bumcyk5 14.05.06, 15:26 ... tzn, nie tak całkiem, ale trochę tak. Jakieś 70% tematow mogloby w ogole nie byc. Takie bicie piany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kami315 Proponuję przejść na inne 14.05.06, 15:28 Jest tyle różnych do wyboru, że na pewno znajdzie się jakieś z proporcją odwrotną... Odpowiedz Link Zgłoś
agniesja2 Re: Glupie jest to forum... 14.05.06, 15:52 no i trafił/a się nam krytykant/ka.tak jak już pisałam-pewnie zły dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
caysee Re: Glupie jest to forum... 14.05.06, 16:04 Twoj temat wlasnie do takich, ktorych mogloby nie byc nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
bumcyk5 Re: Glupie jest to forum... 14.05.06, 16:07 caysee napisała: > Twoj temat wlasnie do takich, ktorych mogloby nie byc nalezy. > Ale musisz przyznać, że są jeszcze głupsze ) Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Wcale nie glupie jest to forum... 14.05.06, 18:08 To jest forum tematyczne ukierunkowane dla zainteresowanych lub życzliwych A jakie tematy ty byś proponowała? Odpowiedz Link Zgłoś
szelma81 do bumcyk5 14.05.06, 18:09 tak jak zgadzam sie z toba w kwestii arki noego tak w tym wypadku nie bo duzo mi dalo przegladanie tego forum a i dzielenie sie wlasnymi spostrzezeniami jest mile Odpowiedz Link Zgłoś
panna-niemloda Re: Glupie jest to forum... 15.05.06, 12:11 Dla jednych pewne tematy sa wazne a te same dla innych osób błahe lub głupie. Kazda z nas ma jakis problem,dylemat i ma prawo zabrac głos.Po to jest własnie form aby zabrac głos wtedy kiedy odczuwamy taka potrzebe.Mnie tez niektóre watki smiesza lub draznia czasami Odpowiedz Link Zgłoś
agawi82 Re: Glupie jest to forum... 15.05.06, 16:39 A mnie sie bardzo podoba)) Jestem tu od niedawna, ale uważam ze jest naprawde świetne. Czytam tylko te tematy które mnie interesują, a czasem i te które mniej, bo ciekawią mnie poglądy innych na rożne tematy. Nie rozumiem co Ci sie tu nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
dominimka Re: Glupie jest to forum... 15.05.06, 21:44 a nawet nie wiesz jak tu lubia ludzi gnoić. ze zwyklej wypowiedzi zrobia z ciebie ignoranta, fatalna przyszla zone dla narzeczonego, i zdecydowanie niemile widzianego goscia na weselu. ludzie lubia krytykowac. ale tak na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
kami315 Raczej mówią to co myślą 15.05.06, 21:51 Choć przyznaję - czasem bywa gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
dominimka Re: Glupie jest to forum... 15.05.06, 21:52 no tak gorąco, że ja sie wole nie pojawiać, bo normalnie zaraz zwątpie ze jestem normalna i nadal odpowiednia na zone Odpowiedz Link Zgłoś
kami315 Re: Glupie jest to forum... 15.05.06, 21:59 Musiałaś poruszyć jakąś czułą strunę A swoją drogą mnie się dostało parę razy na wątkach "katolickich". Ale się za bardzo nie przejmuję, bo ja dotąd baaaardzo skorzystałam z rad innych. No i zdążyłam się przywiązać! Odpowiedz Link Zgłoś
bumcyk5 Re: Glupie jest to forum... 15.05.06, 22:28 CHodzi mi po prostu o to, że niektore pytania są tak niesamowicie infantylne, że aż sie w głowie nie miesci, że ktoś może je zadać... np. - Jaki fajny tekst na obrączce - jaka piosenka - jak się mam ubrać - czy zaprosić byłego/byłą i wiele wiele innych ) itd. na wiekszosc tych pytań odpowiedz znalezc mozna: a. rozmawiając z druga połówką !!!! b. w googlach ))) Odpowiedz Link Zgłoś
chosia Re: Glupie jest to forum... 15.05.06, 22:43 nie marudz. bez takich pytan forum straciloby caly urok. Odpowiedz Link Zgłoś