sierpniowa_julka 06.08.06, 16:40 Kiedy przypada główny okres wyprzedaży w salonach ślubnych - październik, listopad? Czy wyprzedaże dotyczą tylko sukienek znajdujących się w salonach, czyli modeli pokazowych? Podzielcie się swoimi doświadczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esmeralda_pl Re: suknie ślubne - wyprzedaże 06.08.06, 18:49 tak - wyprzedają tylko to, co jest w salonie - nie opłacałoby im się szyć po niższtych cenach, a chodzi o to, żeby zrobić miejsce w salonach na nowe suknie Odpowiedz Link Zgłoś
elikg Re: suknie ślubne - wyprzedaże 06.08.06, 18:52 Wypżedaże zaczęły sie już w kolekcjach markowych- ceny niższe w zależności od firmy o 20-40 %.Dotyczą one modeli tych co były do mierzenia w salonach, a które nie "przechodzą " do kolekcji 2007.Ale to nie jet tak ,że nie będzie juz taniej- około grudnia pojawi się przedsprzedaż .... Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanka1 Re: suknie ślubne - wyprzedaże 07.08.06, 14:13 elikg, w grudniu będzie przedsprzedaż kolekcji 2007? Jak to wychodzi cenowo mniej wiecej? pozdr. B Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: suknie ślubne - wyprzedaże 07.08.06, 14:15 dołączam się do pytania Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: suknie ślubne - wyprzedaże 07.08.06, 14:19 I ja tez sie dolaczam do pytania Odpowiedz Link Zgłoś
uttaa Re: suknie ślubne - wyprzedaże 07.08.06, 14:54 Ja kupiłam swoją suknię na wyprzedaży w Madonnie i wcale to nie była ta, którą mierzyłam w salonie tylko całkiem nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka do uttaa 07.08.06, 15:22 hej uttaa, możesz napisać coś więcej - kiedy kupowałaś sukienkę, czy promocją objęte były określone modele z kolekcji, czy może cała kolekcj itp. Odpowiedz Link Zgłoś
smiled2 Re: suknie ślubne - wyprzedaże 07.08.06, 15:28 ja też juz widzialm obniżkiw w sklepach firmowych..wyprzedaż sukien, które są na stanie salonów!! Odpowiedz Link Zgłoś