cce30ce4bee00
      www.galasuknieslubne.com/img/DELFINAd.jpg
      www.suknieplock.com.pl/MDP2006/pages/EDOUARDA_jpg.htm
      • natka81 Re: która?..rozpoczełam dylematy 11.05.06, 10:05
        Jak dla mnie to ta trzecia, pozdrawiam i życzę szybkiego wyboru!
      • anetgmu Re: która?..rozpoczełam dylematy 11.05.06, 10:10
        jak dla mnie w tej drugiej zaciemne dodatki,suknia biala o ne chyba sa zlote,a
        jeszcze jedno... te fifraki na rękach sa niepraktyczne, raz-niewygodne, dwa-
        urywaja sie na weselu,podczas tanca. Moze akurat w tej sukni nie, ale pisze z
        doswiadczenia mojej kolezanki, wsciekla byla-nie dziwie sie!

a ta ostatnia,za chuda-powinna byc troszke rozszerzona na dole

o pierwszej wczesniej sie wypowiedzialam
        powodzenia
        • patik1978 Re: która?..rozpoczełam dylematy 11.05.06, 10:22
          bardzo diękuję za opinię...właśnie tego oczekuję. Jesli chodzi o kolor suknie i
          dodatków. są naturalnie możliwe do zmiany, tym bardziej, że ja nie mogę mieć
          białej sukni, bo wyglądam źle. Jeśli chodzi o fifraki, to w końcu można je
          zdjąć...to jest forma bolerka. A co myslisz o tym trenie, bo ja akurat z tej
          sukni bym go wyrzuciła (to też opcja do zrealizowania)?...
      • anetgmu Re: która?..rozpoczełam dylematy 11.05.06, 12:02
        w drugie tren niech zostanie, dodaje elegancji, bedzie supersmile
        trzecia wyglada jak koszula nocna. chyba druga najlepsza, ale te naszycia za
        ciemne jak dla mnie
      • agnrek Re: która?..rozpoczełam dylematy 11.05.06, 20:14
        Druga zdecydowanie. Pierwsza i trzecia to takie szmatki.
      • orangewhatever Re: która?..rozpoczełam dylematy 12.05.06, 10:12
        trzecia jest piękna. elegancka, przy tym stonowana. delikatna. i te cudne
        wąziutkie ramiączka. zdecydowanie stawiam na tą.
        nie będziesz w niej wyglądała sztucznie (a tak wg mnie niestety wygląda 80%
        panien młodych w tych wielkich, puchatych kieckach z długaśnymi trenami).

aczkolwiek zauważam, że większość tego forum to księżniczki jakoweś, skoro
        sypiają w koronkach...wink
    • nie.migotka Re: która?..rozpoczełam dylematy 11.05.06, 10:11
      Druga - ładna, delikatna, choć rękawki komletnie nie w moim stylu.
      Pierwsza i trzecia jak koszulki nocne.

pozdr.
    • agatha111 Re: która?..rozpoczełam dylematy 11.05.06, 10:17
      Zdecydowanie trzecia - najładniejsza!!!
    • kotka81 Re: która?..rozpoczełam dylematy 11.05.06, 10:28
      jak dla mnie to druga jest elegancka i nic bym w niej nie zmieniala bo rekawki
      mozesz sciagnac na sali a tren jest uroczy i dodaje klasy i ladnie wyglada na
      zdjeciach
      • patik1978 Re: która?..rozpoczełam dylematy 11.05.06, 10:32
        ślicznie dziękuję, nawet nie wiecie, jak mi to pomaga. Mam nadziję, że w sobotę
        mamusia i siostra tak mnie zmobilizują i dokonam w końcu tego zakupu. Bo to juz
        tylko cztery miesiace...
        Dziękuję i poproszę o kolejne opinie
        • maya28 Re: która?..rozpoczełam dylematy 11.05.06, 11:00
          Z tych 3 najbardziej mi sie podoba druga.
          • magatka1979 Re: która?..rozpoczełam dylematy 11.05.06, 12:08
            Hej patik, nie jesteś przypadkiem z Płocka. Ja przymierzałam tę 3 - fajna i mi
            najbardziej sie podoba.
            pozdrawiam
            • patik1978 Re: która?..rozpoczełam dylematy 11.05.06, 16:12
              a owszem...jestem z Płocka. Ty już wybrałaś?...i kiedy uroczystość?
              • gosia827 Re: która?..rozpoczełam dylematy 11.05.06, 17:42
                jak dla mnie numer trzy!!!
                • hinduska Re: która?..rozpoczełam dylematy 11.05.06, 21:11
                  Ja bym wybrała nr 3!!! Jest sliczna i skromna. Sama tez mam takasmile))) bardzo
                  podobnasmile Pozdrawiam.
                  • martabg Druga, n/t 11.05.06, 21:24
                    • czarna_waw Re: Druga, n/t 11.05.06, 21:31
                      Druga podoba mi sie najbardziej
                      • szara82 Re: Druga, n/t 11.05.06, 21:45
                        Druga, ale ja mam hopla na punkcie koronkowych rękawówwink
                        • magatka1979 Re: Druga, n/t 12.05.06, 06:18
                          Hej smile Ja wybrałam Demetrios 850 w kolorze kremowym, w sklepie na ul.
                          Kolegialnej. Sukienka na zdjęciu w internecie wygląda mało
                          atrakcyjnie,rzynajmniej dla mnie, ale kiedy ją założyłam - okazało się, że to
                          właśnie ta. Ja mam rozmiar 34/36 i jestem niska, nie mogę mieć zbyt szerokiej,
                          a ta ma fason wysmuklający (podobny do tej trzeciej z Twoich prpozycji), z
                          długachnym trenem. Polecam.
                          A do ślubu już tylko 32 dni (15 czerwca).
                          Pozdrawiam i życzę ślicznego dnia
                          • patik1978 Re: Druga, n/t 12.05.06, 08:18
                            Witaj, suknia rzeczywiście też mało zauważalna...trzeba się przyjrzeć -
                            szcególnie dołowi, który jest prześliczny, na pewno cudnie sie będziesz
                            prezentować. W sobotę ruszam na - mam nadzieję ostateczny wybór - to może też
                            ją przymierzę - rozmiar ten sam, tyle, że ja jestem wysoka. Życzę Ci owocnych
                            przygotowań, chociaż pewnie już zakończone - ja mam jeszcze parwie 4 miesiące
                            (09.09).
                            Pozdrawiam
                            • magatka1979 Re: Druga, n/t 12.05.06, 08:27
                              Dzięki smile 4 miesiące - to już czas zamawiać. Ja zamawiałam w połowie lutego i
                              ostatnio Pani w sklepie powiedziała mi żebym sukienki spodziewała się
                              najwcześniej na początku czerwca. A co do przygotowań, to powiem szczerze, że
                              właśnie zaczyna sie najwiekszy mętlik - ale do przeżycia, nawet przyjemnie
                              jest smile
                              Pozdrawiam
                              • joan121 Do Patki 1978 12.05.06, 10:39
                                Patki, a miałeś je wszystkie na sobie? Wiesz, ja miałam podobne typy dopóki ich
                                nie założyłam. Koniec końcó padło na coś zupełnie innegosmile
                                • patik1978 Re: Do Patki 1978 12.05.06, 15:27
                                  miałam dwie pierwsze, trzecia bardzo podobną...i faktem jest że przymierzałam
                                  jedną "księżniczkową" suknię...czuję się w niej fatalnie i na moją obiektywną
                                  ocenę nie wyglądam zbyt ciekawiesmile...ale zobaczymy co powie mama. A mogę
                                  wiedzieć jak dalece Twój wybór odbiegł od Twoich typów?
    • bela8008 Re: która?..rozpoczełam dylematy 12.05.06, 19:52
      Druga jest CUDOWNA!
      • magga5 Re: która?..rozpoczełam dylematy 12.05.06, 19:54
        Mnie sie 3cia najbardziej podoba
        • a.bc Re: która?..rozpoczełam dylematy 12.05.06, 20:54
          Jestem oczarowana 2 kreacją- ma cos w sobie
          A jaką ty wybrałaś?
          • patik1978 Re: która?..rozpoczełam dylematy 13.05.06, 17:52
            wybrałam tę trzecią...tzn, niedokładnie taką, bo tej właściwej nie mam zdjęcia.
            Chcę być pewna swojego wyboru, ale jaoś tak nie mogę się jeszcze z tym oswoić.
            Nieważne, bo dla narzeczonego i tak jestem najcudniejsza...pozdrawiam, dziękuję
            za wszystkie opinie i pomoc. Biore się za przygotowanie zaproszeńsmile
    • ewik_75 Re: która?..rozpoczełam dylematy 14.05.06, 12:09
      tylko trzecia.
      ma klase, czego nie mozna powiedziec o pozostałych
      • agnsoc5 Delfina 14.05.06, 19:21
        ja sama mam Delfinę, wiec moja opina nie jest obiektywnasmile)) Ale trzecia
        sukienka tez mi sie bardzo podoba. Trudno doradzac na odległość, musisz wybrac
        to co do Ciebie pasuje i w czym sie dobrze czujesz. U mnie o wyborze Delfiny
        zadecydowało to, ze jest skromna i bardzo elegancka zarazem. Zdjecie kompletnie
        nie oddaje piekna tej sukni. Koronka musi byc ciemna bo inaczej nie byłoby jej
        widac na jasnym tle . Z zalet praktycznych: delfina jest lekka, nie zakładasz
        halki pod spód wiec czujesz sie naturalnie, ja w tej sukni czuje sie bardzo
        kobieco. Cokolwiek wybierzesz, bedziesz piekna w tym dniu!!
    • auwmen Re: która?..rozpoczełam dylematy 15.05.06, 00:23
      mam totalnie odmienny gust ale 3-cia czad, dodatkowo przemawia za nią fakt ze z
      tej kolekcji sukien moja przyjaciółka je przymierzała i w bardzo podobnej (mają
      doskonałe materiały i cięcie) wyglądala jak gwiazda filmowa , aż jej na kaucję
      pożyczyłam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka