Dodaj do ulubionych

Salon vis a vis CMS

28.08.09, 15:19
Ktoś coś słyszał co to w ogóle jest, ktoś tam był, bo ja niestety tylko przez
okna wystawowe? Widziałam tam kilka sukni ślubnych a w tym samym miejscu także
pejcze i inne gadżety na wieczory kawalerskie..Do tego, suknie wyglądają jak z
3 ręki, część z nich widziałam wcześniej w innym szczecińskim salonie... O co
chodzi? To jakiś ślubny second hand?
Obserwuj wątek
    • ania25szczecin Re: Salon vis a vis CMS 11.09.09, 19:15
      Musze nie zgodzic się z przedmówcą kupiłam tam miesiąc temu suknie ślubną i
      jestem bardzo zadowolona z Salonu obsługi,ceny i UWAGA! 3 tygodnie czekałam na
      sukienke! Do tego Panie skompletowały mi ładną biżuterie i buty za 150 zł !
      pytanie co to jest ? Salon Ślubny Ladies są przedstawicielami firmy Karina na
      zach-pom. prosze pomyslec o kupnie okularów :) a te dodatki o których mowa to
      dodatki na wieczór panieński (2 sale 1 dodatki 2 suknie)ciekawe połączenie
      poleciłam świadkowej mieli najtańsze uszy króliczka ceny nieporównywalne do sex
      shopów! ! no i rabat bo kupilam sukienke:) Skąd ta moja obrona i długa wypowiedź
      nie lubie klekocących Pań które gadają a nawet nie weszły pozdrawiam!!:) aha i
      sukienki w CMS moim zdaniem wyglądały gorzej jakby nie było Ladies jest dopiero
      3 miesiące i wszystkie są nowiutkie!!!! Polecam zajrzeć ja już drugi raz chyba
      nie będe musiała ciau ;)
      • dziewczynka1985 Re: Salon vis a vis CMS 30.10.09, 23:24
        Faktycznie na przeciwko CMS jest nowy sklep z sukniami ślubnymi. Jest tam bardzo
        miła Pani, suknie są ładne. Sklep z zewnątrz nie wygląda na salon sukien
        ślubnych, ponieważ już w momencie wejścia widać gadżety na wieczór PANIEŃSKI.
        Fajne połączenie dwóch sklepów w jeden, świadkowa może się całkiem dobrze
        zaopatrzyć na ostatni wieczór Panny Młodej :)
    • madziulas_ka Re: Salon vis a vis CMS 26.09.09, 12:11
      Kupiłam tam gażdety na wieczór panieński - spory wybór i miła obsługa. Na suknie
      nie patrzyłam
    • oriona5 Re: Salon vis a vis CMS 12.11.09, 22:36
      podzielam pogląd komentujących. ja co prawda kupiłam tam tylko buty, bo sukienkę
      wybrałam gdy jeszcze tego salonu nie było, ale buty były naprawde tanie - 180 zł
      za skórkowe firmy Grawikor! przetanczyłam w nich całą noc i były niesamowicie
      wygodne.
      Pani obsługująca oraz właścielka są niesamowicie miłe i bardzo pomocne.
      polecam gorąco ten salon!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka