Dodaj do ulubionych

panny mlode z poznania i okolic

• agata781 Re: A ja z Wolsztyna... 16.09.06, 10:57

• agata781 Re: A ja z Wolsztyna... 16.09.06, 11:05
      ...Enter poszedł za szybko.
      Mówia że Wolsztyn to ani woj.lubuskie ani wielkopolskie,ale w razie czego jestem
      do usług.Jestem już po ślubie,robiliśmy go na sali wiejskiej u mojego
      lubego,pomagała nam firma cateringowa p.Beaty.Zespół nazywał
      się"Ekstrawersja"Szef zespołu jest multiinstumentalistą,grał nawet na"koźle"i
      muszę przyznać że efekt był powalajacy(o graniu na akordeonie nawet nie
      wspomnę)Styl muzyczny na życzenie(my nie chcieliśmy disco polo)
      Jeśli chodzi o fotografa to my wybraliśmy Leszka Sworowskiego,nasz album i
      albumy dla rodziców kosztowały nas 820 zł.a ich wykonanie jest rewelacyjne!
      Sukienkę akurat miałam taka że mogłam ją samodzielnie wyprać w pralce,także
      koszt czyszczenia już mi odpadł.
      Jeśli chodzi o firme cateringowa to interesowal nas tylko zakup alkoholu,i
      wskazanie sali do imprezy(i formalności z jej wynajęciem)
      • art-hunter Re: A ja z Wolsztyna... 18.09.06, 09:49
        Witam wolsztyniankę! Zastanawialiśmy się nad Pałacem w Wolsztynie, ale był
        dosyć drogi, choć bezsprzecznie piękne wnętrza i super podświetlana nocą
        fasada. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na pałac w Białokoszu, bardziej
        kameralny, ale za to jest wyłączność na cały pałac wraz z parkiem i plażą!
        Wolsztynianko napisz jeszce czym jechałaś do ślubu, poszukuję jakiegoś starego
        samochodu i gdzie robiłaś makijaż i fryzurę!
    • art-hunter do Nives 18.09.06, 09:53
      Podaj namiar na ten Luks Band, na forum lub na mój priv: art-hunter@gazeta.pl
      • nives1 Re: do Nives 18.09.06, 09:58
        Prosze cię bardzo:
        Krystyna Niewola - sie nazywa pani z którą musisz rozmawiać - nr:605 387 328
        • nomi26 Re: do Nives 18.09.06, 11:00
          Dziewczyny, marzy mi się w kosciele osoba grająca na trąbce lub flecie.. Czy
          znaci kogos takiego, sprawdzonego ? moze być ze szkoły muzycznej...
        • kinula81 co z waszym panieński??!! 18.09.06, 11:03
          Cześć Poznanianki!
          Ja planuję w sobotę urządzić panieński i szukam lokalu ze striptisem a, że nie
          przebywam w tego typu lokalach, to mam problem dotrzeć do takiego i zrobić
          rezerwację.
          Jeżeli macie jakieś namiary, to b. proszę
          Pozdrawiam i trzymam kciuki za wasze wieczory panieńskie
          • annacebula Re: co z waszym panieński??!! 18.09.06, 14:46
            Hmm... jaki fajny pomysł na wieczór panieński. Koleżanki powinny załatwić ci
            prywatny striptis, takiego pana wyskakującego...z czegoś tam.
            • alicja7-84 :) 18.09.06, 15:27
              ja jestem z Poznania...ślub bierzemy w małym kościółku na Wzgórzu św. Wojciecha
              na przeciwko Karmelitów...śliczny, nie za duży, nie za mały...idealnysmilewesele
              natomiast mamy w Owińskach dnia 11 sierpnie 2007rsmilemam taki mały zegareczek,
              który odlicza dni---fajne uczucie budzić sie rano i widzieć, że już coraz
              bliżejsmileorkiestre mamy zaklepaną---5 osób, cena 2200(po znajomości)...chyba
              drogo--nie??fotografa również mamy z głowy sprawdzonegosmilei kamerzyste teżsmileza
              salę płacimy 170 od osoby to jest najdroższe menu w Jaśminie, ale w tym mamy
              tort, dekoracje sali, więc takie sprawy odpadająsmilepoza tym nocujemy tam z
              większością gości, a dla reszty załatwiamy autokar...nauki zrobiliśmy na
              Sobieskiego juz rok temu, a teraz jestesmy w trakcie poradnismileco
              jeszcze??hmm...sesję robimy tydzień, dwa po ślubie chyba na Sołaczu, albo nawet
              w okolicach Gorzowasmilew tym tygodniu miałam pierwszy maraton po sukniach
              ślubnych...chcę się załapać na znizki zimowesmileoprócz tego wybralismy wzór
              obrączek, samochód, a nawet dwa też po znajomości, podróż poslubna na
              Krecie---zapisujemy sie w styczniu, bo najtaniejsmilekwiaty, tzn. bukiet, ozdoba
              kościoła i uata po znajomoścismileale mam jeden problem----otóż chciałabym mieć
              piekną oprawe w kościele typu harfa i kogoś, tzn. kobietę, która ślicznie będzie
              śpiewać, ale nie operowo...jesli znacie kogoś to dajcie mi prosze namiarysmile
              acha---makijaż również po znajomoścismilea nad fryzurą jeszcze myślę, a póki co
              zapuszczam włosysmile pozdrawiamw wszystkie przyszłe i przeszłe panny młode
              • nives1 Re: :) 18.09.06, 15:38
                Pracuję praktycznie obok tego kościoła - na św. Wojciech 10 :0
                masz rację to śliczny kośćiół smile)
                • art-hunter Alicja podaj namiar na kapelę 18.09.06, 21:14
                  Hej nie rozumiem, wszyscy piszą o anonimowej kapeli, podajcie chociaż nazwę!
                  Tyle razy prosiłam o jakieś namiary, jesteśmy bezradni, bo kapela nas
                  wykreśliła po miesięcznej rezerwacji! Alicja njesli możesz daj namiar,
                  najchętniej stronkę www.

Ps.
                  Nives dzięki!
          • nives1 Re: co z waszym panieński??!! 19.09.06, 09:12
            A ja z panieńskim zaufalam świadkowej - jak ją znam to będzie komedia big_grin
            A tak w ogóle to przydałaby się cała seria takich imprez :p
    • agata781 A ja z Wolsztyna 19.09.06, 11:36
      Jeśli chodzi o wynajem samochodu to w Rakoniewicach i w Karpicku są firmy ktore
      je wynajmują.W Karpicku firma Fortis Artura Skorupińskiego ma stare samochody,a
      makijaż robiłam w salonie Gracja na ul.5 Stycznia(zresztą niedaleko mieszkam)My
      osobiście nie mielismy auta z wypożyczalni,a fryzurę robiła mi koleżanka(z moich
      krótkich włosów nawet wyszło,wszyscy myśleli że miałam dopięte)
      Pałacu raczej nie polecam,slyszałam od wielu osób że duzo kosztuje a mało jest
      na stołach,jedzenie jest bardzo szybko zabierane ze stołów ze czasmi goście nie
      zdążą spróbować.Koleżanka opowiadała jak byla tan na jakimś przyjęciu to tort
      kroila kelnerka i kawałki byly tak mikroskopijne że szkoda gadać a możliwości
      żeby dosac drugi kawałek nie bylo(nawet ci co nie zdążyli po pierwszy)bo tort
      kelnerka natychmiast zabrała do kuchni,a na drugi dzień wiele go nie zobaczyli.
      • art-hunter do Agaty 19.09.06, 21:30
        Agatko podaj namiary na te wypożyczalnie starych aut z Karpicka i Rakoniewic!
        Bardzo ułatwiłabyś nam poszukiwania! Please!
        • wagnerowicz zespół standard 20.09.06, 09:37
          Przesyłam obiecane namiary na zeszpół:
          www.zespol.standard.bluearte.pl/
          są bardzo w porządku
          • lubna z kim szukacie sukni? 20.09.06, 10:39
            ja chcialabym z mama, ale mieszkamy od niej jakies 300 km.
            moja najblizsza przyjaciolka mieszka jakies 500 km ode mnie.
            kolezanka, ktora poprosilam o rade, polecila mi sukienki, ktore podobaly mi sie.. absolutnie najmniej smile
            z narzeczonym chetnie bym poszukala, ale z drugiej strony fajnie byloby mu zrobic wielka niespodzianke.
            sama mam szukac????
            smile
            • nives1 Re: z kim szukacie sukni? 20.09.06, 11:00
              Ja pewnie do kilku salonów będe musiała iść z mama chociaz mamy zupełnie inny
              gust i na bank będziemy sie kłócić, świadkowa strasznie zajęta własnym ślubem
              teraz, przyjaciółka nie może sie uwolnic od ciążowych nudności, narzeczony
              pracuje całymi dniami
              lubna idziemy razem wink
              • lubna Re: z kim szukacie sukni? 22.09.06, 10:30
                nives1 napisała:

> lubna idziemy razem wink

Czemu nie, podobno w M1 mają być jakieś targi ślubne pod koniec września wink
                Chcąc nie chcąc pewnie się tam miniemy wink))
    • pmakpl Re: panny mlode z poznania i okolic 20.09.06, 11:09
      Proszę o kontakt dziewczynę, która przysłała do mnie mail w sprawie namiarów.
      Przypadkiem go skasowałam.
    • agata781 Re: A ja z wolsztyna/wypożyczalnia samochodów 20.09.06, 16:32
      Podaje namiar na Karpicko:
      Wydawnoctwo Fortes
      ul.Lipowa 18 A,Karpicko
      64-200 Wolsztyn
      tel.kom.602 101 190
      tel/fax.068 347 37 43
      www.skorupinski.eu
    • sloneczniczek4 zapraszam na nowe forum 20.09.06, 17:52
      zapraszam na nowe forum wszystkie Poznanianki i Wielkopolanki

link w sygnaturce

dodajcie forum do ulubionych!!!
      • art-hunter ... 20.09.06, 18:35
        Agatko i Wagnerowicz, dzięki za namiary! Jesteście kochane!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka