Dodaj do ulubionych

Małopolanki młode:)

22.08.06, 15:26
Czy sa jakies panny z małopolskiego?Chce wymienic uwagi i prosić o porady..
Obserwuj wątek
    • kingadpl Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 15:57
      oczywiscie ze sa! smile) Poludniowy wschod Malopolski wink)))
      • izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 16:02
        Ja Świątniki-Dobczyce a Ty?
        • kingadpl Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 16:18
          Gorlice smile))
        • kingadpl Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 16:19
          I kiedy masz slub?
          • izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 16:24
            no ja dopiero 2008 ale juz teraqz chce powolutku wszystko uzgodnic,poszukac zeby
            wybrac dobra jakośc i nieprzepłacic.a ty w jakij sali bedziesz miec wesele?ijak
            ono bezdie wygladac tradycyjne czy nowoczesne?
            • kingadpl Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 16:32
              Nasze wesele bedzie 15.08.07, i nietypowe, bo jestesmy para calkowicie
              mieszana, z wyjatkiem rasy, (Polka+Holender, katoliczka+kalwinista) ale
              postaramy sie zeby bylo jak najbardziej polskie, moze tylko z malymi akcentami
              holenderskimi, zeby obie strony sie dobrze bawily. Jednak jak najbardziej
              jestem za tradycyjnym polskim weselem. Ze wzgledu na rodzine narzeczonego
              bedziemy miec w hotelu, aby goscie mogli spokojnie udac sie do snu jak sobie
              pomysla. Uwazam ze dobrze zaczynasz z czasem. U nas zaczelismy ok lipca tego
              roku zalatwiac. Wiec spokojnie sie wyrobisz.
              • izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 16:42
                No ja planuje w remizie ze wzgledu na koszty.Ale jest ladna wiec nie bedzie
                zadnego obciachu..ja tez mam troszku nietypowe wesele bo bede chciala zeby
                naszymi najmlodszymyi druzbami byli :nasz wtedy2,5letni syn i jego daleka
                kuzynka..A tak to bedzie tradycyjne wesele bp zawszes obie takie wymnarzylam..A
                po kosciele wypuscimy golebie bo moj chlopak choduje golebie pocztowe.No i
                pojedziemy ze wsponego obecnego domu...
                • kingadpl Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 16:46
                  i chyba o to chodzi smile) Zeby bylo wyjatkowe i piekne. Moja siostrzenica i
                  narzeczonego siostrzeniec maja niesc obraczki, ale to musimy ustalic doklsnie w
                  jakich ubrankach smile))
                  • izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 16:49
                    Ja pewno poszukam garniturku malego.Ale uwtorzylam ten watek zeby dowiedziec sie
                    cos o kosztach w naszej okolicy.
                    • kingadpl Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 16:56
                      nie mam pojecia jak jest to blizej Krakowa, ale mi oferowano od 80pln-140pln za
                      osobe, bez ciasta, alkoholu, owocow. Chyba sie zdecydujemy na 125pln + ciasto,
                      alkohol, owoce...
                      • kingusia1974 Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 19:17
                        Kinga!A gdzie robisz wesele? Gdzie zaproponowano Ci takie ceny? Tak się składa
                        że ja akurat z Małopolski także jestem
                        • izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 19:26
                          A skad dokładnie?
                          • kingusia1974 Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 20:00
                            Kraków
                        • kingadpl Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 10:09
                          W Gorlicach, calkiem nowy wybudowany hotel, i moze dlatego nie jest tak drogo,
                          poniewaz mniejsze miasto, no i konkurencja ze strony okolicznych, wiejskich
                          sal. Kinga, a jak robicie z goscmi z Holandii? Przyjezdzaja? Jakim srodkiem
                          transportu i kto placi za to?
                          • kingusia1974 Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 15:52
                            z Holandii przybędzie tylko bliska rodzina mojego narzeczonego z którą
                            utrzymuje żywy kontakt oraz troje naszych wspólnych przyjaciół. Wszyscy
                            przyleca samolotem i bedą nocować w hotelu (tylko trzy osoby extra jestem w
                            stanie przenocowac w mojej mieszkanku) a przyjaciele maja mieszkanie w
                            Krakowie. Mój narzeczony zaproponował rodiznie pokrycie kosztów ale mu
                            powiedzieli (bo znaja nasza kiepską sytuacje finansową), że chyba zwariował,
                            wiec koniec konców goście opłacą sobie sami podróż i pobyt.
                            • kingadpl Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 16:14
                              Oni sa chyba tacy sami... Moj tez zaproponowal im oplacenie, ale nie chca o tym
                              slyszec smile)) Wiec pewnie sami sobie tez zaplaca. tyle ze u mnie maja przybyc
                              autobusem, bo samolot jest znacznie drozszy, tez ich umieszcze w hotelu. Poza
                              tym to bedzie ok 40 osob. Cala grupa przyjaciol naszych wspolnych, wiec nie
                              wypada ich nie zaprosic... Jestem troche przerazona tym wszystkim jak to
                              bedzie. ale jakos musi, mamy troche czasu na organizacje.
    • joasia84 Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 20:27
      Nowy Sącz
      Koszty sala 1100
      od osoby od 75 do 110 zł za dwa dni bez alkocholu
      • izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 20:38
        To u nas sala ok1500 i ok90-100zl za osobe bez alkoholu.ale to zalezy co ijakie
        menu.
        • izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 07:03
          A macie jakies miejsca gdzie chcileibyscie zrobic zdjecia?
          • kingadpl Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 10:10
            Nie mam pojecia gdzie zdjecia, Gorlice nie maja nic ciekawego w ofercie... Uh,
            a ja nie chce w studiu. Jakies takie sztuczne mi sie wydaja...
            • izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 10:25
              No my raczej tez nie w studiu bo naszym fotografem bedzie chyba moj kumpel ktory
              amatorsko zajmuje sie fotografia i ma dobry sprzet..Dlatego pojedziemy w miejsca
              dla nas wazne..napewno na boisku klubu w ktorym gral moj chlopak.No i gdzies
              gdzie jest ladny widok-ladna przyroda,no i myslalam zeby do dyskoteki tak gzdie
              sie poznalismy..no i moze na jakis radny ryneczek no albo zamek w
              dobczycach..zobaczymy na ile czas pozwoli i na ile tez moj chlopak bedzie
              chcial.. bo decyzja tez do niego zlaezy..
              • misiak2310 Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 10:45
                hej Izabela!!
                ja tez jestem z Dobczyc.smile
                kiedy bierzecie ślub
                my 25 sierpnia 2007.
                • izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 11:21
                  to moze przejdziemy na priva i powymieniamy doswiadczenia??
                  • kingadpl Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 11:25
                    jak najbardziej za wink)
                    • izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 12:03
                      wyslalam wam emaile...
                      • izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 12:25
                        widze ze nie odp ani na email ani na posty...
                        • misiak2310 Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 22:53
                          odpisałam przed chwilą na twojego mailasmile
    • nenulka21 Re: Małopolanki młode:) 24.08.06, 10:35
      no ja jestem zTarnowa tez 2008 smile jestem teraz w LUBLINie na szkoleniu
      firmowym smile napisz mi swoj nr gg na maila lumidee23@autograf.pl bo nei chce
      podawac znow numeru gg tutaj bo potem sa nieprzyjemnosci ;/ buska pozdrawiam
      jaki miesiac 2008??
    • izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 27.08.06, 14:54
      podbijam wątek...
    • joasia84 Re: Małopolanki młode:) 27.08.06, 15:51
      Dziewczyny a może znacie jakiegoś dobrego kamerzystę z tych okolic. Muszę coś
      znaleźć a narazie nic nam nie odpowiada.
      • izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 27.08.06, 15:58
        znam takiego ale narazie nie mam namiarow na niegoa le jest gdzies kolo
        skawiny-super jakosc nagrania...zapytam i jak sie dowiem to wysle ci email..
        • joasia84 Re: Małopolanki młode:) 27.08.06, 16:02
          dziękismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka