izabela.16 22.08.06, 15:26 Czy sa jakies panny z małopolskiego?Chce wymienic uwagi i prosić o porady.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingadpl Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 15:57 oczywiscie ze sa! ) Poludniowy wschod Malopolski ))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 16:24 no ja dopiero 2008 ale juz teraqz chce powolutku wszystko uzgodnic,poszukac zeby wybrac dobra jakośc i nieprzepłacic.a ty w jakij sali bedziesz miec wesele?ijak ono bezdie wygladac tradycyjne czy nowoczesne? Odpowiedz Link Zgłoś
kingadpl Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 16:32 Nasze wesele bedzie 15.08.07, i nietypowe, bo jestesmy para calkowicie mieszana, z wyjatkiem rasy, (Polka+Holender, katoliczka+kalwinista) ale postaramy sie zeby bylo jak najbardziej polskie, moze tylko z malymi akcentami holenderskimi, zeby obie strony sie dobrze bawily. Jednak jak najbardziej jestem za tradycyjnym polskim weselem. Ze wzgledu na rodzine narzeczonego bedziemy miec w hotelu, aby goscie mogli spokojnie udac sie do snu jak sobie pomysla. Uwazam ze dobrze zaczynasz z czasem. U nas zaczelismy ok lipca tego roku zalatwiac. Wiec spokojnie sie wyrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 16:42 No ja planuje w remizie ze wzgledu na koszty.Ale jest ladna wiec nie bedzie zadnego obciachu..ja tez mam troszku nietypowe wesele bo bede chciala zeby naszymi najmlodszymyi druzbami byli :nasz wtedy2,5letni syn i jego daleka kuzynka..A tak to bedzie tradycyjne wesele bp zawszes obie takie wymnarzylam..A po kosciele wypuscimy golebie bo moj chlopak choduje golebie pocztowe.No i pojedziemy ze wsponego obecnego domu... Odpowiedz Link Zgłoś
kingadpl Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 16:46 i chyba o to chodzi ) Zeby bylo wyjatkowe i piekne. Moja siostrzenica i narzeczonego siostrzeniec maja niesc obraczki, ale to musimy ustalic doklsnie w jakich ubrankach )) Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 16:49 Ja pewno poszukam garniturku malego.Ale uwtorzylam ten watek zeby dowiedziec sie cos o kosztach w naszej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kingadpl Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 16:56 nie mam pojecia jak jest to blizej Krakowa, ale mi oferowano od 80pln-140pln za osobe, bez ciasta, alkoholu, owocow. Chyba sie zdecydujemy na 125pln + ciasto, alkohol, owoce... Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia1974 Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 19:17 Kinga!A gdzie robisz wesele? Gdzie zaproponowano Ci takie ceny? Tak się składa że ja akurat z Małopolski także jestem Odpowiedz Link Zgłoś
kingadpl Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 10:09 W Gorlicach, calkiem nowy wybudowany hotel, i moze dlatego nie jest tak drogo, poniewaz mniejsze miasto, no i konkurencja ze strony okolicznych, wiejskich sal. Kinga, a jak robicie z goscmi z Holandii? Przyjezdzaja? Jakim srodkiem transportu i kto placi za to? Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia1974 Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 15:52 z Holandii przybędzie tylko bliska rodzina mojego narzeczonego z którą utrzymuje żywy kontakt oraz troje naszych wspólnych przyjaciół. Wszyscy przyleca samolotem i bedą nocować w hotelu (tylko trzy osoby extra jestem w stanie przenocowac w mojej mieszkanku) a przyjaciele maja mieszkanie w Krakowie. Mój narzeczony zaproponował rodiznie pokrycie kosztów ale mu powiedzieli (bo znaja nasza kiepską sytuacje finansową), że chyba zwariował, wiec koniec konców goście opłacą sobie sami podróż i pobyt. Odpowiedz Link Zgłoś
kingadpl Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 16:14 Oni sa chyba tacy sami... Moj tez zaproponowal im oplacenie, ale nie chca o tym slyszec )) Wiec pewnie sami sobie tez zaplaca. tyle ze u mnie maja przybyc autobusem, bo samolot jest znacznie drozszy, tez ich umieszcze w hotelu. Poza tym to bedzie ok 40 osob. Cala grupa przyjaciol naszych wspolnych, wiec nie wypada ich nie zaprosic... Jestem troche przerazona tym wszystkim jak to bedzie. ale jakos musi, mamy troche czasu na organizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 20:27 Nowy Sącz Koszty sala 1100 od osoby od 75 do 110 zł za dwa dni bez alkocholu Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 22.08.06, 20:38 To u nas sala ok1500 i ok90-100zl za osobe bez alkoholu.ale to zalezy co ijakie menu. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 07:03 A macie jakies miejsca gdzie chcileibyscie zrobic zdjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
kingadpl Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 10:10 Nie mam pojecia gdzie zdjecia, Gorlice nie maja nic ciekawego w ofercie... Uh, a ja nie chce w studiu. Jakies takie sztuczne mi sie wydaja... Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 10:25 No my raczej tez nie w studiu bo naszym fotografem bedzie chyba moj kumpel ktory amatorsko zajmuje sie fotografia i ma dobry sprzet..Dlatego pojedziemy w miejsca dla nas wazne..napewno na boisku klubu w ktorym gral moj chlopak.No i gdzies gdzie jest ladny widok-ladna przyroda,no i myslalam zeby do dyskoteki tak gzdie sie poznalismy..no i moze na jakis radny ryneczek no albo zamek w dobczycach..zobaczymy na ile czas pozwoli i na ile tez moj chlopak bedzie chcial.. bo decyzja tez do niego zlaezy.. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak2310 Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 10:45 hej Izabela!! ja tez jestem z Dobczyc. kiedy bierzecie ślub my 25 sierpnia 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 11:21 to moze przejdziemy na priva i powymieniamy doswiadczenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 12:25 widze ze nie odp ani na email ani na posty... Odpowiedz Link Zgłoś
misiak2310 Re: Małopolanki młode:) 23.08.06, 22:53 odpisałam przed chwilą na twojego maila Odpowiedz Link Zgłoś
nenulka21 Re: Małopolanki młode:) 24.08.06, 10:35 no ja jestem zTarnowa tez 2008 jestem teraz w LUBLINie na szkoleniu firmowym napisz mi swoj nr gg na maila lumidee23@autograf.pl bo nei chce podawac znow numeru gg tutaj bo potem sa nieprzyjemnosci ;/ buska pozdrawiam jaki miesiac 2008?? Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Re: Małopolanki młode:) 27.08.06, 15:51 Dziewczyny a może znacie jakiegoś dobrego kamerzystę z tych okolic. Muszę coś znaleźć a narazie nic nam nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: Małopolanki młode:) 27.08.06, 15:58 znam takiego ale narazie nie mam namiarow na niegoa le jest gdzies kolo skawiny-super jakosc nagrania...zapytam i jak sie dowiem to wysle ci email.. Odpowiedz Link Zgłoś