pusaczek 31.07.06, 13:58 a my, odwrotnie od większości bierzemy ślub i organizujemy wesele w drugi dzień Świąt Bożego Narodzenia. Czy któraś z Was miała z takimi świąteczno- zimowymi weselami do czynienia? Mam nadzieję, że nie jestm jednak wyjątkiem) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashton Re: 26.12. 31.07.06, 14:00 W święta brali ślub moi przyszli Teściowie. Podobno udało się wspaniale - chociaż po takim czasie złe wspomnienia mogły się zatrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: 26.12. 31.07.06, 14:03 Kilka lat temu miała 26 grudnia moja przyjaciółka. Kościół święteczny, goście świątecznie ubrani, spadł fajny śnieżek. Jedyny minus - nie każdy mógł wziąć urlop na 27 grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
pusaczek Re: 26.12. 31.07.06, 15:13 to tak, na początku też się tego urlopu obawialiśmy. Ale teraz już nam przeszło, wydaje mi się, że jednak w naszym towarzystwie i wsród naszych gości uropy powinny być ) Przynajmniej taką mamy nadzieję, bo zaproszenia mamy zamiar wysłać w tym tygodniu jeszcze, więc się dowiemy kto będzie. Też liczę na śnieżek, a nastrój Świąt jest super!! Odpadają jednak zdjęcia w plenerze i baaardzo długa suknia, żeby nie zgarniać całego sniegu z ulicy ) Odpowiedz Link Zgłoś