happyness3 24.08.06, 22:57 Niby chcieliśmy cadillaka ale rocznik bieżący ale coś nam się odmieniło :p jednak chcemy zabytek. Czy któraś z Was ma może kontakt na takie samochody w Poznaniu?? W internecie nic za bardzo nie mogę znaleźć. Bede wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quali1 Re: Zabytkowy samochód -Poznań 25.08.06, 08:49 my jedziemy takim starszym amerykanskim samochodem nie wiem jaka marka bo nie pytalam ale jak bywasz czasami w king Kross to tam kiedys przez jakis czas stał to jest chyba taki stary cadilac czy cos takiego, maja tez zabujczego seledynowego mikrusa jak jestes zainteresowana to ci wysle na maila numer telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
happyness3 Re: Zabytkowy samochód -Poznań 25.08.06, 09:25 no wiadomo ze jestem wiesz co że ja nigdy nie byłam w king crossie... ale wstyd.... Odpowiedz Link Zgłoś
cookiekm Re: Zabytkowy samochód -Poznań 15.12.06, 23:29 moglabys rowniez mi namiary na maila gazetowego? Bylabym bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
olaimikolaj Re: Zabytkowy samochód -Poznań 25.08.06, 14:07 pisalas w innym poscie, ze siedzialas na starym rynku w poznaniu w sobotnie popoludnie. my jechalismy do slubu starym rols roycem. jesli widzialas nas wtedy i podoba Ci sie to auto, moge dac Ci namiary. my nie zamienilibysmy tego samochodu na zaden inny. pozdrowienia, a swoja droga jestem strasznie ciekawa, czy widzialas tez nas wtedy na starym. w ktorym ogrodku siedzialas? bo dla mnie to co drugi ogrodek jest z warki (wszystkie maja takie krzeselka) Odpowiedz Link Zgłoś
cookiekm Re: Zabytkowy samochód -Poznań 15.12.06, 23:30 Moglabys mi przeslac namiary na wlascieciela na mial gazeowego? Bede bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
julka3006 Re: Zabytkowy samochód -Poznań 16.12.06, 07:48 dziewczynay na dąbrowskiego przy numerze 325 to jest juz trasa na swiecko,dokladnie przy skrzyzowaniu na Kiekrz jest tablica z namiarami na auta zabytkowe takze do ślubu ,na podworzu stoją jeszcze nieodremontowane antyki... poza tym na portalu wielkopolskim jest chyba kilka namiarow ,tam widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejkakubusia Re: Zabytkowy samochód -Poznań 16.12.06, 14:45 A my jedziemy naszym trabantem Nie wiem,czy to zabytkowy?A nasi znajomi jadą trabantem "limuzyną" złożonym z dwóch trabantów kiedyś.I "odprowadzają" nas,zwyczajowo,inne trabanty.Gdybyś chciała trabanta,możemy popytać wśród znajomych-mają różne,ale pewnie nie o taki "zabytek" ci chodziło Pozdrawiam! -- mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś