Dodaj do ulubionych

Bogucin/ pod Lublinem

26.09.06, 15:29
Dziewczyny, proszę o opinie na temat kwestii organizacyjnych dot. wesel w
bogucinie (trasa z Lublina na Warszawę).
Jakie tam jest jedzonko, jak obsługa, może macie jakieś zdjęcia ( chodzi o
wystrój sali) czy jest gorąco- sala nie klimatyzowana. Ogólnie wszystko co
wiecie na ten temat. Będę wdzieczna za wszelkie opinie, nic nie znalazłam w
archiwach forum...Planuję tam wesele w przyszłym roku!
Pozdrawiam i z góry dziekuję za informacje!!
Obserwuj wątek
    • ashton Re: Bogucin/ pod Lublinem 26.09.06, 15:43
      W Bogucinie byłam kilka razy na obiedzie w karczmie "Bida", akurat lubię taki
      góralski styl, więc dla mnie to byłoby dobre miejsce na wesele smile))
    • agnes2605 zajazd Biesiada/ Bogucin/ pod Lublinem 26.09.06, 15:47
      dokładnie chodzi mi o zajazd Biesiada!
      ale dzięki za info!
      • ashton Re: zajazd Biesiada/ Bogucin/ pod Lublinem 26.09.06, 15:49
        Aaa, Biesiada to jest pewnie naprzeciwko Bidy smile tam akurat nie byłam, ale
        ilekroś przejeżdżam, tyle razy widzę zaparkowanych pełno samochodów, więc ma
        powodzenie.
    • emiliawo Re: Bogucin/ pod Lublinem 27.09.06, 08:25
      Mieszkam niedaleko, niedawno byłam na weselu.
      Było ok. Wesele było raczej nieduże, jedzonko bardzo dobre, w środku jest
      elegancko, z tyłu ogród (bajeczny) z oczkiem wodnym, huśtawkami, ławkami. Ceny -
      coś ok 100 zł/os. Obsługa młoda i sprawna.
      Warto wybrać się na obiad i samemu zobaczyć. Bardzo fajne miejsce, z zewnątrz
      nie wygląda ciekawie w porównaniu do Bidy, a właściciele chyba nie potrafią
      tego rozreklamować. A szkoda.
      • agnes2605 Nad stawami/ Bogucin/ pod Lublinem 27.09.06, 10:06
        To było w Biesiadzie, prawda?
        wczoraj zauważyłam, że w Bogucinie jest tak naprawdę 3 zajazdy:
        Biesiada, Bida i Nad stawami.
        My mamy zarezerwowany termin w tym trzecim (nad stawami).Jestem totalnie
        zakręcona...
        Pozdrawiam, Dzięki za opinie!
        • vika-fika Re: Nad stawami/ Bogucin/ pod Lublinem 09.10.06, 13:55
          No proszę jak miło. Ja tez robie tam wesele w przyszłym roku, a dokładnie 11
          sierpniasmile)
          • agnes2605 Re: Nad stawami/ Bogucin/ pod Lublinem 09.10.06, 15:39
            oj jak miło!!
            Możesz zdradzić dlaczego wybrałaś akurat motel "Nad stawami"?
            Masz jakiś plan na dekorację sali...?
            Pozdrowionka
            • wrobelek0403 Re: Nad stawami/ Bogucin/ pod Lublinem 09.10.06, 22:09
              hej, my planujemy wesele dopiero na 2008 i rozgladamy sie na razie za ofertami,
              nad stawami tez jest a liscie smile
            • vika-fika Re: Nad stawami/ Bogucin/ pod Lublinem 10.10.06, 13:43
              No narazie nie bardzo ma pomysł ale mysle raczej o dekoracji materiałowo
              kwiatowej niz balonowej...a Wy macie jakis pomysł? No i kiedy wesele robicie?smile

pozdrawiam
              • agnes2605 Re: Nad stawami/ Bogucin/ pod Lublinem 10.10.06, 17:52
                jak w loginie 26 maj 2007,
                pomysłów jak narazie poszukuję...też wolałabym kwiaty i materiał/ jasne kolory.
                Napewno bez balonów.
                pozdrowionka
      • monjan Biesiada 09.10.06, 14:12
        bylam tam na weselu
        nie podoba mi sie usadzenie gosci-wesele bylo na 120os, wielkie filary
        zaslanialy Pare Mloda
        jedzenie takie sobie, naprawde bez rewelacji a za wiejski stol nie warto
        doplacac-lepiej sammemu go zorganizowac
        tance byly w takiej polodkrytej przybudowce i bylo MASĘ!!! komarow
        mimo psikania Offem...koszmar!
        niby tam jest klimatyzacja ale jak ta sal jest połotwarta to nie wiem o co??i
        tak jest goraco...
        ogrod?hmm.. mocno zaniedbane haszcze, dla mnie bez rewelacji, w nocy ciemno wiec
        jak zapadnie zmrok to i tak sie z niego nie korzysta

za to w bidzie nie podoba mi sie tanczenie na gorze-slabe...trzeba sie wsponac
        po schodach
        no ale wybor jest Wasz
        • vika-fika Re: Biesiada 09.10.06, 14:19
          Ja bym z miłą checią posłuchała jakis komentarzy dot. Motely nad stawami w
          Bogucinie. Jakoś mało jest osób, które bawiły się tam na weselu.
          • yoolia7 Re: Biesiada 10.10.06, 16:39
            Nad Stawami - bardzo fajne miejsce na wesele, może salka taka sobie ale przy
            odrobinie wyobrazni można fajnie ją ozdobić np. w takim wiejskim stylu, jakieś
            słoneczniki, zboże, jarzębina, wiejski stół itp. na zewnątrz dużo zieleni,
            altanki, można wyjść pospacerować, porobić zdjęcia. Ceny przystępne. Jedzonko
            super. Polecam też restaurację i dania z ryb, pyszna ryba maślana smile
            • yoolia7 Hotel nad Stawami 11.10.06, 08:14
              ups pospieszyłam się wysyłając poprzedni post smile nie dotyczy Biesiady ale
              Hotelu nad Stawami smile

Nad Stawami - bardzo fajne miejsce na wesele, może salka taka sobie ale przy
              odrobinie wyobrazni można fajnie ją ozdobić np. w takim wiejskim stylu, jakieś
              słoneczniki, zboże, jarzębina, wiejski stół itp. na zewnątrz dużo zieleni,
              altanki, można wyjść pospacerować, porobić zdjęcia. Ceny przystępne. Jedzonko
              super. Polecam też restaurację i dania z ryb, pyszna ryba maślana smile
              • vika-fika Re: Hotel nad Stawami 11.10.06, 09:24
                a moze któras z Was zna jakąś firme, która dekoruje sale, bo sama to raczej nie
                dam rady.
                • yoolia7 Re: Hotel nad Stawami 11.10.06, 09:34
                  Troche tego znalazłam Może cos ci sie przyda
                  Art Studio Zana 41 (081)528-00-35,(081)746-66-42,501-280-961,503-438-222.
                  Oferują: ślubne wystroje kościołów. W zestawie dekoracyjnym znajduje się duży
                  kosz kwiatów i 20 stroików z bukietami białych róż lub storczyków w kolorze
                  ecru tworząc aleje kwiatową wzdłuż całego kościoła

DEKORED Jastków/k Lublina (081)502-05-06, 0604-519-112
                  Wykonują dekoracje: sal weselnych,kościołów,bukie ty slubne,dekorcje pojazdów
                  weselnych.
                  Nie musisz do nich przyjeżdżać, zadzwoń oni do ciebie przyjadą. Fajne

Kwiaty usługi florystyczne Kwiaciarnia STOKROTKA Rymwida 6 (081)525-20-13,
                  kwiaciarnia JUTRZENKA ul. Jutrzenki 10/8A (081)527-23-40
                  Ale oferują tylko wiązanki slubne, kosze kwiaowe,dekoracje samochodu. Pracownię
                  wiązanek ślubych maja na Bursztynowej 17/7 (081)526-16-04 czynne nawet w
                  niedziele 9-14,30

Kwiaciarnia EWA Wojciechowska 26 (081)444-61-41
                  Wiązanki ślubne,dekoracje samochodów,kościołów dekoracje kwiatowe sal weselnych.

Salon kwiatowy Chopina 45 (081)532-44-37
                  Wiązanki ślubne, kompleksowa obsługakwiaciarska ślubów, wesel, bali, bankiwtów.

Salon Balon na Choinach ale nie mam namiarów

I to by było chyba na tyle
                  Pozdrawiam
                  • vika-fika Re: Hotel nad Stawami 11.10.06, 10:41
                    Dzieki Yooliasmile
                    • yoolia7 Re: Hotel nad Stawami 11.10.06, 11:57
                      czyżby wizażanka??
                      • vika-fika Re: Hotel nad Stawami 11.10.06, 20:30
                        taksmile
                        • yoolia7 Re: Hotel nad Stawami 11.10.06, 21:54
                          znowu napisałam nie tu gdzie trzeba big_grinbig_grin wiec pisz jeszcze taz big_grin
                          hmmm, 11 sierpnia biorą ślub 2 lubelskie wizażanki, chyba wiem którą z nich
                          jesteś smile
                          • vika-fika Re: Hotel nad Stawami 12.10.06, 10:49
                            smile
    • yoolia7 Re: Bogucin/ pod Lublinem 11.10.06, 21:53
      hmmm, 11 sierpnia biorą ślub 2 lubelskie wizażanki, chyba wiem którą z nich
      jesteś smile
    • 0ababa Re: Bogucin/ pod Lublinem 06.02.14, 12:30
      błagam Cie tylko nie biesiada. Była tam na weselu u kuzynki osobiscie moge powiedzieć ze sala przeciętna jak wszędzie ale uwage chcę zwrócić na JEDZENIE KOSZMAR!!! około godz 2.00 podali jakąs obrzydliwa zupe poprostu pomyje!!! to nie jedyna wpadka- ogolnie jedzienie do bólu przecietne nic dobrego nie zapamietałam z tamtego wesela. jezeli zalezy ci na poziomie czymś:wiecej z polotem to nie tam - bo ten lokal powinien nazywac sie BIDA Z NĘDZĄ!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka