tysia.w 31.08.06, 10:51 Cześć!! Czy macie jakies zdjęcia dekoracji weselnych za parą młodą. Jestem na etapie poszukiwań i projektowania. Bede wdzieczna za pomoc. Mi udalo sie znalesc to salonbalon.pl/produkcje.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisia.nowak Re: dekoracja za parą młoda 31.08.06, 11:07 My mieliśmy coś takiego: img240.imageshack.us/my.php?image=p8050057wa0.jpg Sami zrobiliśmy tę planszę. Było trochę inaczej i niedrogo. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
hartwoods Re: dekoracja za parą młoda 31.08.06, 12:29 Parę propozycji: 1. udrapowana biała tkanina + czerwone różyczki zawieszone nieregularnie na niewidocznych żyłkach 2.biała tkanina z fantazyjnie udrapowanyną na górze i bokach tkaniną w innym kolorze(np.kolor czerwonego wina) 3.wiszące kule kwiatowe zawieszone na niewidocznych żyłkach Jeżeli któraś z Was nie chciałaby z różnych przyczyn zająć się osobiście dekoracją - polecam moje usługi w tym zakresie. Kontakt na gazetowy. (Warszawa i okolice) Odpowiedz Link Zgłoś
tysia.w Re: dekoracja za parą młoda 31.08.06, 13:10 Dzieki Bacha. Właśnie czegoś tak prostego szukam. Bez niepotrzebnych udziwnień. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka1980 Re: dekoracja za parą młoda 31.08.06, 15:44 Dziewczyny, czy ja tez mogłabym dostać na meila? slicznie dziękuję)) Odpowiedz Link Zgłoś
cooletka Re: dekoracja za parą młoda - do bacha 31.08.06, 15:46 wyslij mi tez prosze - szczególnie jak cos prostego bez udziwnien z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
inez_82 Re: poproszę!!!-do bacha i tysia 31.08.06, 20:45 Ja też poproszę o zdjęcia dekoracji na maila.Nie mam pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczek_84 Re: dekoracja za parą młoda 31.08.06, 21:22 O nie! Żadnych ozdób, malunków, zdjęć, świętych obrazów, ani cytatów słów papieża! Odpowiedz Link Zgłoś
dekoria Re: dekoracja za parą młoda 01.09.06, 10:55 Tysiu wysyłam Ci na e-maila kilka propozycji, jak znajdę chwilkę to wyśle Ci trochę nowszych, muszę poszperać bo sezon w pełni i brak czasu doskwiera Pozdrawiam Agnieszka www.DEKORIA.info Odpowiedz Link Zgłoś
tysia.w Re: dekoracja za parą młoda 01.09.06, 14:09 wielkie dzieki. Naprawde można coś z tego wybrać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: dekoracja za parą młoda 01.09.06, 11:26 U nas udrapowana tkanina, obrazek (delikatna drewniana rzezba), ozdobione kwiatami (nie wiem jak, bo pani zdecyduje juz na miejscu) Na stole przed nami, plozace sie kwiaty zadnych napisow i ani jednego balona na calej sali Odpowiedz Link Zgłoś
aggusia69 Re: dekoracja za parą młoda 01.09.06, 14:27 moi znajomi mieli na udrapowanej tkaninie powieszone swoje wspólne zdjęcie w antyramie -wszystkim gościom się to podobało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś