melani2 30.05.06, 19:27 mam pytanie o obraczki. kiedy kupujecie? ile wcześniej zamawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: złote krążki 30.05.06, 19:29 Ja kupiłam na 5 m-cy przed ślubem. Miałam ulotkę z targów w Red Rubin. Odpowiedz Link Zgłoś
maya28 Re: złote krążki 30.05.06, 19:30 Czesc Melani, jak tylko uda nam sie znaleźc wolne popołudnie i przekonać mojego M. na spędzenie go na zakupach.. a tak poważnie, to mam nadzieje, ze w czerwcu to załatwimy, ( czyli 2 miesiące wcześniej)bo ostatnio miałam koszmar, ze nie wyrobiliśmy sie z kupnem obrączek.. Odpowiedz Link Zgłoś
melani2 Do Maya 30.05.06, 19:35 Maya ja już zyję chyba chwilami w lekkim stersie. formalnosci nie sa załatwione, goście nie sa zaproszenie, obrączek nie zamówiłismy...uuuuuu aż strach pomyslec. a czy twoja sukienka juz doszła? kiedy masz przymiarkę, u mnie milczą. 14 czerwca mam wizytę u wizazystki, znalzałam chyba dobrą-maluje dobrymi kosmetykami i w ogóle rzeczowa babka. podjedzie do mnie w dniu sluby. pozdrawiam . a jak u cibie? napisze na gazetowego w wolnej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
panda74 Re: Do Maya 31.05.06, 08:57 Radzę nie zwlekać, gdyż zawsze może się zdarzyć niemiła niespodzianka - jak u nas. Zamówiliśmy obrączki (niemal w ostatniej chwili), a jak pojechaliśmy je odebrać to się okazało, że pomylili wzór i zrobili inne! I tak na tydzień przed ślubem, cała w nerwach czekałam, aż zrobią je na nowo. Jednym słowem - ze 2-3 miesiące wcześniej to minimum Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Do Maya 31.05.06, 08:59 obrączki odbieramy 14 czerwca a ślub 26 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_1 Re: złote krążki 31.05.06, 09:08 ślub w lipcu, obrączki kupilismy w marcu Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: złote krążki 31.05.06, 11:07 ślub w lipcu na początku maja T. kupił obrączki Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: złote krążki 31.05.06, 11:43 my braliśmy ślub we wrześniu, obrączki kupiliśmy w maju, ale szukaliśmy ich chyba ze 2 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś