inga34 Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 08:15 udało nam się zamówić mebelki i ładne i w cenie bardzo rozsądnej a potem Adaś pojechał na zakupy żeby coś włożyć do naszej nowej lodówy i dostalam nawet róze. BIAŁE!!!! Oj robi postępy, nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 08:17 Tośmy się zdublowały wrzucam mój wątek do kosza A nie mówiłam że fajnego masz męża, hę? Mnie też dało mi się wszystko wczoraj załatwić! Mam króciutkie włosy... ale do ślubu odrosną, a jeśli nie odrosną to sobie welon pod brodą na kokardkę zawiążę Świadkową też mam. I lekkiego kaca, a jakże... kilka kufelków wczoraj pękło! Dziś ostatnie spotkanie w poradni rodzinnej i już wszystko "z głowy" będzie. Byle do weekendu... nie mogę sie Krakowa doczekać!!! Wszystkiego wesołego środowego życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
beatamaks Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 08:24 cześć dziewczyny! ile razy trzeba się pojawić w poradni rodzinnej? Jest wyznaczona jakaś stała liczba spotkań, czy ustala to już osoba prowadząca ? Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 08:26 Z tego co ja się orientuję 3 razy, ale my mięliśmy iść tylko raz. - to niby tylko było uzupełnienie, tego co na religi w klasie maturalnej. I jeden wykład prowadzony przez lekarkę (przygotowanie do poradni). U nas "poradnia" była też przy kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 08:24 Ashon!!! Właśnie przeczytałam - i zauważyłam nasze "bliźniaki" hahha A jak zakładałam, pierwszy post napisał krótki - co by zdażyć przed innymi i nie zdublowac hahah Cóż No to nieźle musiałas świadkową "podkupywać" skoro dziś na kacu POradnia - no no, jak tabelki Ci idą??? Ja nawet próbowałam coś z tym, ale zawsze poszłam najpier siku, a dopiero potem przypominałam sobie o termometrze... no nie na moje siły to Czekamy na fotkę!! bardzo krótkie te włosy??? No fajnego mam tego Adama, wiem A za 2 tygodnie będziemy mięli rogówkę, stół, krzesła, stolik do kawy i dużą pufe Jak moi rodzice przyjadą będą mięli gdzie spać Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Poradnia :-) 23.08.06, 08:30 Spotkań jest teoretycznie trzy i najczęściej co miesiąc. Chyba że się ma szczęście (i mało czasu) jak ja - chodzę co tydzień i nikt mi nie każe temperatury mierzyć ani nic z tych rzeczy przyznam że obawiałam się tego trochę i już miałam przygotowany długi wykład z historią mojej kobiecej choroby, która sprawia że wszelkie tabelki są bez sensu... Co do picia, to musiałam sobie strzelić cokolwiek dla kurażu (tak to jest gdy się jest chorobliwie nieśmiałym), ale udało się bez problemu. Tyle że świadkowa jest wysoka Fotki nie będzie, bo nie mam cyfrówki, o! Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 08:26 ale wam dziewczyny zazdroszczę, że jeszcze przed wami ten najpiękniejszy dzień ja już ponad miesiąc 'po' ale jednak ciągle wracam myślami do 15/7 Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 08:28 haha, mi nie masz co zazdrościćja już 81 dni po Odpowiedz Link Zgłoś
beatamaks Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 08:30 ja już chyba wolałabym być po... męczą mnie już te przygotowania i słuchanie dobrych rad kogo to jeszcze powinniśmy zaprosić. Lista osób była zrobiona prawie rok temu, została wynajęta sala odpowiedniej wielkości a teraz przyszłym teściom przypomina się jakaś rodzina typu "5 woda po kisielu", której mój luby na oczy nie widział... Ach, najważniejsze to się nie przejmować Odpowiedz Link Zgłoś
beatamaks Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 08:32 o rany, aż 3 Mam nadzieje, że uda nam się to jakoś przyspieszyć Jakoś mnie nie rajcują takie spotkania, poza tym ja nie mam czasu Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 08:34 Z nami do poradni chodzi para, która przed ślubem miała tylko jedno spotkanie, dwa pozostałe po ślubie - tak więc da radę Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 13:27 A ja nie musze wcale do poradni chodzic! Ksiedza mamy super! Nic nei kazal, zaswiadczenie z religii z ogolniaka wzial i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 08:30 Czesc dziewczyny a ja wklejam zdjecia mojej sali ) tak bedzie wygladala 07.07.2007 ) img247.imageshack.us/my.php?image=p8190107jv2.jpg img205.imageshack.us/my.php?image=p8190108wh8.jpg img205.imageshack.us/my.php?image=p8190109fi4.jpg img183.imageshack.us/my.php?image=p8190110qv6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 08:32 Fajnie wygląda! Bez udziwnień, po prostu ładnie udekorowana. Wpraszam się na wesele )) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 08:34 w zeszlym roku bylo jeszcze duzo balonow, ale wlasciciele stwierdzili, ze jednak bardziej oplaca sie zainwestowac w stala dekoracje niz co wesele dokladac kolejne baloniki ) Jak dla mnie super ) Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 08:38 hah, własnie chciałam napisać, ze fajnie, bo nie ma przytłaczajacej ilości balonów Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 08:42 mariolka - bardzo ładna sala - gdzie masz wesele? beata - poczekaj, niedługo będziesz też jęczeć, że już po Odpowiedz Link Zgłoś
beatamaks Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 08:45 justym, pewnie i będę jęczeć, ale obecnie mam już dość. Całe wakacje przesiedziałam w pracy, urlop biore dopiero na tydzien przed i 2 tyg. po weselu. I tylko fakt urlopu trzyma mnie jeszcze w pionie, gdyby nie to pewnie bym się już wygięła Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 08:54 Dziewczyny!!! Poważnie??? ja może i się podenerwowałam, że A. nie chciał ze mną nic ustalić, ale tak mamy na codzień. Stresów w sumie nie miałam - nie takich!! I teraz nie mam tęsknot. Dziwna jestem?? Choć moze w dużej mierze dlatego, ze większość rzeczy mama dopilnowała, a całą kwestię przyjecia i oprawy przygotowywała właścicielka ośrodka gdzi była impra. Jechałam na gotowe. Musieliśmy urzady i kościół sami załatwić, a nauki, okazałao sie, ze musimy jeden wykład i 1 raz poradnię (bo mamy religię na maturalnym). Największy sres - spowiedź, ale i ta była w sumie sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 08:56 beata - mojego narzeczonego nie było przez 3 mce w kraju, wszystko na mojej głowie. urlop miałam tylko 2 dni przed ślubem, resztę po ślubie, a powinno być odwrotnie ale i tak brakuje mi tych emocji i tego pięknego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
beatamaks Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:01 pewnie troche przeżywam na wyrost i jak uda mi się troche wyspać wreszcie, to mi przejdzie. A tymczasem jestem padnięta, mój lubu złapał jakiegoś stresa i zamiast mnie wspierać, to jeszcze narzeka, że pewnie coś wyjdzie nie tak i w knsekwencji to ja muszę go przekonywać, że będzie ok ! Chyba trochę chciałam się wyżalić z rana poprostu, a jeszcze ta pochmurna pogoda dodatkowo dołuje... Będzie ok - musi być !!! Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:02 pewnie!!!! mnie pogoda nie dołuje!! Tzn. nie dzisiejsza Pięknie pachnie jesienią Ciesze się z mebelków - już za 2 tygodnie nie dajmy sie Beata!!! Będzie dobrze, mówię Ci!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatamaks Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:07 pewnie, że się nie damy ! My też niedawno urządzaliśmy mieszkano. Narazie jest zrobiona tylko kuchnia, przedpokój i łazienka, choć brakuje nam w niej np., lustra. W sypialni mamy starą darowaną szafę, a salonik stoi pusty, ale myślę że po weselu już skończymy urządzanie. Tak więc Tobie też życzę powodzenia w tej kwestii Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:09 oj, dzięki serdeczne My zaczęlismy od salonu W kuchni zostawili nam jakiś stare meble, wiec z remontem się wstrzymujemy. Sypialnię zrobi nam kolega, ale we wrześniniu dopiero zacznie - wiec na razie mamy materac i szafę z kartonów A 3 pokój to biurka i pudła. Na rzie pokój komputerowy to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
beatamaks Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:12 my niestety mamy tylko 2 pokoje, a kompa trzymamy w kuchni na stole, bo jak narazie nie dorobililiśmy się jeszcze ani żadnego małego stoliczka, ani biurka, ale wszystko w swoim czasie. A śpimy też na materacu Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:13 Zazdroszczę przestrzeni my wynajmujemy 20metrową kawalerkę, jeszcze trochę i klaustrofobii się nabawię... Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:15 ło matko!!! Ja się śmialam po przeprowadzce, ze gdybyśmy kupili mniejsze, z to z gratami byśmy się nie pomiścili hahah Oj cieszę się, że udało nam się takie duże znależć. Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:14 haha, osławione materace - prawie u każdego na starcie, nie? Ja bez biurka zyć nie mogłam, wiec wymarudziłam i dostałam na Dzień Dziecka haha A Adam swoje przywiózł z domu od radziców Ja swojego od raodziców nie birę Bo tato z niego korzysta. mam jesze jedno - u znajomych, w Chojnicach, ale chba już im je sprezentuję Kuchnię niestety mamy małą Odpowiedz Link Zgłoś
beatamaks Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:18 my za to kuchnie mamy fajną, kwadratowa i duża. Mamy duży stół i 4 krzesła i uwielbiam tam przesiadywac Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:38 oj. to super nasza wąska niestety ale jak będziemy kiedyś robić o swojemu, to się ją usprawni Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:03 przejdzie, przejdzie. a przeżycie niezapomniane i chce się do niego wracać. jak to kiedyś agnrek napisała - zakochałam się w swoim ślubie Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:07 Cholera, to padnięcie jest najgorsze - oddałabym królestwo i pół księżniczki za dwutygodniowy urlop, niestety będzie tylko wolny piątek przed i poniedziałek po ślubie a dłuższy wypoczynek październik/listopad dopiero, jak dożyję... Odpowiedz Link Zgłoś
justm ash 23.08.06, 09:08 to ja współczuję, mi czwartek i pt nie wystarczył na odpoczynek..... za mało. ciągle coś do zrobienia, choć z drugiej strony jak byłoby więcej wolnego to bym chyba paznokcie obgryzała z nerwów a w poniedziałek i wtorek PO to nie wiedziałam co ze sobą zrobić, bo nagle taka cisza.... i nic się nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: ash 23.08.06, 09:11 a ja wam powiem, ze po powrocie ze ślubu czułam się jak po urlopie miąłm wolne 2 dni przed (okolicznościowy) i 2 po. W Łodzi bylismy już w poniedziałek, wtoerek wypoczynkowy domowy Było fajnie, ale tęskniłam za kotem Odpowiedz Link Zgłoś
beatamaks Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:10 dociągniemy, dociągniemy... tylko i wyłącznie myśl o urlopie utrzymuje mnie jeszcze w takim stanie, że kontynuję te wszystkie przygotowania Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 08:45 Też wolałabym być "już po", przygotowania absolutnie mnie nie rajcują, przyjęcie to zło konieczne, a większość gości utopiłabym w łyżce wody... ale pewnie za miesiąc krokodylimi łzami płakać będę Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 08:57 mnie też przygotowania chyba jednak bardziej męczyły niż cieszyły, ale było warto, naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:01 O to zupelnie inaczej niz ja, bo dla mnie fajne sa te cale przygotowania i szkoda ze jeszcze tyle czasu do slubu ) a wesele to juz mi sie po nocach sni ) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 08:55 Wesele jest w Skrzeszewie 30 km od Warszawy (gmina wieliszew) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:19 witam wszystkich co by tu zjesc... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:23 wczoraj na kolację byla a nam zostalo juz 3dni Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:24 Służę jogurcikiem - po wczorajszym piwkowaniu dziś lekka dieta... Odpowiedz Link Zgłoś
beatamaks Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:24 to może tosty ? I jak samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:28 juz jem 2 kawalki chleba pelnoziarnistego z konserwa turystyczną wcale sie nie denerwuje poki co Odpowiedz Link Zgłoś
beatamaks Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:31 właśnie nie wiem skąd nam się biorą te nerwy, przecież decydujemy się świadomie bez przymusu... Odpowiedz Link Zgłoś
beatamaks Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:31 zapomniałam napisać - SMACZNEGO ! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:34 a dziekuję wszelkie nerwy ma moja mama ktora jak ostatnio bylam 3 dni w domu to cale 3 dni przegadala o slubie a to a tamto.. tak w ogole mialam cwiczyc na rowerku stacjonarnym.. bo obawiam sie ze kondycja moja padnie jestem typem siedzącym raczej a nie tanczacym haha Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:36 Nie ma obaw o kondycję - z tego co widzę, na ślubie i weselu młodzi są w takim transie, że robią rzeczy o króte by się wcześniej nie podejrzewali aż się boję z czym ja wyskoczę... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:41 umiecie moze robic tipsy? zastanawiam sie czy samemu mozna sobie zrobic oczywiscie nie na slub tylko za jakis czas na allegro pelno roznych przyborów Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:43 oj, ja nie, ja sobie tlko maluje a moje akryle, fakt - ładnie na ślubie wyglądały) ale potem miałam z nimi udrękę (nie mogłam dojśc na zdjecie) Wolę swoje Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:42 dacie radę!! smacznego co do stresów - moja mama też się popisała Żeby rozładować nerwy, ok 11 (na pół godziny przed wyjazdem na ślub (milisy 100km) prosto od fryzjera, z makijarzem...) zmywała klatkę schodowa Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:46 weź mnie nie strasz bo moja gotowa tez to zrobic hahah)))) jakto niemglas dojsc do fotografa? p.s. ja bede jechac z fryzem i makijazem 130km haha Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:47 Kurcze, a ja jeszcze nie mam zaklepanych paznokci, fryzjera i makijażu... wszędzie mi za drogo zmobilizujcie mnie żebym się w końcu zdecydowała, bo się z ręką w nocniku obudzę... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:50 najwazniejszy fryzjer i makijaz jak poszlam do makijazystki to ledwo mnie wcisnela wiec zapisz sie jak najszybciej zawsze mozesz potem zadzwonic i odmowic jak np spotkasz lepszą Odpowiedz Link Zgłoś
beatamaks Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:57 radzę się szybciutko zdecydować, potem mogą być problemy Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:48 nie zrozumialas mnie, my mięliśmy całą impreze - i slub i wesele 100km od domu, w małeej kaszubskiej wosce, w ośrodku wczasowym Tak jakoś to sobie wymyśliłam A fotograf przyjachał do nas pod dom, i był z nami 2 dni (kuzyn). Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:51 aaa my mamy u mnie w domu ale i tak musze z poznania dojechac 130km inni goscie tez planujemy jechac jeden za drugim ale znajac zycie wszyscy sie pogubią Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 09:56 a ja to od sibie 400 dojeżadzłam prawie do rodziców a potem jeszcze 100 - dlatego czułam, ze wracam z wakacji Wszystko było nad jeziorem, w otoczeniu lasu Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Zdjecia mojej sali :)) 23.08.06, 10:25 oj, jak się spreżycie, to dacie razde i pieknym korowodem dojedziecie Tylko się pilnujcie!! i na maruderów czekajcie A własniekoleżanka pisałam żebym jej foty wysłała, więc jak chcesz moge i Tobie pokazać mini fotorelację znaszego ślubu Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 09:46 Witajcie dziewczyki! Wróciłam właśnie z podróży poślubnej-zadowolona, wypoczęta, opalona, ech.... niedługo zamieszcze na forum opis wesela i kilka fotek nasz fotograf zrobił prawie 2000 i pokazał mi tylko 20 wiecej przed obrobieniem nie chce... było pięknie! szkoda, że minęło... Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 09:49 łoj!!! no proszę kogo widzimy!!! kolejna pani wśród panien Witaj!!! Gratulacje i wszystkieco, co najlepsze - i niech was szczeście nie opuszcza Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 09:50 Gratuluję i szczęścia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 09:58 Witajcie!! Olu! gratulacje i najlepsze życzenia! zastanawiałyśmy się kiedy wrócisz. Czekamy na opis i zdjęcia! Inga! fajnie, że będziecie mieć nowe mebelki. Fajnie, że za 2 tyg. już będą, mój luby czekał na meble 4 tygodnie, nawet na głupie krzesła do kuchni. Jakiś czas temu już się do niego przeprowadziłam Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 10:01 łoj długo jakoś sie nam udało zupełnie przypadkiem... złapalismy maiar do tych ludzi na giełdzie no i rach ciach, nawet nie planując aż tak kompleksowego zakupu będziemy mieli wszystko. No jeszcze pułki... duuuzo pułek Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 10:26 Czesc witaj z powrotem na forum ) Wszyscy tesknilismy ) Odpowiedz Link Zgłoś
angy78 Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 10:43 Witam wszystkie dziewczyny! Ja tak troche z innej beczki. Powiedzcie mi jak tam dzisiaj pogoda u Was. Bo w Legnicy pada i jest starsznie pochmurno. Aż mi się nie chce pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Pogodynka;) - 23.08.2006 Łódź 23.08.06, 10:44 hej W Łodzi jeszcze nie pada, ale się zbiera...ciemne chmury na niebie Chłodno Odpowiedz Link Zgłoś
angy78 Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Łódź 23.08.06, 10:46 jak ja nie lubie takiej pogody. Pocieszam sie tylo że za 2 tyg. mam urlop i ulatniam sie z przyszłym mężem na tydzeń do Tunezji Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa 23.08.06, 10:46 W warszawie jak na razie nie jest zle jeszcze nie pada i mam nadzieje, ze nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 10:46 Chmurzy się i jakoś tak niefajnie Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 10:48 Muszę troszkę posprzątać i wam foteczki podeslę... Odpowiedz Link Zgłoś
matimoni Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:13 Hej dziewczyny Melduję, ze w Gdańsku piękne słoneczko i fajnie cieplutko. ALe oczywiście dlatego, że jestem w pracy. Po południu -czyli jak wyjdę z pracy -ma się zachmurzyć, ochłodzić i padać - mają być burze. Gratulacje dla obu nowych młodych mężatek w naszym gronie! Czekamy na szerokie opisy i zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:20 Moni jak było na szkoleniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
matimoni Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:28 nudno i szybko Przyjechałam do Warszawy po 10, szybko taksóweczką na szkolenie - 3 godzinki nudów, poem obiad, taksówka i pociąg powrotny - więc Warszawę obejrzałam tylko z okna taksówki no i oczywiście dworzec widziałam. Jakoś moje kolezanki nie były chętne do jakichkolwiek zakupów czy połażenia sobie po Warszawie. Szkoda - gdyby to był piątek to sama bym sie zdecydowała. A dziś jestem nieprzytomna.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:29 gdyby to był piątek to pewnie kasia by była wolna i spotkała się z Toba Odpowiedz Link Zgłoś
matimoni Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:36 No własnie - chętnie bym się spotkała i taka okazji mi umknęła sprzed nosa Nastepne szkolenie pewnie nieprędko - własciwie od ponad pięciu lat pracuję w tej firmie i drugi raz byłam na szkoleniu - pierwszy raz byłam w Katowicach - jakieś 3 tygodnie temu. Więc teraz ciężko określić kiedy się następne zdaży i gdzie A gdzie Ty kasiu pracujesz?? Znaczy na jakiej ulicy?? Bo miałam wrażenie że Twój "punkt" (już niedługo) jest w jakimś centrum handlowym? Dobrze kojarzę? Odpowiedz Link Zgłoś
matimoni Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:48 Oczywiście miało byc Kasiu!!! Nie kasiu Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:56 Moni mój punkt niedługo jest w centrum ale Wołomina) no ale w tym tygodniu mam zamiar iść na zwolnienie) więc piątek będę miała wolny a jeszcze Tomcio jedzie do Kraka a ja mam pierwszą radę w szkole miałam z nim jechać ale właśnie rada jest i nie jadę ale za to umówie się może z kumpelą Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:59 Szkoda że do Krakowa nie jedziesz, może byśmy na siebie wpadły Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 12:07 jeszcze biję się z myślami... jakbym jechała to pewnie po południu jeszcze muszę przedyskutować z mężem) Odpowiedz Link Zgłoś
matimoni Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 12:10 Aha - bo ja to byłam na Alejach Jerozolimskich - więc nigdzie nie zjeżdżałam w bok - prosto od dworca jak w mor.... strzelił Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 12:14 a dla mnie nie ma problemu żeby dojechać) Odpowiedz Link Zgłoś
matimoni Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 12:20 A tak ogólnie Kasiu to cieszę się, że tak fajnie Ci się układa... mąż na miejscu, a nie na odległość, nowa praca - ciekawsza od poprzedniej - naprawdę super! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 12:28 Monia a jak ja się cieszę nareście praca inna niż do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
matimoni Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 12:51 To super- najlepiej mieć pracę, którą się lubi. Ja własciwie też swoją lubię... ale nie dziś! Dziś jestem wściekła. Bo wczoraj sie dowiedziałam że jedna koleżanka dostała podwyżkę od czerwca a ja nie... Obie w kwietniu dostałyśmy awans, ale bez podwyżki, bo niby nie ma kasy. Tylko, że jakoś w czerwcu się znalazła kasa dla niej, dla mnie nie. Chociaż jej sytuacja się nie zmieniła, a moja bardzo. Pracuję w 4 osobowym zespole, w którym dwie osoby są na długoterminowym zwolnieniu - jedna juz od dawna, druga od początku maja. Trzecia osoba jest nowym pracownikiem - pracuje od niedawna, więc niewiele jeszcze umie i wie. Więc wychodzi na to, że większość pracy czteroosobowego zespołu wykonuję sama.... ale kasy dla mnie nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 13:07 Moni a może deliktanie porozmawiaj z szefostwem że pracujesz sama że masz dużo obowiązku, z których się wywiązujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
matimoni Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 13:16 Już rozmawiałam - podanie mojej pani naczelnik, z bardzo pozytywną opinią pani dyrektor (mam dużo zwierzchników) lezy już od maja na biurku pana dyrekotra.... i to on twierdzi, że nie ma kasy. A kłamie, bo tej drugiej dał. Ale po pierwsze nie moge do niego sama iść - u nas trzeba liczyć na ważniejsze osoby - zwykły szary pracownik nie ma szans na dostąpienie zaszczytu zobaczenia oblicza dyrektora. A po drugie rozmowy wyglądają własnie tak: ja wiem, ze sytuacja jest taka i taka, ale sama pani wie (pracuję w finansach), że jest ciężko, że nie ma kasy, musimy czekać, musi się pani uzbroic w cierpliwość i takie tam... A nie mogę się przyznać że wiem o podwyżce tej drugiej dziewczyny, bo niestety pensje są w naszej firmie tajemnicą i ona by miała kłopoty... Odpowiedz Link Zgłoś
matimoni Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 13:16 Już rozmawiałam - podanie mojej pani naczelnik, z bardzo pozytywną opinią pani dyrektor (mam dużo zwierzchników) lezy już od maja na biurku pana dyrekotra.... i to on twierdzi, że nie ma kasy. A kłamie, bo tej drugiej dał. Ale po pierwsze nie moge do niego sama iść - u nas trzeba liczyć na ważniejsze osoby - zwykły szary pracownik nie ma szans na dostąpienie zaszczytu zobaczenia oblicza dyrektora. A po drugie rozmowy wyglądają własnie tak: ja wiem, ze sytuacja jest taka i taka, ale sama pani wie (pracuję w finansach), że jest ciężko, że nie ma kasy, musimy czekać, musi się pani uzbroic w cierpliwość i takie tam... A nie mogę się przyznać że wiem o podwyżce tej drugiej dziewczyny, bo niestety pensje są w naszej firmie tajemnicą i ona by miała kłopoty... Odpowiedz Link Zgłoś
matimoni Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 13:20 Klasyczny dubelek - sorki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 13:26 spoko) brakowało dubelków) Ehh.. czasami tak jest że tylko wybrańcy mają dostęp do oblicza pana i władcy, u mnie niestety nie ma tajemnicy o pensji, i wszyscy wiedzą ile zarabiają a to jest najniższa( Odpowiedz Link Zgłoś
matimoni Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 13:26 więc niestety sytuacja jest nie do przeskoczenia - musze liczyć na łaskawość dyrektora i jego dobry dzień... a tu niestety sa małe szanse, bo od tygodnia krążą pogłoski o jego zwolnieniu - więc martwi się o siebie... mną się nie zajmie. Dlatego tak sie wściekam, bo sytuacja jest praktycznie beznadziejna... nic nie mogę zrobić tylko czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 13:38 oj to bardziej będzie dbał o swoje niż o innych szarych pracowników( to przykre bardzo ale takie jest życie bardzo bolesne( Odpowiedz Link Zgłoś
matimoni Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 13:42 Chyba jestem w depresji - mam naprawde zły dzień... i jestem przemęczona. Dobrze, że od poniedziałku urlop. A na dodatek dzwoniła pani dyrektor - muszę do niej iść z kolezankami i zrelacjonować szkolenie... ja nie jestem przygotowana psychicznie i nie mam siły się wysilać... Przepraszam, za zrzędzenie... tylko smęcę dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 14:12 Moniczka uśmiechnij się ogromny cieplutki przytulas dla Ciebie nie martw się będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
matimoni Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 14:45 dzięki wielkie - przytulas odebrany Zajęłam się pracą, bo musiałam sie przygotowac do wizyty u p.dyrektor. Własnie lecę Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 14:55 Trzymam kciuki żeby wypadło pozytywnie uszy do góry i jak to mówią kobietki pierś na zachód, nogi do miski) Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:29 Ok - zaraz wstawiam opis Może troche chaotyczny, ale chciałabym tak wiele wam opisać. Faktycznie był to najpiękniejszy dzień w moim życiu, chociaż nie wiem czy chciałabym go powtórzyć... ) Bo o to chodzi by był jedyny... )) Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:29 19 sierpnia 2006 Od samego ranka było pięknie. Słoneczko świeciło, na niebie ani jednej chmurki... Wstałam po 6-tej, szybka kąpiel, maseczka, śniadanko... Koło 9.00 pojechaliśmy zawieść młodego i jego rzeczy do rodziców a ja w drodze powrotnej wstąpiłam jeszcze do restauracji, by sprawdzić dekorację – niestety, było za wcześnie. Resztę załatwiała moja siorka – świadkowa. Pojechała odebrać kwiaty, zawiozła je młodemu, dopilnowała dekorowania Sali, porozkładała wizytówki,... ach, czego nie robiła. Na 10.00 – fryzjer i godzinka w gorącym kociołku a w sumie z upinaniem dwie godziny. Po 12-tej była już u mnie kumpela od malowania. Makijaż zajął jakieś 45 min., później usiadła moja siostra i mama. No i zaczęli się zbierać goście. Ok. 14.30 telefon od Roberta, że jedzie do mnie kamerzysta. A ja w majtkach i podkoszulce... Mama z ciotkami – panika! Dobrze, że moja siostra wróciła z tej restauracji i na spokojnie mi pomogła. )Ale wiecie co? Wogóle nie byłam zdenerwowana... Kamerzysta nakręcił „wstępniaka”, strzelił kilka fotek i już dzwonek – przyjechał młody z rodzicami. Ale wszyscy byli wzruszeni. Roberta rodzice mieli łzy w oczach... Na błogosławieństwie tak się wzruszyli, że zapomnieli co maja mówić, komu kiedy dawać krzyżyk do pocałowania... ach. Limuzyna czekała na nas na dole. Pięknie przystrojona. A wokół – mnóstwo dzieci, które podbiegały składając życzenia. W oknach – tyle gapiów, że mało nie parsknęliśmy śmiechem... Ruszyliśmy do kościoła. Kiedy wchodziliśmy nie było jeszcze wszystkich gości – błądzili Dziewczynka, która miała nas prowadzić – spóźniła się, więc został nam tylko chłopczyk Emocje niesamowite. Kulminacja! Ksiądz – powiedział piękne kazanie, opowiedział krótką historię ponad 500 letniego kościoła, zażartował, że po kościele pojedziemy do knajpy i „może dadzą wam trochę rosołu...” – wszystko śmiech... Później przysięga. Mieliśmy ją mówić prawie z pamięci, ale nerwy wzięły górę nad nami. A jak zobaczyłam, że mój Misiek ma łzy w oczach – mało sama się nie rozmyłam. Ścisnęłam mooocno jego rękę pod stułą i wypowiadaliśmy słowa... Później obrączki, komunia... Wychodziliśmy przy marszu Wagnera, goście obsypali nas ryżem i monetami, wujek puścił petardę (co jest ponoć bardzo modne w Hiszpanii)... Pięknie! W drodze do restauracji prawie rozwalił mi się bukiet a Młodemu posypały się kwiatki z butonierki Świadkowej rozwalił się but i musieliśmy (w drodze na plener) jechać zmieniać... ) Reszta tradycyjnie: powitanie chlebem i solą, pierwszy taniec i suuuper zabawa do samego rana )) A wszyscy tak zachwyceni, tak oczarowani... Jestem w szoku! Żadnych słów krytyki Co bardzo cieszy. Reszta recenzji – wyjdzie w praniu. Bo nie jestem w stanie jeszcze wszystkiego „na trzeźwo” opisać... Zdjęcia – na razie – amatorskie – od znajomych... askiem.fotosik.pl/albumy/41940.html Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:35 Świetny pomysł na plener Tort REWELACJA! Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:36 piekna relacja Asia!! Zabiaram się za fotki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:41 Foty fajne, widać, ze nieźle się bawiliście - te z limuzyny - suuuupre!!! hahah Plener w fajnym miejscu - gdzie to??? Przenoszenie przez próg - super - fajną macie chałupke A sala -świetna W kiecy pieknie Ci było Wszystkiego dobrego dla Was Odpowiedz Link Zgłoś
matimoni Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:42 Ale piękny opis - aż mi łzy w oczach stanęły - ze wzruszenia oczywiście. Dziwne, że mój własny ślub nie wzruszłył mnie wcale, za to czyjeś śluby bardzo!!! Tylko ze ja zdjęć nie dostałam mogę poprosić? Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:46 zdjecia sa w linku Odpowiedz Link Zgłoś
matimoni Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:50 Aha - no co za wstyd nie zauważyłam - ale jestem czerwona Dzięki Beatko Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:50 Tu fotki: askiem.fotosik.pl/albumy/41940.html Plener robiliśmy w skansenie. Ale było wesoło... A tort - fakt piękny i smaczny - ale ledwo go kelnarzy wynieśli, bo patera nie mogła utrzymać. Musileli wódką podeprzeć ) Na szczęście nie widac za bardzo - hehe Wiecie co jest najważniejsze? Dobre nastawienie! Mi uśmiech nie schodził z buzi i udzielał się gościom. A przez to i stres był mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:51 Racja z uśmiechem Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:52 zgadzam się!!! A naprawdę widac na zdjęciach ogólną radość Super!! Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 11:52 Dzisiaj idziemy do fotografa wybierać fotki. ) Odpowiedz Link Zgłoś
matimoni Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 12:03 Dzięki Asiu Zdjęcia obejrzałam - są naprawdę piękne - fantastyczny pomysł ten skansen. Naprawdę tak rozmatycznie to wygląda, że... ach!!! A tort imponujący! I masz rację - uśmiech jest najwazniejszy! Nie ma nic gorszego niż smutna para młoda! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 12:11 Asiu piekna relacja a zdjęcia miodzio Jeszcze raz wszystkiego dobrego) Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 12:17 A teraz szukamy podróży poślubnej. Chyba zdecydujemy się na Tunezję, bo dość tania i ze słoneczkiem. Zgadałam się z babką z biura podróży i chwiluje mi takie "szybkie oferty". Zobaczymy. Byle odpocząć. Inga a jak Zuza? Co wogóle się działo podczas mojej nieobecności? Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 12:31 Zuza, już w domu, odpoczywa, wszystko jej opowiadam twój opis już poszedł do niej na @ - co by się nie pogubiła - wiele razy pytała o ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: Pogodynka;) - 23.08.2006 Warszawa centrum 23.08.06, 13:43 Fajne zdjecia Widac ze fajnie sie bawiliscie podczas sesji ) Mam nadzieje, ze tez nie bede zdenerowwana tak jak wy, pozazdroscic ) Odpowiedz Link Zgłoś
beatamaks Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 10:46 u mnie jeszcze nie pada, ale tez jest pochmurno i też nie chce mi się pracować Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 10:45 Cześć Słonka! Wreszcie mnie podłączyli... Po kilku ostrych telefonicznych interwencjach mojej siostry. Cześć Golinda! Gdzie byliście? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 11:04 witaj! byliśmy na Teneryfie, piękne miejsce, gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 11:03 hej Kobietki Mariola sala super ja miałam podobną, nawet trochę podobną kolorystykę) tylko więcej materiału) Ehh.. u mnie Tomcio kolejny dzień składa mebelki do naszego pokoju, już nie mogę się doczekać kiedy wszystko zostanie rozstawione)) mamy kolejny dzień a ja już mamy dość, no ale mam nadzieję, że niedługo) ##%$%% znowu szefowa woła ona nic nie zrobi beze mnie:// Mimo wszystko miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 11:05 Wybacz szefowej... już niedługo może sobie wołać do bólu Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 11:12 hehe od jutra ide na zwolnienie pier.ole ta robotę Odpowiedz Link Zgłoś
ann_jazon Wszystkiego najlepszego Asiu! 23.08.06, 12:56 Witaj Asiu po ślubie Wszystkiego naj naj naj na nowej drodze Miłości, szczęścia i samych radosnych chwil! Czekamy na fotki Odpowiedz Link Zgłoś
ann_jazon Re: Wszystkiego najlepszego Asiu! 23.08.06, 13:08 własnie sie dobrałam do fotek Asi super wyglądałaś! sukienka wyszła świetnie i wyglądałaś naprawdę przecudnie widzę, że lubicie się powygłupiać - tego właśnie brakuje mojemu małżonkowi - chyba mi się zestarzał )) Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Wszystkiego najlepszego Asiu! 23.08.06, 13:10 haha, mój też poważny.... Kurczę, ale dorosłośc jest nudna!!! (choć ma swe uroki) ja tam lubię troche beztroski, radości i ciekawości dzieciństwa w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
ann_jazon Wszystkiego najlepszego Golindo! 23.08.06, 12:59 Witaj Olu po urlopie Życzę Wam dużo dużo dużo miłości, szczęścia i zero smutków Dobrze, że chociaż Tobie pogoda dopisała, bo mnie w podróży poślubnej tylko kajaka brakowało Odpowiedz Link Zgłoś
matimoni Re: Wszystkiego najlepszego Golindo! 23.08.06, 13:03 Hej Aniu - fotki Asi już sa - podała linka Opowiadaj jak urlop - oprócz pogody Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Wszystkiego najlepszego Golindo! 23.08.06, 13:12 Asiu! gratulacje jeszcze raz!! czekałyśmy tu wszystkie na opis i fotki! limuzyna - eztra super, że wszystkie zdjęcia takie uśmiechnięte zwróciłyście uwagę na zegarek tego małego chłopczyka w limuzynie?? a ja mam w pracy znowu szwaba... przyjeżdza z tych Niemiec i tyłek zawraca... ble.... to nasz zwierzchnik z koncernu na tę część Europy bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Wszystkiego najlepszego Golindo! 23.08.06, 13:13 w tytule mam życzenia dla Golindy, a w poście składam życzenia Asi... ale życzenia dla Oli były już wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Wszystkiego najlepszego Golindo! 23.08.06, 13:14 Kasiu! dzięki za listę filmów i zdj. kotka ?? dostałaś moją odp. wczoraj?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Wszystkiego najlepszego Golindo! 23.08.06, 13:23 haha ja nie mam teraz wieczorkami dostępu do kompa po pierwsze siora wredul zabrała do siebie po drugie wieczorkami chwalę, podziwiam i głaszczę męża) Odpowiedz Link Zgłoś
ann_jazon Re: Wszystkiego najlepszego Golindo! 23.08.06, 13:13 hejka Monia właśnie wczoraj dostałam wreszcie fotki z kościoła - podeślę Ci te na których jesteś - wieczorkiem nie mogę za bardzo pisać teraz, bo szef siedzi obok i "ma mnie na oku", więc sie tajniaczę ogólnie to przez brak pogody przydałyby się jeszcze ze 2 tyg wolnego, ale nic z tego - robić trzeba, druty ciągnąć i kable wywijać Odpowiedz Link Zgłoś
matimoni Re: Wszystkiego najlepszego Golindo! 23.08.06, 13:30 Super - będę czekać Chociaz ja fotogeniczna nie jestem, więc moze poza tymi ze mną poprosze tez troszkę Waszych fotek Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Co Wy na to?? 23.08.06, 13:45 żebyśmy się wymieniły zdjęciami?? w sumie codziennie dyskutujemy, ale wiem tylko jak wyglądają Kasie, Inga, Zuzia, a już jak np. wygląda nieobecna teraz Mrówka rto nie wiem a co w końcu wyszło z tego naszego wspólnego zdjęcia przez Ingę i Golindę?? Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Co Wy na to?? 23.08.06, 13:47 no właśnie!!! chciałam to przypomnieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_banach Re: Co Wy na to?? 23.08.06, 13:55 No wreszcie doczytalam! Zyczenia najserdeczniejsze dla wszytskich naszych mlodych mezatek! ja dzis jakas powolna jestem, przedpoludnie spedzilam u naszych drukarzy wiec troche mnie farba owialo i jak pijana sie czuje. brrrr... Co do zdjec, ja moge wybrac jakies z rogami i piorami, te ktore widzialyscie z wieczoru panienskiego. bedzie ciekawiej hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Co Wy na to?? 23.08.06, 14:03 Kasi B. mam - kolekcję, ale fakt - z rogami to przebój Mam agnueszkę, Anię, Zuze, Marlenę (ale w bieli) , Z kasią - tak sama - w bieli albo z zaręczyn, mrówa jest, matimoni też jest, golinda rzysłała, ale bradzo marnej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Co Wy na to?? 23.08.06, 14:29 ja zbieram się by wysłać swoje foto takie małe mam nadzieję że dziś to zrobię) Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 14:32 Dziewczynki! Chciałam wam wysłać kilka zeskanowanych fotek-beznadziejna jakość, takie sobie ujęcia, przekłamane kolory (dużo jaśniejsze niż w rzeczywistości), ale chciałam, żebyście cokolwiek miały... no i co? napisało mi: adresat nieznany wysyłam więc Indze. Inguś, prześlij reszcie dzieczyn, ok? Nie chcę ich upubliczniać. Jak będę miał profesjonalne, to zamieszczę na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 14:34 oki! super! to czekamy i nikomu ich nie damy! Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 14:45 są już transferuję dalej haha Ale wiesz co - nie chcę dużo zdradząc - wyglądałaś jak filigranowa księzniczka i kieca, i włoski pieknie Aaa i piekne otoczenie Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 14:52 foto.onet.pl/albumy/album.html?id=40704&grupa=0&kat=7&a=moi_arietta To tak żebyście miały porównanie z moimi przyszłymi fotkami ślubnymi sesja sprzed roku mniej więcej, strasznie lubię te zdjęcia i tak jak nie przepadam za własnym wizerunkiem, tak tymi fotkami chwalę się wszem i wobec. Obym na ślubnych też tak ładnie wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
ann_jazon Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 14:57 Ashton! Mam taką samą ... kanapę ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 14:58 Hehe kanapa kiedyś należała do mojej niedoszłej świadkowej... dostaliśmy w spadku trzeszczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 15:01 haha, a mi się bardzo podoba ta lampa z ostatniej fotki a fotki już widziłam zgrałam kilka - cos wezmę do naszego kolażu a usmiech to gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ann_jazon Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 14:57 Inguś, czekam na te fotki Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: Ps - ale nie z gazety, z onetu:) 23.08.06, 15:08 Slicznie dziekuje, A swoja droga Golinda slicznie wygladalas, jak ksiezniczka ) Super, ale ci zazdroszcze ... Odpowiedz Link Zgłoś
ann_jazon Re: Ps - ale nie z gazety, z onetu:) 23.08.06, 15:20 Golinda, przepięknie, zesztą wysłałam do Ciebie maila Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Zuza pozdrawia:) 23.08.06, 15:07 pozdrowienia od Zuzy Wszystko jej wysyłam dzieki smsom jest na biezaco odpoczywa u rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Re: Zuza pozdrawia:) 23.08.06, 15:09 Pozdrow ja od nas baaaaaaaardzo serdecznie i niech szybko wraca do nas ) Odpowiedz Link Zgłoś
ann_jazon Re: Zuza pozdrawia:) 23.08.06, 15:21 Buziaczki dla Zuzi Ona zawsze mocno nas ściska, to teraz my ją wszystkie ściskamy bardzo bardzo mocno! I niech odpoczywa należycie! Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: Zuza pozdrawia:) 23.08.06, 15:55 Jestem po przerwie. Dzięki za miłe słowa Inguś, Dziewczynki - prosze o zdjęcia Golindy... Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Zuza pozdrawia:) 23.08.06, 15:56 asiu, jesli u ciebie nie ma, to niech dziwczynki przesla, ja już lece, papap Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: Zuza pozdrawia:) 23.08.06, 15:58 Dzięki Aniu. Golindo - wszystkiego naj naj... Już zaglądam na pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_jazon Re: Zuza pozdrawia:) 23.08.06, 15:59 fotki poszły, Asiu daj znać czy doszły, bo wtedy wyślę ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 15:47 coś sennie się zrobiło... wybija 15:45... ja ise zbieram po malutku O 16:30 mam w domu przyjąć pana od netu. Do wszystkich, co mają zaległości: PROSZĘ O FOTKI Asia - jakąś nie ślubna Marlena - to samoKasia - obiecałas na dziś itd Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 15:48 Świetny pomysł z porównaniem naszych fotek zwykłych i ślubnych pewnie w życiu się nie poznamy Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 15:50 jak wy mnie poznacie bez rogow? Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 15:52 haha, ja poznam mam twoje inne fotki;P Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 15:52 haha, fakt jak dam radę, to już dziś zakombinuję coś na razie się zbieram ide ten net dopilnowąc, a potem musze do koleżanki jeszcze podjechac po materac - trzba gości na czymś przenocować, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 15:52 Milego popoludnia Bea! No i jutro juz masz pelna chate! Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 15:53 noo, ale dopiero od 19 wczesniej jeszcze wstapie do kafeartu naszego obiecałam kolezance zrobić mały instruktaz obróbek fot na kompie - mam taty laptopa, trzba korzystać Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 15:56 Wlasnie! Przez ten twoj scrapbooking odkrywam kolo siebie mnostwo sklepow z takimi rzeczami! aaaa, nawet Tesco ma dzial scrapbooking! zapraszam do mnie, zaprowadze cie tam.... i chyba tyle bym cie widziala ))) Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 15:57 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kasia!!! Ty mi takich rzeczy nie mów!!!! buuuu((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_banach Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 15:58 Slowo, zebym mogla to bym ci zdjecia tego dzialu zrobila. Ale boje sie ze mnie przymkna za planowanie ataku terrorystycznego czy cos. Odpowiedz Link Zgłoś
inga34 Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 16:00 jakbym wiedziła co tam jest to bym spac pewnie nie mogła nienormalna jestem pod tym wzgladem stres slubny to nie przy tym - jak cos obmyslam... spac nie moge, a jak spie to śnie to tym!! Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: Porozmawiajmy - 23.08.2006 23.08.06, 16:03 Golindo - ślicznie! Gratuluję raz jeszcze. Mam ten sam problemn z fotkami - mój fotograf robił wszytsko aparatem analogowym, wiec pozostanie mi tylko skanowanie zdjęć, co niestety zepsuje ich jakość... Ale fajnie być już w pełni wyluzowanym ) Odpowiedz Link Zgłoś
golinda askiem! 23.08.06, 16:12 to są zdjęcia robione przez mojego tatę, fotograf robił aparatem cyfrowym z lustrzanką ale zdjęcia robione aparatem analogowym można nagrac na płytę, nie skanując ich Odpowiedz Link Zgłoś
askiem Re: askiem! 23.08.06, 16:22 Golindo, a jak to zrobić? Potrzebny jakiś program? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: askiem! 23.08.06, 16:26 studio fotograficzne powinno to zrobić bez problemu jak zamawiasz odbitki, to zawsze masz też możliwość zamówienia ich na płycie szczerze mówiąc nie interesowałam się jak to się robi, ale ich jakość jest całkiem przyzwoita w wersji elektronicznej Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik Re: Golinda 23.08.06, 16:37 Pięknie wyglądałaś jak prawdziwa księżniczka) czekamy na więcej fotek) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka Do jutra.. 23.08.06, 15:57 ... zycze wszystkim milego popoludnia iwieczorka jade o mojego miska Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Do jutra.. 23.08.06, 16:06 ja też niedługo się zmywam! czesc dziewczyny! dzieki za zdjecia Oli! super "bryka" i Państwo Młodzi oczywiście! czekamy na wiecej jak to się mówi apetyt rośnie w miarę jedzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiababik chwila wolna 23.08.06, 16:36 no nareście chwilka wolna a tu widzę że się działo) Ja też pozdrawiam Zuzie i ściskam serdecznie niech wraca szybko do zdrowia i do nas) Asiu ja wiem że fotograf zgrywa na płytki my tak dostaliśmy nasze fotki ale powiem jedno szczerze ładniejsze wywołane z filmu) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_banach Re: chwila wolna 23.08.06, 17:59 Dobra dziewczynki, lece do domciu. dzis jedziemy odebrac Lukasza surdut! mam nadzieje ze nie trzeba bedzie poprawiac. papa do jutra Odpowiedz Link Zgłoś