eve26 08.09.06, 00:50 Czy ktos z Was robil tam wesele albo byl gosciem?jak bylo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
medea11 Re: piwnica swidnicka-wroclaw 14.09.06, 12:28 NIE POLECAM Organizowalam tam bardzo duza impreze i to byla wielka pomylka. Totalny nieprofesjonalizm polaczony z brakiem taktu. Nie bede Ci juz opisywac do jakich sytuacji dochodzilo, ale wystarczyc powinno to ze kucharz nie byl calkowicie trzezwy, a obsluga niemila. Wiec jeszcze raz nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eve26 Re: piwnica swidnicka-wroclaw 14.09.06, 16:44 Ale mnie przerazilas ja i tak bede miala tam wesele, dziwi mnie to takie eleganckie miejsce, kiedy robilas tam impreze Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: piwnica swidnicka-wroclaw 14.09.06, 17:27 To zawsze bylo moje marzenia zeby miec tam slub. Ale pozniej bardzo szykbo zmienialam zdanie. Nie bylo tam zadnej intymnosci bo przeciez nie zamkna calej restauracji tylko dla Ciebie, tak wiec mozesz sie spodziewac kilku niechcianych gosci. Moze Tobie nie zalezy na tym ze pol miasta moze sie zwalic na Twoje weselisko... dobrej zabawy zycze.. lol. Odpowiedz Link Zgłoś
eve26 Re: piwnica swidnicka-wroclaw 14.09.06, 17:38 Dwie sale beda zupelnie zamkniete dla mnie, poza tym nie mialam duzegop wyboru-sale znalazlam 6tygodni przed slubem, wydaje mi sie ze miejsce na takim poziomie powinno miec obsluge bez zarzutu Odpowiedz Link Zgłoś
medea11 Re: piwnica swidnicka-wroclaw 14.09.06, 20:41 Eve26 nie chcialam Cie przerazic, ale wierz mi ja na sama mysl o tym miejscu mam mdlosci. To bylo dla mnie traumatyczne przezycie i wielu wydarzen nie bede nawet tu przytaczac, ale do tej pory jeza mi sie wlosy na glowie jak o tym pomysle. Ja na swoje wesele wybralam Art Hotel i goraco polecam szczegolnie pania Madzie ktora jest fantastyczna osoba i zajmuje sie wlasnie organizowaniem takich imprez w tym hotelu. Teraz przynajmniej mam pewnosc ze moje wesele jest w dobrych rekach, a wierz mi ja jestem perfekcjonistka jezeli o to chodzi))) Moze jeszcze uda Ci sie znalezc cos innego? Tak czy inaczej trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: piwnica swidnicka-wroclaw 14.09.06, 18:27 bYLAM TAM POL ROKU TEMU NA WESELU U KOLEGI MISKA I MUSZE CI POWIEDZIEC ZE WSZYSTKO BYLO OK PIEKNE MIEJSCE WYTWORNE I WOGOLE...ALE ... NO WLASNIE JEST TO ALE KELNERKI NIE MILE I DO TEGO ZUJACE GUME!!!! CO MNIE ZSZOKOWALO TAKI LOKAL A OBSLUGA ZUJACA GUME TROSZKE NIETAKTOWNE TO I MALO KULTURALNE JAK DO TAKIEGO MIEJSCAale musze powiedziec ze ja mam bzika na punkcie osob zujacych gume wogole na weselach)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś