nomi26 05.09.06, 12:52 Szukam dobrego, sprawdzonego fotografa z Poznania. Napisałam do paru do których namiar znalazłam na forum, ale niestety mają już zajęty termin. Dodam że ślub mamy 18.08.07. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikola55 Re: Fotograf - Poznań 05.09.06, 12:58 Polecam Jacka Dyrlę. Znajdziesz na stronie www.dyrla.com Będzie robił nam zdjęcia 30 września,czyli za 3tyg. ale oglądałam jego prace i naprawdę zdjęcia są bardzo ciekawe, a pan Jacek ma mnóstwo pomysłów na dobre ujęcia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nomi26 Re: Fotograf - Poznań 05.09.06, 13:06 dzięki, faktycznie zdjęcia na stonie całkiem fajne. Możesz mi powiedzieć ile będzie Cię ta przyjemność kosztować ? Odpowiedz Link Zgłoś
india222 Re: Fotograf - Poznań 05.09.06, 13:24 szczerze moge polecic mojego fotografa...uwielbiam jego zdjecia.to jego wizytowka www.nakoneczny.pl/ .jest osoba bardzo otwarta , kontaktowa i dobrze rozumie potrzeby Młodychno i ma przystepne ceny!!!a to nasze zdjecia...www.nakoneczny.pl/pbs/index.html .pozdrawiamnasz dzien Odpowiedz Link Zgłoś
nikola55 Re: Fotograf - Poznań 05.09.06, 14:09 Na początku powiedział 1200, ale można z nim negocjować. Ponieważ u nas będzie zaczynał dopiero pod Kościołem i skończy fotografowanie ok.północy umówiliśmy się na 900zł Pan Jacek robi dodatkowo jeszcze takie "fotoksiążki"- naprawdę bardzo ciekawe, dodatkowo kosztuje to 200zł. a fajny to prezent dla Rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejmielcarek Re: Fotograf - Poznań 05.09.06, 13:23 Pozwolę sobie odpowiedzieć, podając linka do swoich zdjęć. mielcarek.net/portfolio/slubne/ Z góry uprzedzam, że nie spełniam jednego z w/w warunków - wyrobionej renomy/marki. Wplyw na końcowy efekt zdjeciowy bedzie taki, że po prostu będę bardziej zaangażowany. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha <a href="http://www.agma-studio.pl/" target="_blank">www.agma- 05.09.06, 16:57 www.agma-studio.pl/ nam zrobiła naprawdę prześliczne zdjęcia. szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jo090 Re: Fotograf - Poznań 05.09.06, 21:09 zobacz stronę www.slubnezdjecia.republika.pl Fotograf co prawda z Warszawy, ale jeżdzi robić zdjęcia do innych miast również, a poza tym w Poznaniu studiował wiec zna miasto. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: Fotograf - Poznań 05.09.06, 23:17 Ja zastanawiam sie nad fotografem z Suchego Lasu (Firma NEO). Czy któraś z was coś o nim słyszała?? www.firmaneo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: Fotograf - Poznań 06.09.06, 12:13 ponawiam pytanie do Pań z Poznania i okolic Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek187 Re: Fotograf - Poznań 06.09.06, 12:30 ja moge polecic kogoś z Warszawy ale dojazd w dniu ślubu jest gratis www.moment.com.pl albo z Poznania jak sie nie mylę www.szwabowicz.pl obejrzyj i daj znac czy ktores sie podobają ?? Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: Fotograf - Poznań 06.09.06, 14:41 hej, obejrzałam, fajne stronki ale widziałam tez takie które mi się bardziej podobały np www.utrwalacz.com.pl oraz www.kalina-studio.com. SĄ REWELACYJNI!!!I jeżeli zdecyduje sie wydac więcej pieniążków na zdjęcia to pewnie z którymś z nich A pytam o firmę NEO bo niedrodzy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek187 Re: Fotograf - Poznań 06.09.06, 14:59 Jeśli chodzi o Kaline to napewno ma zajety cały sierpien bo sama pytałam bierze 2600 zł, UTRWALACZ nie podoba mi sie kwestia gustu wszystko jakies pozowane, moment oferty ma różne najtansza 2200,szwabowicz 2600...Ja sama zdecydowałam sie na moment na oferte za 2900 zł ale to tez dlatego,ze nie chce na ślubie kamerzysty plątającego mi sie miedzy nogami a nie słyszałam nic o tym,o którego pytasz moze obejrze zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: Fotograf - Poznań 06.09.06, 15:07 Ja mam slub 30.06.2007, jak ostatnio pisałam z Kalina to miała ten termin wolny. Bierze 2600 +dojazd i nocleg co by wyszło ponad 3000zł. A nie chce tyle wydać na fotografa. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek187 Re: Fotograf - Poznań 06.09.06, 15:12 a myslałam,ze chodzi o siepien albo lipiec a jak moge spytac to ile chcesz wydac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
asia293 Re: Fotograf - Poznań 06.09.06, 16:19 Zapraszamy na naszą stronę www.foto-art-studio.pl Jesteśmy z Wrocławia ale Poznań jest w miarę blisko więc za dojazd będzie jedynie 70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś