kinnga1 03.08.06, 21:31 Już ktoś pytał ale nie uzyskał odpowiedzi. Jedna z dziewczyn pisała że miała na torcie weselnym Shreka i Fione ,bardzo proszę o informacje gdzie mozna cos takiego kupić . Pomysł wydał się genialny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_kaczusia Re: Shrek i Fiona 03.08.06, 22:45 nie wiem czy bym sobie postawila Fione, no chyba, ze w tej piekniejszej wersji Ale powiem Wam, ze u mnie w sklepie na osiedlu jest jedna taka ekspedientka, ktora wyglada doslownie jak Fiona w wersji - ogr Jest przesympatyczna i nie jest zielona, ale mowie Wam wypisz wymaluj Fiona! Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: Shrek i Fiona 04.08.06, 12:43 jeśłi nie muszą to byc figurki "zjadliwe" to sądze ze po prostu w większości skelpów z zabawkami znajdziesz figurki z bajek - w tym Shreka i Fionę. nawet w Marketach popatrz. sądze ze znajdziesz czego szukasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
manti75 Re: Shrek i Fiona 05.08.06, 12:21 hej nie wiem czy chodzi ci o mnie ale ja mialam shreka i fione ..i fiona byla w tej "gorszej " wersji )) dlugo szukalam w sklepach , cukierniach itd ale nie znalazlam ,dopiero jak zamawialam tort to sie okazalo ze bez problemu zrobia mi w tej wlasnie cukierni w zorach. polecam , kupa smiechu , a pomysl podobal sie weselnikom , zauwazylam ze bardzo duzo osob robilo sobie nawet zdjecia tortu ))) a my jak te sierotki stalismy z boku ))) figurki nei byly piekne ale wesole troche luzu , dystansu i poczucia humoru... ponizej zdjecie img99.imageshack.us/my.php?image=p6161442pq0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
resetka Re: Shrek i Fiona 06.08.06, 14:08 super pomysł jesli mozesz to podajanamiary na tę cukiernię dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
manti75 Re: Shrek i Fiona 06.08.06, 16:08 cukiernia "adam" badz "u adama" zory ,centrum, przy rynku , niestety nie pamietam ulicy. z tego co wiem to zrobia "wszystko" z masy cukrowej )) Odpowiedz Link Zgłoś