gruba_lola 06.07.06, 11:40 Słyszalam że młody na weselu nie powinien ściągać marynarki przez cała noc bo wygląda jak zwykły gość i nie wypada.Jak to bylo z Waszymi facetami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boulinka82 Re: Marynarka młodego 06.07.06, 11:43 Mój G juz mi zapowiedział ze nie zdejmie, wiemy ze bedzie gorąco dlatego kupujemy mu 2 lub 3 koszule na zmianę) Odpowiedz Link Zgłoś
epox123 Re: Marynarka młodego 06.07.06, 11:47 ostatnio jak bawiłam się na weselu to "młody" był nie tylko bez marynarki,ale i bez koszuli i paru jego kolegów też,a zabawa była świetna Odpowiedz Link Zgłoś
sisi242 Re: Marynarka młodego 06.07.06, 11:52 Mój też nie zdejmie.Narzeczony przywiązuje do takich rzeczy ogromną wagę. Stara się nie paradować w samej kamizelce lub koszuli na weselach przyjaciół, to co dopiero na własnymOczywiście każdy robi jak uważa Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Marynarka młodego 06.07.06, 11:54 Mój małżonek nie zdjął marynarki przez całą noc widziałam ze było mu gorąco ale wytrwale przetańczył całą noc w marynarce Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: Marynarka młodego 06.07.06, 11:58 To nie chodzi o to, ze jak zdejmie marynarke to wyglada jak zwykly gosc. Sa pewne zasady, ktorych elegancki mezczyzna przestrzega jak niepokazywanie golej nogi, zdejmowanie marynarki czy zakladanie koszuli z krotkim rekawem. Nie wazne czy jest gosciem czy mlodym. Odpowiedz Link Zgłoś