ma-la 19.09.06, 11:20 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=6&gr=0&poz=396 suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=6&gr=0&poz=395 Co o nich sadzicie Drogie Panny Mlode?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tequilla78 Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 11:22 Obie bardzo ładne, ale typuję nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 11:22 Pierwsza jest śliczna. O ile sie nie mylę to twitti ja miała. Druga nie w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 11:24 numer 1 podobny do la sposa 5848, którą byłam zachwycona ale tylko wirtualnie, bo na żywo już nei bardzo, niestety. Oglądałaś już suknie w salonie? Odpowiedz Link Zgłoś
ma-la Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 11:32 Widzialam ta druga.Bardzo mnie sie spodobala.Jedynka tylko wirtualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 11:34 numer 2 ma bardzo ładną górę sukni, ale dół jużnie w moim guście, zwłaszcza jeśli chodzi o kwiat Odpowiedz Link Zgłoś
umber82 Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 11:33 Ładne obie - ale już tak oklepane że w swoim uroku bardzo pospolite. Odpowiedz Link Zgłoś
ma-la Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 11:34 To moze masz cos nowego i nieoklepanego??Caly czas szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba002 Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 11:48 Mnie sie oczywiście podoba druga suknia AD 312 bo ja zamówiłam ))))) Kolor jest śliczny i góra sukni. Ma wszystkie lelmenty jakie chciałam ) Pozdrawiam, nasz ślub będzie za… Odpowiedz Link Zgłoś
ma-la Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 11:53 A masz moze cos "na gore" do ubrania?? Bo chcialabym do kosciola cos narzucic?? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba002 Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 13:25 Niestety nie mam. Ja do kościoła pójde w odkrytych ramionach. Odpowiedz Link Zgłoś
kociak83 Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 12:28 Ja stawiam na 2. Pierwsza taka za prosta dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ma-la Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 12:37 Tez tak mysle.Nie chce skromnej sukienki, ale podoba mnie sie gora w tej pierwszej. Odpowiedz Link Zgłoś
resetka Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 12:57 zgazm sie piekne piękne - moja jest 312 Odpowiedz Link Zgłoś
ma-la Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 13:15 A napisz mi prosze, czy masz cos do ubrania na gore.Chcialabym ubrac cos do kosciola.Jesli nie to, jak sadzisz, co moze pasowac do tej sukienki?? Odpowiedz Link Zgłoś
resetka Re: piekne suknie!!! 20.09.06, 17:17 teraz planuję bolerko z koronki pasującej do "góry" sukienki wstępnie nie miałam miec welonu więc pasowałby szal, niestety perswazje mamy spowodowały że się ugięłam i bede miała welon, więc.. szal odpada. i będzie bolerko Odpowiedz Link Zgłoś
beki79 Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 13:33 Pierwsza suknia jest fajna. Ma urok i pięknie wygląda. Sama się zastanawiam nad nią, ale nie w tym salonie, jest za drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiak_warszawa Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 14:47 Obie śliczne, pierwsza jak dla mnie wręcz piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
cleopathre Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 14:50 Żadna mi się nie podoba, wolę opcję bardziej dopasowane do ciała i z mniejszą ilością szczegółów Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 15:11 obie mi sie podobaja nie mniej jednak ze wzgledu na ten kwiat pierwsza bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
ragazza4 Re: piekne suknie!!! 19.09.06, 15:23 Hmm...szczerze to obydwie modelki wyglądają jakby były owinięte mniej lub bardziej ozdobnym prześcieradłem;}. Niestety taka moda nastała. Odpowiedz Link Zgłoś
pelka-ka Re: piekne suknie!!! 20.09.06, 18:52 Oba zdjęcia okropnie sztuczne... Modelki wyglądają jak manekiny, a kiecki jakby były odlane z jakiego twardego plastiku... Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: piekne suknie!!! 20.09.06, 22:31 hej, ma-la, sukienki sliczne, zwlaszcza ta pierwsza, ale mam na mysli tylko koronkowa gore, bo dol mi sie nie podoba. Zastanawiam sie nad taka koronka,tylko ze suknia musi byc snieznobiala. moja opcja nr 1 to sukienka z tej strony: www.classa.com.pl/kolekcja_2006_2.html - sukienka nr 8, prosciutki dol i koronkowa gora. wlosy chcialabym miec rozpuszczone, ale jak do takich przypiac welon?? podoba mi sie jeszcze taka koronka jak u sukienki: suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=1&poz=316 ale do kosciola srednio pasuje, a ja nie chce nic na to narzucac jak Ci sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
grupa25 Re: piekne suknie!!! 20.09.06, 23:31 myśle o kupnie pierwszej, byłam w salonie w Krakowie, sukienka kosztuje ok. 3900 jest w czterech tonacjach, śnieżnobiałych nie ma bo większość kobiet wygląda w nich źle, natomiast te które moga być dostępne są od niezwykle jasnego ecru do lekkiego starego złota, rzeczywiście sukienka spodobała mi się, bo jedna z dziewczyn z forum przysłała zdjęcia ze ślubu w niej, sedno tkwi w ramionach, jeśli ktoś ma długą szyję i powabne ramiona będzie w niej wyglądał ślicznie, dół jest rzeczywiście trochę gorszy, niestety widziałam w realu i potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: piekne suknie!!! 20.09.06, 23:37 wlasnie, zalezy tez od typu urody, mnie sie podobaja te koronki i odkryte ramiona, ale nie mam pojecia czy mi to w ogole pasuje, dopiero jak zaczne przymiarki, to sie przekonam Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: piekne suknie!!! 21.09.06, 09:26 Pięknie. Ciekawa tylko jestem, jak wyglądają w rzeczywistości. Widziałaś je może? Przypuszczam, że nie ma zbytniej różnicy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek02 Re: piekne suknie!!! 21.09.06, 10:09 Ja widziałam - bo taka jak piewsza tylko pronoviasa rubi miałam na własnym ślubie )) Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: piekne suknie!!! 21.09.06, 10:20 jesli juz to pierwsza - bardzo ladnie podkresla talie (mierzylam), jest piekna w swojej prostocie. Druga IMHO przesadzona - za duzo dodatkow i ozdobek, a ten kwiat bedzie poszerzal w biodrach. Widziałam kilka panien młodych w niej – i niestety zawsze miało to miejsce. Pierwsza wyszczupla optycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_kalibanka Re: piekne suknie!!! 21.09.06, 10:24 są piękne na profesjonalnym zdjęciu i na modelce o idealnej, aczkolwiek obrobionej komputerowo figurze, ale tracą urok na zwyczajnej dziewczynie.Kiedyś widziałam w ofertach sprzedaży zdjęcie którejś sukni, bo dziewczyna wkleiła zdjęcie zarówno swoje, jak i modelki. Efekt niestety nie był powalający, ale nie ma to jak życie w nieświadomości. W każdym razie mierz i oglądaj, a najlepiej zrób sobie zdjęcie w wybranym modelu przed zakupem, obejrzyj na spokojnie i dopiero kupuj. I nie wierz koleżankom. Odpowiedz Link Zgłoś