Dodaj do ulubionych

Nikt nie doradza :(

10.08.06, 11:55
Byłam z moim narzeczonym w paru salonach z garniturami ,,,
Nikt nam nie doradza, nikt się chyba nie zna.
Znacie może jakieś salony w Warszawie które możecie polecić? Myślałam że
ludzie tam pracujący znają się na tym a jednak nie całkiem. Sama nie dam rady
chyba wybrać mu ubranka smile nie wiem jak skomponować koszule,krawat by fajnie
to wyglądało. CZy znacie salony w których ktoś się nami "zaopiekuje"? i
doradzi?
Proszę o radę i namiary bo jestem niepocieszona...
Obserwuj wątek
    • pati_m Re: Nikt nie doradza :( 10.08.06, 11:59
      Ja mogę polecić. Wspominałam już na forum o tym salonie - salon "Ona i On"
      czy "Tylko Ona" (jakoś wciąż nie mogę dojść do tego, jak oni się właściwie
      nazywają wink) na ulicy Nowolipie 22a w Warszawie. Nami się zaopiekowano
      perfekcyjnie - pani zmodyfikowała to, co nam się wcześniej podobało tak, żeby
      narzeczony dobrze w tym wyglądał, wszystko podobierała. Byliśmy bardzo
      zadowoleni smile Pozdrawiam cieplutko!
      • anabia Re: Nikt nie doradza :( 10.08.06, 12:06
        bardzo dziękuję smile poprostu każdy daje jakiś garnitur do przymiarki i na każdy
        mówi że pięknie wygląda, nikt nam nie doradza jaka koszulę jak fajnie można coś
        dobrać by wyglądało bardzo ciekawie...
        pozdrawiam
        • pati_m Re: Nikt nie doradza :( 10.08.06, 12:14
          To tam Wam raczej nie będą tak gadać - nam się bardzo podobał surdut angielski
          i przyszliśmy z zamiarem kupna takowego. Niestety, mój Ukochany do najwyższych
          nie należy i w tym surducie, jak zauważyła obsługująca nas pani, wyglądał -
          łagodnie mówiąc - niekorzystnie wink Ale pani pokombinowała i Narzeczony ma
          marynarkę w stylu surdutu angielskiego (róniącą się tylko tym, że jest
          zakończona krótko, a nie tym jęzorem jak surdut), wszystkie dodatki podobierane
          perfekcyjnie i zakochałam się w nim po raz drugi jak go w tym zobaczyłam! A
          byliśmy na 100% zdecydowani na klasyczny surdut wink))
    • ashton Re: Nikt nie doradza :( 10.08.06, 12:06
      www.roland-moda.pl/
      Polecone przez Forumki wink
      Ulica Modlińska albo Raszyn - my byliśmy w Raszynie, na Modlińskiej ponoć
      większy wybór. Ceny bardzo przystępne, obsługa potrafi doradzić, nie wciskając
      nic na siłę.
      • anabia do ashton 10.08.06, 12:09
        wiesz co byliśmy tam i jakoś nie bardzo wiedzieli co można dobrać by fajnie
        wyglądało. a garnitury były, tylko że oni nie doradzili w czym mój narzeczony
        wygląda najlepiej. ale bardzo Ci dziękuję za informacje smile
        • ashton Re: do ashton 10.08.06, 12:12
          Ha, najwidoczniej szczęście miałam ogromiaste (chociaż w tej jednej kwestii
          okołoślubnej... reszta to piękne tragedie). Narzeczony nienawidzi garniturów i
          wybredny jest wielce - a udało się załatwić sprawę dosłownie w kilka minut,
          łącznie z dobraniem koszuli i musznika. Faktycznie inaczej mogło być gdybyśmy
          za bardzo przebierać zaczęli wink
    • twitti Re: Nikt nie doradza :( 10.08.06, 12:07
      Nam sie podobala obsluga w new men na nowolipki. Zwlaszcza taka czarna mloda
      pani. Byl tez taki mlody chlopak - on nam srednio przypadl do gustu, ale moze
      zmeczony byl.
      • anabia Re: Nikt nie doradza :( 10.08.06, 12:19
        a jeszcze jedno pytanko jaki kolor?
        jaśniejszy czy ciemny? za czym jesteście?
        bo mój facet chyba lepiej wygląda w jasnym ale ciemny jest bardz nadający sięsmile)
        chyba
        • twitti Re: Nikt nie doradza :( 10.08.06, 12:22
          moj narzeczony jest ciemno-blondynem z dosc ciemna karnacja. na poczatku
          zakladalismy kolor szary, bialy jakies takie kolory, a przynajmniej srebrne
          dodatki. jak przyszlo do przymierzania wybralismy w koncu ecri garnitur i
          ciemne brazowy dodatkismile wyglada bardzo ladniesmile jak hrabia lub bankierwink
        • ashton Re: Nikt nie doradza :( 10.08.06, 12:22
          Jeśli w ciemnym wygląda jakby się na własny pogrzeb szykował (tak jak mój
          Narzeczony) - niech będzie jasny!
        • pati_m Re: Nikt nie doradza :( 10.08.06, 12:26
          Mój Narzeczony jest jasnym blondynem, będzie ubrany na ciemnoszaro (taki
          stalowy kolor) z jasnoszarymi dodatkami (ja mam białą suknię - podobno to też
          ma znaczenie, jeśli chodzi o garnitur).
    • lanka_cathar Re: Nikt nie doradza :( 10.08.06, 14:07
      New Men na Nowolipiu. Zajęto się nami kompleksowo.
    • lanka_cathar Re: Nikt nie doradza :( 10.08.06, 14:09
      Kupiliśmy tak kremowy garnitur i dodatki. Mój mąż jest blondynem i w sumie
      zarówno w czerni, jak w jasnym wygląda dobrze, ale jakos ta czerń na ślub nam
      nie grała, a i do sukni nie pasowała.
    • kacha95 Re: Nikt nie doradza :( 10.08.06, 14:41
      ona i on na Nowolipiu - jest tam bardzo sypmatyczny Pan, kktóry zawsze służy
      pomocą i fantastycznie potrafi doradzić
    • spodnica_w_kratke a ja bardzo polecam Sunset Suits 11.08.06, 16:08
      na Świętokrzyskiej bodajze 20, niedaleko salonu sukien slubnych. RE WE LA CYJ
      NA obsluga, bylam zachwycona. Pani mila, kompetentna, cala soba sie angazowala
      w doradzanie dot. garnituru, koszuli, kamizelki, musznika itd. I pozostale
      panie z obslugi tez bez zarzutu. W cenie wszelkie zmainy i dopasowania.
      A wczesniej bylismy w Tylko Ona i trafilismy na taki zamet i niewielkie
      zainteresowanie sprzedawcow, ze nie wracalabym tam. Moze zle trafilismy, byla
      sobota i dziki tlum, ale tym niemniej mnie ten salon rozczarowal.
    • anabia Re: Nikt nie doradza :( 11.08.06, 16:19
      jeszcze raz dziękuję za Wasze propozycje.

ja naiwna myślałam że w takich salonach doradzą nam ciekawe zestawy,a oni
      każdemu to samo doradzają sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka