Dodaj do ulubionych

Maggio Ramatti?

08.09.06, 15:30
Tak mi sie spodobala sukienka firmy Maggio Ramatti, model "Adrianne". Co
dziwne, nie moge znalezc nic o tej firmie w necie, a juz tym bardziej nie ma
nigdzie zdjecia tej sukienki! Czy ktoras z Was miala moze sukienke tej firmy?
A moze ktoras z Was ma ten model do sprzedania?
Obserwuj wątek
    • marvy Re: Maggio Ramatti? 08.09.06, 15:38
      Podaję link, ale nie ma tam chyba modelu, o który Ci chodzi

www.pl.katrin.com.pl/strona.php?4100
      • future_epouse Re: Maggio Ramatti? 08.09.06, 15:43
        dzieki serdeczne marvy! No i nie ma tam tego modelusad A Ty moze mialas ich
        sukienke? Widzialas moze sukienki tej firmy w innym jeszcze salonie w Warszawie?
        • marvy Re: Maggio Ramatti? 08.09.06, 15:45
          Nie, ale może poprostu zadzwoń tam i zapytaj czy mogą Ci ją sprowadzić.
        • iwona147 Re: Maggio Ramatti? 08.09.06, 16:57
          Na tej stronie podane są adresy sklepów i podobno w każdym są inne sukienki.
          Może w którymś dostaniesz ją.
          pozdrawiam
    • inkageo Re: Maggio Ramatti? 08.09.06, 17:16
      Ładne te sukienkismile Ale dziwna sprawa, że nie ma słowa o tej firmie/kolekcji na
      zagranicznych stronach.. Pewnie to polski wytwór tak jak Herm's..
    • dedewaw Re: Maggio Ramatti? 16.06.14, 13:59
      Witam,

Uważajcie na salon Centrum Slubne Maggio Ramatti ul. Ogrodowa 1a rog ul. Jana Pawla II. To są OSZUŚCI!!!! Ich sukienki nie mają nic wspólnego w Włochami. Produkują je albo w Polsce albo w Chinach, na sukienkach nie znajdziecie żadnych metek. Ich strona ma tylko adresy w Polsce, nie ma żadnych nawet we Włoszech - od razu widać przekręt. Co więcej osoby tam pracujące z właścicielem na czele potrafią ponownie sprzedać waszą suknię, za którą już zapłacono i która miał u nich czekać na pierwszą przymiarkę. Tak było w przypadku mojej narzeczonej. W samym salonie Abiu i innych dobrych salonach odradzają nawet tam wchodzić, wystarczy porozmawiać z nimi. Kupując inną suknię w innym salonie w Warszawie spotkaliśmy trzy kobiety oszukane przez Centrum Slubne Maggio Ramatti. Omijajcie ten salon z daleka, dobrze Wam radzę.

Pozdrawiam
      • gosiaaka Re: Maggio Ramatti? 09.03.16, 13:45
        Popieram w 100% powyższą wypowiedź!!! Miałam taki sam przypadek, suknia przyjechała dużo za duża, jakościowo beznadziejna, zupełnie inną mierzyłam a przyjechała suknia tania, jak z targu z Chin z nie z włoskich materiałów! Na 2 tygodnie przed ślubem musiałam szukać szybko innej sukni!!! O ciągłym przesuwaniu terminów przymiarek nie wspomnę!!! Ja byłam klientką salonu w Poznaniu! ODRADZAM!!!
    • arvena8989 Re: Maggio Ramatti? 12.03.16, 12:42
      UWAGA CENTRUM MAGGIO RAMATTI TO OSZUŚCI!!!!!! Kupiłam w salonie w Poznaniu suknię, zapłaciłam za nią 4500 zł...byłam zadowolona z współpracy z Panią krawcową, więc zdecydowałam się oddać sukienkę w komis, została sprzedana w grudniu (w połowie stycznia nowa właścicielka mojej sukni wpłaciła za nią IIgą ratę)...do dziś walczę o pieniądze za suknię...Panie w salonie są bezsilne..a "Pan Szef" jest człowiekiem pozbawionym godności i kultury osobistej. Co tydzień odwlekał termin spłaty...na początku się zgadzałam....po 2 miesięcznych bojach dostałam jedną ratę zadłużenia....jestem zniesmaczona i zmuszona do dalszej walki. z całego serca ODRADZAM JAKIEKOLWIEK INTERESY Z MAGGIO RAMATTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • gosiaaka Re: Maggio Ramatti? 17.03.16, 12:34
        Popieram powyższy wpis! Właściciel kręci, kombinuje, powiedzmy szczerze - oszukuje! Wszystko jest dobrze do czasu podpisania umowy i wpłacenia zadatku. Potem zaczynają się schody. U mnie była taka sytuacja, że termin przymiarki przekładali chyba 3 czy 4 razy. Aż się okazało że do ślubu jest miesiąc, a to co ostatecznie przyjechało ... brak słów! Na pewno nie było to suknia jaką przymierzałam w dniu zakupu. Materiały słabej jakości, rozmiar niedopasowany, brak słów!!!
        Wpisałam negatywny komentarz na portalu twojasuknia.pl i widzę, że wszystkie negatywy zostały niedawno usunięte - a było ich sporo!!!
      • queen86 Re: Maggio Ramatti? 20.04.16, 21:59
        Witam u mnie taka sama sytuacja Nie zapłacili mi za całość Suknię ślubną oddałam w komis Sprawę zgłosiłam do Rzecznika Spraw Konsumentów i na policję Zobaczymy jak to się zakończy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka