Dodaj do ulubionych

Pogadajmy-30.05.06

30.05.06, 10:01
CZeść Dziewczynki,

wpadłam tutaj na chwilę, a tutaj cisza, co się dzieje ? smile

W każdym razie miłego dnia smile
Obserwuj wątek
    • filar_zf Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 10:08
      W każdym razie wczoraj pojechałam z mamą do naszej sali. Jestem spokojna, bo
      jej też się podobało, kazała mi natychmiast podpisać umowę smile. Nie podpisze bez
      Olka, bo będzie, ze robię za jego plecami. Tato miał jechać z nami i porobić
      zdjęcia, chociaż one i tak nie oddadzą atmosfery, ale niestety zmógł go
      straszny ból głowy. Ale jeszcze go wyciągnę.
      • kasiababik Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 10:33
        Cześć Kobietki

Pogoda do kitu, moje Kochanie dziś był na rozmowie w sprawie pracy w Wawie
        napisał mi że poszło ok, jeszcze psychotesty w sobote i może może jeszcze w
        lipcu będzie już ze mnąsmile (heh odpada opcja weekendowego małżeństwabig_grin)
        Zuzia cieszę się że wszystko dobrze się układasmile nie było co się martwić a
        obiekt jest super zresztą to już pisałam wczorajsmile
    • beti217 Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 10:10
      Ja tez wpadlam na chwiletongue_out,sprawdzam pogode an necie na sobote ale na kazdym
      portalu pisza inaczej-sadChyba bedzie padałow mój wielki dzień -crying
      • katarzyna_banach Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 10:47
        Witam Was wszystkie.
        Zuzia, dziekuje za Dekalog, super jest!
        Zostalo nam 3 miesiace do slubu i ja zamiast cieszyc sie z tego ze to juz
        niedlugo i spokojnie sobie wszystko planowac walcze z tesciowa...Rzucila sie do
        nas ze wypatrzylismy super fraczek dla JEJ SYNA (ona to zawsze podkresla) i on
        jest niestety tylko do wynajecia (to hire to niezupelnie do wynajecia, jest na
        troche innych zasadach, wlasciwie to szyja calkiem nowy i tylko trzeba go potem
        zwrocic)a ona oczywiscie ludziom pozniej w oczy nie spojrzy ze JEJ SYN byl w
        pozyczonym fraku. beznadzieja...
        • filar_zf Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 10:54
          Kasiu,
          nie ma za co, a co do teściowej to sami wybierzcie dla TWOJEGO MĘŻA ubranie,
          alebo jak tesciowa sie uprze to wytłumaczem spokojnie teściowej na czym to
          polega. Może zrozumie wink
          • katarzyna_banach Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 11:01
            no wlasnie nie rozumie, dwa dni tlumaczenia i nic...
            Jakos bedzie, musze chyba przestac sie przejmowac i zajac sie planowaniem slubu
            i wesela w koncu wink
            Zamowilam dzis pokaz sztucznych ogni! nie sadzilam ze znajde kogos do zrobienia
            pokazu w centrum miasta a tu prosze, udalo sie.
      • filar_zf Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 10:48
        Cześć Kasiu, Beti,
        u nas pogoda (dolny śląsk) też paskudna pogoda, nie pada, ale jest zimno i
        wieje. Raz mi zimno raz gorąco, właśnie dogrzewam się czerwonym barszczem z
        torebki smile Cieszę się Kaiu, ze dobrze mu poszło, będę trzymałą kciuki.

Beti, nie zamartwiaj się tym. Przecież nie pogoda jest najważniejsza, atmosfera
        będzie gorąca wink
        • filar_zf Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 10:50
          Beti,
          a moze będzie niespodzianka smile
        • kasiababik Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 10:59
          A mi tak zimno było że wyskoczyłam do sklepu obok kupiłam sobie podkoszulkęsmile)
          • filar_zf Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 12:01
            Ja niestety pośród pól i łąk... smile żadych sklepów sad
            A co do teściowej to faktycznie zajmij się tym co najważniejsze!
            • inga34 Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 12:36
              Hje, dziś mało czasu mamy i jeszcze awarie prądu, wiec byla m odcięta od świat
              awielkiegosmile Miłego wszystkim. POgada jaka będzia, taka będzie, ale prognozy na
              sobote juz leszesmile
              • marlena.k1 Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 13:25
                Czesc Dziewczyny,
                co tam u was?
                Zuzia co to za sala?
                Inga jak wrazenia?
                • filar_zf Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 13:29
                  Cześć Marlenko,

wszystko opisze Ci dzisiaj w wieczornym @. Dzisiaj siedze dłużej w pracy, więc
                  wrócę do domku ugotuje i siądę do komputerka smile
                • inga34 Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 13:30
                  Marlenka!!!!
                  Lepiej powiedz co u CIbie!!!!
                  Się tak dawno nie odzywałłaśzsmile Ale miło CIe widziećsmile
                  • marlena.k1 Re: Pogadajmy-30.05.06 30.05.06, 13:44
                    Zuziu napisz maila przeczytam i odpisze,z reszta mam do odpisania zaleglego
                    mailasmile
                    Ingus u mnie "stara bieda"-ostatnio ciagle pracowalam,ale teraz sobie
                    troszeczke odpuszczam,dzis tylko ide na wieczor do pracy i to tylko na cztery
                    godziny.Napisz mi jak sie czujesz pare dni przed tym wielkim dniem?Wszystko juz
                    dopiete na ostatni guzik?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka