Dodaj do ulubionych

piwnica swidnicka-wroclaw

08.09.06, 00:50
Czy ktos z Was robil tam wesele albo byl gosciem?jak bylo?
Obserwuj wątek
    • medea11 Re: piwnica swidnicka-wroclaw 14.09.06, 12:28
      NIE POLECAM
      Organizowalam tam bardzo duza impreze i to byla wielka pomylka. Totalny
      nieprofesjonalizm polaczony z brakiem taktu. Nie bede Ci juz opisywac do jakich
      sytuacji dochodzilo, ale wystarczyc powinno to ze kucharz nie byl calkowicie
      trzezwy, a obsluga niemila. Wiec jeszcze raz nie polecam!!!
      • eve26 Re: piwnica swidnicka-wroclaw 14.09.06, 16:44
        Ale mnie przerazilas ja i tak bede miala tam wesele, dziwi mnie to takie
        eleganckie miejsce, kiedy robilas tam impreze
        • adrianna79 Re: piwnica swidnicka-wroclaw 14.09.06, 17:27
          To zawsze bylo moje marzenia zeby miec tam slub. Ale pozniej bardzo szykbo
          zmienialam zdanie. Nie bylo tam zadnej intymnosci bo przeciez nie zamkna calej
          restauracji tylko dla Ciebie, tak wiec mozesz sie spodziewac kilku niechcianych
          gosci. Moze Tobie nie zalezy na tym ze pol miasta moze sie zwalic na Twoje
          weselisko... dobrej zabawy zycze.. lol.
          • eve26 Re: piwnica swidnicka-wroclaw 14.09.06, 17:38
            Dwie sale beda zupelnie zamkniete dla mnie, poza tym nie mialam duzegop
            wyboru-sale znalazlam 6tygodni przed slubem, wydaje mi sie ze miejsce na takim
            poziomie powinno miec obsluge bez zarzutu
            • medea11 Re: piwnica swidnicka-wroclaw 14.09.06, 20:41
              Eve26 nie chcialam Cie przerazic, ale wierz mi ja na sama mysl o tym miejscu
              mam mdlosci. To bylo dla mnie traumatyczne przezycie i wielu wydarzen nie bede
              nawet tu przytaczac, ale do tej pory jeza mi sie wlosy na glowie jak o tym
              pomysle. Ja na swoje wesele wybralam Art Hotel i goraco polecam szczegolnie
              pania Madzie ktora jest fantastyczna osoba i zajmuje sie wlasnie organizowaniem
              takich imprez w tym hotelu. Teraz przynajmniej mam pewnosc ze moje wesele jest
              w dobrych rekach, a wierz mi ja jestem perfekcjonistka jezeli o to chodzismile)))
              Moze jeszcze uda Ci sie znalezc cos innego? Tak czy inaczej trzymam kciukismile
    • ozi29 Re: piwnica swidnicka-wroclaw 14.09.06, 18:27
      bYLAM TAM POL ROKU TEMU NA WESELU U KOLEGI MISKA I MUSZE CI POWIEDZIEC ZE
      WSZYSTKO BYLO OK PIEKNE MIEJSCE WYTWORNE I WOGOLE...ALE ... NO WLASNIE JEST TO
      ALE KELNERKI NIE MILE I DO TEGO ZUJACE GUME!!!! CO MNIE ZSZOKOWALO TAKI LOKAL A
      OBSLUGA ZUJACA GUMEsad TROSZKE NIETAKTOWNE TO I MALO KULTURALNE JAK DO TAKIEGO
      MIEJSCAsadale musze powiedziec ze ja mam bzika na punkcie osob zujacych gume
      wogole na weselachwink))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka