marzenafiuk81 16.08.06, 21:09 MOIM NATURALNM KOLOREM JEST BRĄZ ALE OD WIELU LAT FARBUJĘ WŁOSY NA CZARNO. TERAZ CHCIAŁABYM COŚ ZMIENIĆ. NP ZROBIĆ SOBIE BALEJAŻ W ODCIENIACH BRĄZÓW I BLONDÓW CIEMNYCH. CO WY NA TO? A MOŻE MI COŚ DORADZICIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: Zmiana koloru-ratunku 16.08.06, 21:12 Absolutnie żadnego balejażu do slubu nie rób! Sama jestem brunetką, nosiłam czerwone lub brązowe lub fioletowe pasemka, ale zlikwidowałam, bo źle to wyglądało do slubu. A jeszcze by mnie postawił fotograf na niekorzystnym tle (a postawił na pomarańczu!!!) i dopiero bym miała ogień na głowie Piękne ciemne włosy wyglądają z jasną suknią idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenafiuk81 Re: Zmiana koloru-ratunku 16.08.06, 21:18 Na Ciebie to zawsze można liczyć. Wielkie dzięki takie osoby jak Ty są mi bardzo potrzebne w tych ciężkich dla mnie chwilach. Odpowiedz Link Zgłoś
paolka25 Re: Zmiana koloru-ratunku 17.08.06, 07:40 Ja zrobiłam tak samo jak Agnrek. Jestem brunetką i często mam jasne lub bordowe pasemka jednak na ślub będę miała jednolity ciemny kolor włosów. Do białej sukienki (i nie tylko) wygląda o wiele lepiej niż kolorowy balejaż. Odpowiedz Link Zgłoś