eve26 13.08.06, 20:55 Wiem, ze wiele z Was bierze slub w zakopanem i okolicach, moze bysmy sobie pomogly w wymianie informacji, zwlaszcza , czesc z nas jest z zupelnie innego regionu kraju, prosze o wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogrryzka Re: zakopane forum 14.08.06, 11:22 ja jestem za Mogę podzielić się doświadczeniem, ponieważ ślub mam już bardzo niedługo-26 sierpnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maya28 Re: zakopane forum 14.08.06, 14:05 jak przygotowania??? Udało się z noclegami? Odpowiedz Link Zgłoś
ogrryzka Re: zakopane forum 14.08.06, 14:36 Noclegi są zarezerwowane Brakuje jeszcze jednego, ale nasz gość jeszcze się nie określił i najwyżej sam sobie będzie szukał. Wszystko załatwiane jest przez telefon wobec tego ostatecznie dopiero na miejscu zobaczymy jak to wszystko wygląda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eve26 Re: zakopane forum 14.08.06, 16:36 ja jade na ten weekend szukac miejsca, mam juz kilka upatrzonych, a w jakim kosciele slub i wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
ogrryzka Re: zakopane forum 16.08.06, 09:39 Ślub na Bulwarach Słowackiego, a wesela nie ma. Jest tylko przyjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
eve26 Re: zakopane forum 16.08.06, 21:46 A gdzie robisz przyjecie?, ja szukam wciaz czegos na 30-40osob Odpowiedz Link Zgłoś
ogrryzka Re: zakopane forum 16.08.06, 22:11 W goralsko riwiera. To dość daleko od centrum. Na razie niewiele mogę powiedzieć o naszym lokalu. Okaże się na naszym przyjęciu. Na pewno warto zajrzeć do karczmy Młyniska czy jakoś tak. My się zastanawialiśmy nad nią, ale chodziło nam o to żeby karczma była od razu z noclegami. W góralsko tak jest, ale jak się potem okazało wszystko na nasz weekend pozajmowane więc i tak musieliśmy szukać gdzie indziej. Dziś jest ten dzień w którym naprawdę mam wszystkiego dość więc nie napiszę nic więcej żeby za bardzo nie obrzydzić Ci pomysłu robienia ślubu w Zakopanem. W chwili obecnej oboje tego pomysłu baaardzo żałujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
eve26 Re: zakopane forum 21.08.06, 19:24 Hmm a moze jednak napisz bo ja dopiero w tym tygodniu zdecyduje sie na 100%, najbardziej mnie martwi ze goscie bede mieli daleko Odpowiedz Link Zgłoś
ogrryzka Re: zakopane forum 22.08.06, 17:16 Eve 26, powinnaś mieć maila ode mnie na gazetowej poczcie. Pamiętaj, że ja za kilka dni mam ślub i jestem mocno zestresowana. Może za bardzo pesymistycznie do tego wszystkiego podchodzę. Problemy będą pojawiały się gdziekolwiek byś nie organizowała ślubu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ogrryzka Re: zakopane forum 22.08.06, 17:18 dopiero zobaczyłam, że przeczytałaś. No to jeszcze raz pozdrawiam i do napisania Odpowiedz Link Zgłoś
puella001 a ja juz po tez w Zakopcu:) 22.08.06, 20:08 Dziewczyny, ja tam bralam ślub 5 sierpnia i naprawde warto. Ta atmosfera jest niesamowita, goscie byli zachwyceni. Tak szybko zlecial weselisko, ze sami nie wiedzielismy kiedy zastal nas ranek I w kosciele ksadz był super, bardzo przyjazny, piekne kazanie. Po`slubie przejazd Krupówkami - to była dopiero jazda Z podwykonawców w Zakopanem mogę polecić miejsce na wesele i vis a vis niego noclegi. Także cukiernie Belwedere, makijażystkę i ..bace od owiec Z ciekawostek powiem Wam tez, że jak sie zgłosilismy do US po akt małżeństwa to nam powiedzieli, że większośc nowożenców pochodzi spoza Zakopanego! Pamietajcie, że żeby dostać odpis aktu a nie jest się z Z., to trzeba w tym US zlożyć podanie (można wysłać pocztą) i wówczas oni wystawią i prześlą do Waszegi US. Uff Odpowiedz Link Zgłoś
gina100 Re: a ja juz po tez w Zakopcu:) 23.08.06, 09:44 Hej Puella001 mam do Ciebie pytanko w sprawie m-ca na wesele. Wyslalam Ci maila jakbys mogla odp. to bede wdzieczna Ja tez mam slub w Zakopanem w 2007 roku. Na razie mam knajpe, zespol i fotografa. Jak ktos chce to sluze namiarami na priv. Co do kosciola to caly czas zmieniam zdanie. Moze ktoras z dziewczyn ktora juz jest po slubie moglaby cos polecic w Zakopcu? Poza znalazlam to: www.slubwgorach.pl Narazie strona jest w przygotowaniu ale miejmy nadzieje ze wkrotce bedzie dzialac i pomoze tym ktore beda slubowac w Zakopanem. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś