aiwon 04.06.06, 21:01 informuje ze zamiescilam fotki bo widze ze sie pojawily watpliwosci )))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aiwon Dwie fotki ;) 04.06.06, 21:37 img446.imageshack.us/img446/5043/dsc0341kopia8rt.jpg img385.imageshack.us/img385/5866/przedsala9ur.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: OD AIWON 04.06.06, 23:05 aiwon mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie o garnitur, juz o niego pytałam, bylismy dzis w Vistuli w Silesi w Katowicach i nie mieli juz tego modelu, czy ten Twojego męża jest z tegorocznej kolekcji?? Pisałąś ze jestescie z Tychów,możesz napisać gdzie go kupiliscie? Mam troche podobną sukienkę do Twojej( też z Cymbeline, i z tego co wiem to ma tą sama koronka na gorsecie co na Racine) i ten garnitur by pasował. Znależliśmy też b. fajny w RC ale był ciemno granatowy w jaśniutkie prążki, i kurcze ja nie wiem czy by pasował do tej mojej sukni... jak myslisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: OD AIWON 04.06.06, 23:08 tam wlasnie byl kupowany w Silesi w Katowicach!!!! to byl tegoroczny model!!!!! hm a linka masz musze zobaczyc ten granatowy w prazki no i jaki masz kolor sukienki! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: OD AIWON 05.06.06, 09:07 no widzisz pan w Vistuli wogóle nie kojarzył tego garnituru, nawet wydrukowałam zdjecie zeby mu pokazać, i tak ptarzył i powiedział ze nie wie co to za garnitur i że oni go na pewno nie mają!Jedyny garnitur z dodatkiem jedwabiu pokazał nam taki ciemny, ale nie był zabyt fajny Tamtego z Royala nie mam zdjęcia niestyty, szukałam na stronie ale nie maja wogóle zdjeć. Kolor mojej sukienki to ecri, i jeśli Twoja też byłą ecri to jest tak, jak pisałm identyczny kolor i ta sama koronka a to zdjęcie mojej sukni img68.imageshack.us/img68/4500/sukienkam4sf.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: OD AIWON 05.06.06, 15:51 Dziękuje aiwon) a jak myslisz o tym garniturze, kurcze szkoda ze nie wzielismy wczoraj aparatu i nie cyknełąm paru zdjęć... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: OD AIWON 05.06.06, 15:59 no tak... zawsze uważałąm ze sukni ecri najbardziej pasuje garnitur brązowy, niestety mójemu narzeczonemu nie jest za dobrzew tym kolorze (wyszło wczoraj podczas mierzenia.... i tu mam problem bo ten który mierzylismy był super tylko ze bardzo cimny granat i nie mam pojęcia czy bedzie pasować... ah chyba podjedziemy tam jescze raz i zrobimy pare fotek... mam tylko nadzieje ze w sklepie sie zgodzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: OD AIWON 05.06.06, 16:05 zieleń mówisz??? jakos nie widze mojego Artka w zielonym.... ah myślelismy ze z garniturem bedzie njmniejszy problem a tu masz.... Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: OD AIWON 05.06.06, 16:07 garnituru dla mojego meza szukalismy ponad 1,5 m-ca kiedy ja zdecydowalam sie juz po 2 tydodniach!!!!!!!!!! uwazam osobiscie ze trudniej ubrac pana wbrew pozorom Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: OD AIWON 05.06.06, 16:11 niestety musze to tez stwierdzić.... ja też zdecydowałam się barzo szybko bo w sumie to była druga suknia którą mierzyła. Jak pomysle o tym garniturze, kamizelce, muszniku to mi się gorąco robi.... Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: OD AIWON 05.06.06, 16:13 dasz rade cos wymyslisz zycze owocnych poszukiwan!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: OD AIWON 05.06.06, 16:15 no na pewno... muszę dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annanaba Re: OD AIWON 05.06.06, 15:43 to chyba nazwa ch? jeśli się nie mylę, a jaka marka garnituru? Odpowiedz Link Zgłoś