filar_zf 30.05.06, 10:01 CZeść Dziewczynki, wpadłam tutaj na chwilę, a tutaj cisza, co się dzieje ? W każdym razie miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filar_zf Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 10:08 W każdym razie wczoraj pojechałam z mamą do naszej sali. Jestem spokojna, bo jej też się podobało, kazała mi natychmiast podpisać umowę . Nie podpisze bez Olka, bo będzie, ze robię za jego plecami. Tato miał jechać z nami i porobić zdjęcia, chociaż one i tak nie oddadzą atmosfery, ale niestety zmógł go straszny ból głowy. Ale jeszcze go wyciągnę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 10:33 Cześć Kobietki Pogoda do kitu, moje Kochanie dziś był na rozmowie w sprawie pracy w Wawie napisał mi że poszło ok, jeszcze psychotesty w sobote i może może jeszcze w lipcu będzie już ze mną (heh odpada opcja weekendowego małżeństwa) Zuzia cieszę się że wszystko dobrze się układa nie było co się martwić a obiekt jest super zresztą to już pisałam wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
beti217 Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 10:10 Ja tez wpadlam na chwile,sprawdzam pogode an necie na sobote ale na kazdym portalu pisza inaczej-Chyba bedzie padałow mój wielki dzień - Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_banach Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 10:47 Witam Was wszystkie. Zuzia, dziekuje za Dekalog, super jest! Zostalo nam 3 miesiace do slubu i ja zamiast cieszyc sie z tego ze to juz niedlugo i spokojnie sobie wszystko planowac walcze z tesciowa...Rzucila sie do nas ze wypatrzylismy super fraczek dla JEJ SYNA (ona to zawsze podkresla) i on jest niestety tylko do wynajecia (to hire to niezupelnie do wynajecia, jest na troche innych zasadach, wlasciwie to szyja calkiem nowy i tylko trzeba go potem zwrocic)a ona oczywiscie ludziom pozniej w oczy nie spojrzy ze JEJ SYN byl w pozyczonym fraku. beznadzieja... Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 10:54 Kasiu, nie ma za co, a co do teściowej to sami wybierzcie dla TWOJEGO MĘŻA ubranie, alebo jak tesciowa sie uprze to wytłumaczem spokojnie teściowej na czym to polega. Może zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_banach Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 11:01 no wlasnie nie rozumie, dwa dni tlumaczenia i nic... Jakos bedzie, musze chyba przestac sie przejmowac i zajac sie planowaniem slubu i wesela w koncu Zamowilam dzis pokaz sztucznych ogni! nie sadzilam ze znajde kogos do zrobienia pokazu w centrum miasta a tu prosze, udalo sie. Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 10:48 Cześć Kasiu, Beti, u nas pogoda (dolny śląsk) też paskudna pogoda, nie pada, ale jest zimno i wieje. Raz mi zimno raz gorąco, właśnie dogrzewam się czerwonym barszczem z torebki Cieszę się Kaiu, ze dobrze mu poszło, będę trzymałą kciuki. Beti, nie zamartwiaj się tym. Przecież nie pogoda jest najważniejsza, atmosfera będzie gorąca Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 10:50 Beti, a moze będzie niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 10:59 A mi tak zimno było że wyskoczyłam do sklepu obok kupiłam sobie podkoszulkę) Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 12:01 Ja niestety pośród pól i łąk... żadych sklepów A co do teściowej to faktycznie zajmij się tym co najważniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 12:36 Hje, dziś mało czasu mamy i jeszcze awarie prądu, wiec byla m odcięta od świat awielkiego Miłego wszystkim. POgada jaka będzia, taka będzie, ale prognozy na sobote juz lesze Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 13:25 Czesc Dziewczyny, co tam u was? Zuzia co to za sala? Inga jak wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś
filar_zf Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 13:29 Cześć Marlenko, wszystko opisze Ci dzisiaj w wieczornym @. Dzisiaj siedze dłużej w pracy, więc wrócę do domku ugotuje i siądę do komputerka Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 13:30 Marlenka!!!! Lepiej powiedz co u CIbie!!!! Się tak dawno nie odzywałłaśz Ale miło CIe widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 13:44 Zuziu napisz maila przeczytam i odpisze,z reszta mam do odpisania zaleglego maila Ingus u mnie "stara bieda"-ostatnio ciagle pracowalam,ale teraz sobie troszeczke odpuszczam,dzis tylko ide na wieczor do pracy i to tylko na cztery godziny.Napisz mi jak sie czujesz pare dni przed tym wielkim dniem?Wszystko juz dopiete na ostatni guzik? Odpowiedz Link Zgłoś