Dodaj do ulubionych

zakopane forum

13.08.06, 20:55
Wiem, ze wiele z Was bierze slub w zakopanem i okolicach, moze bysmy sobie
pomogly w wymianie informacji, zwlaszcza , czesc z nas jest z zupelnie innego
regionu kraju, prosze o wypowiedzi
Obserwuj wątek
    • ogrryzka Re: zakopane forum 14.08.06, 11:22
      ja jestem za smile Mogę podzielić się doświadczeniem, ponieważ ślub mam już bardzo
      niedługo-26 sierpnia.
      Pozdrawiam
      • maya28 Re: zakopane forum 14.08.06, 14:05
        jak przygotowania??? Udało się z noclegami?
        • ogrryzka Re: zakopane forum 14.08.06, 14:36
          Noclegi są zarezerwowane smile Brakuje jeszcze jednego, ale nasz gość jeszcze się
          nie określił i najwyżej sam sobie będzie szukał. Wszystko załatwiane jest przez
          telefon wobec tego ostatecznie dopiero na miejscu zobaczymy jak to wszystko
          wygląda.
          Pozdrawiam
          • eve26 Re: zakopane forum 14.08.06, 16:36
            ja jade na ten weekend szukac miejsca, mam juz kilka upatrzonych, a w jakim
            kosciele slub i wesele?
            • ogrryzka Re: zakopane forum 16.08.06, 09:39
              Ślub na Bulwarach Słowackiego, a wesela nie ma. Jest tylko przyjęcie.
              • eve26 Re: zakopane forum 16.08.06, 21:46
                A gdzie robisz przyjecie?, ja szukam wciaz czegos na 30-40osob
                • ogrryzka Re: zakopane forum 16.08.06, 22:11
                  W goralsko riwiera. To dość daleko od centrum. Na razie niewiele mogę
                  powiedzieć o naszym lokalu. Okaże się na naszym przyjęciu. Na pewno warto
                  zajrzeć do karczmy Młyniska czy jakoś tak. My się zastanawialiśmy nad nią, ale
                  chodziło nam o to żeby karczma była od razu z noclegami. W góralsko tak jest,
                  ale jak się potem okazało wszystko na nasz weekend pozajmowane więc i tak
                  musieliśmy szukać gdzie indziej.
                  Dziś jest ten dzień w którym naprawdę mam wszystkiego dość więc nie napiszę nic
                  więcej żeby za bardzo nie obrzydzić Ci pomysłu robienia ślubu w Zakopanem. W
                  chwili obecnej oboje tego pomysłu baaardzo żałujemy.
                  • eve26 Re: zakopane forum 21.08.06, 19:24
                    Hmm a moze jednak napisz bo ja dopiero w tym tygodniu zdecyduje sie na 100%,
                    najbardziej mnie martwi ze goscie bede mieli daleko
                    • ogrryzka Re: zakopane forum 22.08.06, 17:16
                      Eve 26, powinnaś mieć maila ode mnie na gazetowej poczcie.
                      Pamiętaj, że ja za kilka dni mam ślub i jestem mocno zestresowana. Może za
                      bardzo pesymistycznie do tego wszystkiego podchodzę.
                      Problemy będą pojawiały się gdziekolwiek byś nie organizowała ślubu.
                      Pozdrawiam
                      • ogrryzka Re: zakopane forum 22.08.06, 17:18
                        dopiero zobaczyłam, że przeczytałaś.
                        No to jeszcze raz pozdrawiam i do napisania smile
    • puella001 a ja juz po tez w Zakopcu:) 22.08.06, 20:08
      Dziewczyny, ja tam bralam ślub 5 sierpnia i naprawde warto. Ta atmosfera jest
      niesamowita, goscie byli zachwyceni. Tak szybko zlecial weselisko, ze sami nie
      wiedzielismy kiedy zastal nas ranekwink I w kosciele ksadz był super, bardzo
      przyjazny, piekne kazanie. Po`slubie przejazd Krupówkami - to była dopiero
      jazdawink
      Z podwykonawców w Zakopanem mogę polecić miejsce na wesele i vis a vis niego
      noclegi. Także cukiernie Belwedere, makijażystkę i ..bace od owiecwink
      Z ciekawostek powiem Wam tez, że jak sie zgłosilismy do US po akt małżeństwa to
      nam powiedzieli, że większośc nowożenców pochodzi spoza Zakopanego!
      Pamietajcie, że żeby dostać odpis aktu a nie jest się z Z., to trzeba w tym US
      zlożyć podanie (można wysłać pocztą) i wówczas oni wystawią i prześlą do
      Waszegi US. Uffwink
      • gina100 Re: a ja juz po tez w Zakopcu:) 23.08.06, 09:44
        Hej
        Puella001 mam do Ciebie pytanko w sprawie m-ca na wesele. Wyslalam Ci maila
        jakbys mogla odp. to bede wdzieczna smile
        Ja tez mam slub w Zakopanem w 2007 roku. Na razie mam knajpe, zespol i
        fotografa. Jak ktos chce to sluze namiarami na priv. Co do kosciola to caly
        czas zmieniam zdanie. Moze ktoras z dziewczyn ktora juz jest po slubie moglaby
        cos polecic w Zakopcu?
        Poza znalazlam to:
        www.slubwgorach.pl
        Narazie strona jest w przygotowaniu ale miejmy nadzieje ze wkrotce bedzie
        dzialac i pomoze tym ktore beda slubowac w Zakopanem.
        pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka